Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
snowboarder píše:V nastavení streamingu máš wifi? Nemáš, tudíž samozřejmě je to ten samý problém. Jde to jen přes paketová data.
Trekbuddy? Asi proto, že máš zapnutou aGPS? A že modul funguje jen online?
Nicker_CZ píše:Jo, chytil mi aktuální polohu. Bohužel nemám moc podrobné mapy, tak nemůžu říct, jak moc je to přesný.
PepeOnaChair4 píše:Nicker_CZ píše:Jo, chytil mi aktuální polohu. Bohužel nemám moc podrobné mapy, tak nemůžu říct, jak moc je to přesný.
Tak to je fajn, ze vim, ze to nejak aspon jdeSlo ti to v puvodnim nastaveni hned po instalaci nebo jsi musel v nastaveni neco menit? Pripadne co to bylo?
Shulík píše:Zdravím, poradil by mi někdo, jak přesně nastavit Gmail účet na maily?
V těch POP3 atp. se moc nevyznám
P.radox píše:Ahoj, měl bych dotaz, ale nekamenujte mě prosím, jestli se to sem nehodí. Když se tu probírá Arena, tak logicky jsou podstatný i její konkurenti, ne?
Včera jsem si objednal Samsung s8300 a to hlavně kvůli krytu foŤáku a konstrukci, chtěl jsem se zeptat, jestli absence krytu u Areny vadí, nebo jestli to je detail? Hodně sem nad ní uvažoval, ale nakonec to vyhrál Samung. Celkem mě udivilo, že se kolem Areny strhl takový poprask (samozřejmě oprávněně) a s8300 nic. Mám pocit, že je to minimálně stejně kvalitní telefon. Co byste třeba vy vytkli Samsungu? Ještě ho můžu vrátit, zevrubně jsem si sice o něm všechno přečetl, ale člověk nikdy neví..děkuju za každý postřeh
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků