LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hony23 1. 5. 2009 23:17

Také mě trápila ta ikonka obálky s vykřičníkem,která nechtěla zmizet, dnes jsem poprvé odeslal z Areny email a ta ikonka kupodivu zmizela :-))

Jinak mám Arenu 2 týdny a dnes podruhé zamrzla...
hony23
Junior

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 1. 5. 2009 23:46

Shulík, jak si na to prisel :roll: ? Dej naky info, ale podle me je to blbost.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Shulík 2. 5. 2009 06:41

No nahrával jsem do Areny po ukradených javách několik legálně stáhnutých (např. http://milanl.wz.cz - opravdu zajímavé javy) a najednou mi tam vyskočilo něco typu "maximálního počtu javy dosaženo. Chcete nyní jednu smazat?" Nebo něco podobného. Běžím to teď ještě jednou vyzkoušet.
Jo a pro info: Nahrávám javy ne na paměťovku ale normálně do mobilu. I když by to nemělo vadit (pokud to na paměťovku vůbec jde).
Shulík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Shulík 2. 5. 2009 07:05

Tak ověřeno: Nahrával jsem teď do telefonu další javy a když jsem nahrál v pořadí 33 (když nepočítám dema a Google maps, jsou tam už od začátku a nejdou smazat), resp. 40 (když je počítám) - nahrával jsem přes PCSuit, PCSuit to nahrál do mobilu, v mobilu jsem odklepl, že ano, chci javu instalovat - a vyskočilo:

"Dosaženo maximum Java. Odstranit jedno pro uvolnění místa?
1 Ano
2 Ne"

Když jsem dal ne, řeklo to: Nedostatek místa. Kdybych dal ano, hodí mě to na seznam her a aplikací a "maž, Jamesi.".

Jenom pro info: Nahrával jsem přec PCSuit - Aplikace Java, v mobilu, když jdu do her nebo aplikací a dám "Správa paměti", vyskočí:

Běžná paměť telefonu 2:

Použ.: 32088KB
Volná: 42224KB
Shulík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 08:08

neskar píše:Wlashack > na mms od O2 si zavolej operatorovi, at ti posle nastaveni v sms - arenu v nabidce nemaj, ale nechal sem si poslat nastaveni pro KU990 a všechno fachá!

funguje autonastavení 8-) NASTAV INTERNET , NASTAV MMS, NASTAV WAP, odesíláno na 999111
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jamaica 2. 5. 2009 09:43

snowboarder píše:Mno nevím, každopádně by chtělo, aby nám třeba Prodavacmobilu řekl, jak to je v jeho Arene od T-Mobile. Se totiž obávám, že to bude stejné

U Arény od TM to není stejné ale ještě horší.Krom toho že tam taky nejsou zmíněné Google aplikace tak je to menu celé pěkně růžově sprasené. Na telefonu nikde není žádné logo TM ale zase si to vynahradili uvnitř. Chtělo by to nahrát čistej firmware LG.Nemá někdo tušení jak se k němu dostat?
jamaica

Odeslat příspěvekod Wlashack 2. 5. 2009 10:25

Rád bych tímto veřejně poděkoval Snowboarderovi za pomoc při nastavení O2 Videostreamu. Nastavení MMS skutečně provede nastavení přes SMS. Děkuji!

Jamaica: Myslím, že čistý FW LG ještě nená nikdo k dispozici s CZ. Zo by se mělo změnit s uvedením do volného prodeje. Pak to myslím zmáknou v kterémkoli servisu nebo to nějakej koumák svede i v "domácím". Jistá je ale ztráta záruky.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 10:46

ve volném prodeji už je ;) na stránkách jsou taky tři verze pro euro
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wlashack 2. 5. 2009 11:14

No jo to jsou ale jak tam ten FW dostat? :-/
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LucassX 2. 5. 2009 11:30

Jede vám všem youtube přes packety? (když wifi teda nefunguje). Já to zkoušel poprvé až včera, ale u každého videa se zahlásilo, že vypršel časový limit
LucassX
Junior

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 2. 5. 2009 11:32

to jamaica: Uz sem mel cest mit telefon od vodafonu i t-mobilu a rekl bych, ze v obou pripadech je to stejne a "ne" jeste horsi. A k tem javam, chce to vyzkouset co to udela, kdyz se hodi na pametovku a ikdyby to neslo ja si s poctem 40 vystacim.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 11:40

LucassX píše:Jede vám všem youtube přes packety? (když wifi teda nefunguje). Já to zkoušel poprvé až včera, ale u každého videa se zahlásilo, že vypršel časový limit

a máš tam nastavený správný přístupový bod? a přes wifi youtube nejede..

Wlashack píše:No jo to jsou ale jak tam ten FW dostat? :-/

těžko :( dělá to podle svého, načte to SW verzi a pak to vyhledává. Jako u Nokie. Tam stačíval změnit product code, ale už i to začíná Nokia checkovat a telefon se nedebranduje..
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Shulík 2. 5. 2009 12:25

Zdravím, poradil by mi někdo, jak přesně nastavit Gmail účet na maily?
V těch POP3 atp. se moc nevyznám :(
Shulík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nicker_CZ 2. 5. 2009 12:25

Možná to tu už někde je, já to ale přes Hledání nenašel, tak se omlouvám.
Funguje vám přes wifi televize (třeba ČT24)? Vím, že youtube přes wifinu nefunguje, TV má ten samý problém?
Dále - nahrál jste si někdo do Areny mapy od Trekbuddy? Problém je v tom, že se mi při spuštění Trekbuddy připojuje k netu a nevím proč, když jsou to mapy offlinový.
Dík moc za odpovědi.
Nicker_CZ
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 12:58

V nastavení streamingu máš wifi? Nemáš, tudíž samozřejmě je to ten samý problém. Jde to jen přes paketová data.

Trekbuddy? Asi proto, že máš zapnutou aGPS? A že modul funguje jen online? ;)
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka