LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Belis 2. 5. 2009 13:18

Zdravicko vsem, chtěl jsem se zeptat rozhoduju se o koupi telefonu ale nejsem v nich nejak "profi znaly" a tak jsem se chtel zeptat. Rozhoduju se mezi Nokia 5800XP a nebo LG Arena. Za kazdou radu budu moc rad. Dekuji Belis
Belis
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 13:22

Na toto je nejlepší navštívit naší sekci Jaký telefon koupit a kde.. u každého telefonu dostaneš neobjektivní, někdy nadnesené rady, nejlepší teď asi je téma, které probíhá Nokia 5800 vs Arena vs iPhone
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Belis 2. 5. 2009 13:31

Diky moc za odpoved a jaky telefon by jsi doporucil treba ty osobne? Dik moc
Belis
Junior

Odeslat příspěvekod PepeOnaChair4 2. 5. 2009 13:33

snowboarder píše:V nastavení streamingu máš wifi? Nemáš, tudíž samozřejmě je to ten samý problém. Jde to jen přes paketová data.

Trekbuddy? Asi proto, že máš zapnutou aGPS? A že modul funguje jen online? ;)

A TrekBuddy ti ukazuje pozici na mape? Ja jsem se dostal jen k tomu, ze mi ukazuje mapy, ktere jsem tam nahral.

Pep.
PepeOnaChair4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nicker_CZ 2. 5. 2009 13:50

Jo, chytil mi aktuální polohu. Bohužel nemám moc podrobné mapy, tak nemůžu říct, jak moc je to přesný.
Nicker_CZ
Junior

Odeslat příspěvekod PepeOnaChair4 2. 5. 2009 14:00

Nicker_CZ píše:Jo, chytil mi aktuální polohu. Bohužel nemám moc podrobné mapy, tak nemůžu říct, jak moc je to přesný.

Tak to je fajn, ze vim, ze to nejak aspon jde :) Slo ti to v puvodnim nastaveni hned po instalaci nebo jsi musel v nastaveni neco menit? Pripadne co to bylo?
PepeOnaChair4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nicker_CZ 2. 5. 2009 14:06

PepeOnaChair4 píše:
Nicker_CZ píše:Jo, chytil mi aktuální polohu. Bohužel nemám moc podrobné mapy, tak nemůžu říct, jak moc je to přesný.

Tak to je fajn, ze vim, ze to nejak aspon jde :) Slo ti to v puvodnim nastaveni hned po instalaci nebo jsi musel v nastaveni neco menit? Pripadne co to bylo?

Myslím, že to jelo rovnou v původním nastavení.
Nicker_CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Shulík 2. 5. 2009 15:00

Shulík píše:Zdravím, poradil by mi někdo, jak přesně nastavit Gmail účet na maily?
V těch POP3 atp. se moc nevyznám :(

Tak jsem na to už přišel sám, to rozšířené nastavení je tam hezky skryté :)
Shulík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P.radox 2. 5. 2009 19:39

Ahoj, měl bych dotaz, ale nekamenujte mě prosím, jestli se to sem nehodí O:-) . Když se tu probírá Arena, tak logicky jsou podstatný i její konkurenti, ne?
Včera jsem si objednal Samsung s8300 a to hlavně kvůli krytu foŤáku a konstrukci, chtěl jsem se zeptat, jestli absence krytu u Areny vadí, nebo jestli to je detail? Hodně sem nad ní uvažoval, ale nakonec to vyhrál Samung. Celkem mě udivilo, že se kolem Areny strhl takový poprask (samozřejmě oprávněně) a s8300 nic. Mám pocit, že je to minimálně stejně kvalitní telefon. Co byste třeba vy vytkli Samsungu? Ještě ho můžu vrátit, zevrubně jsem si sice o něm všechno přečetl, ale člověk nikdy neví..děkuju za každý postřeh
P.radox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 2. 5. 2009 20:43

Taky sem o nem uvazoval, ale 8gb vnitrni pamet, wifi a lepsi displej hrajou arene do karet oproti 8mpix fotaku u samsungu.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stodynka 2. 5. 2009 20:58

K té úpravě u Vodafonu bych ještě doplnila i absenci google služeb youtube a blogger. Naštěstí to jde vyřešit blogováním přes e-mail a youtubem přes stránky prohlížeče a následně spuštěním přehrávače videa v telefonu. Ve čtvrtek jsem si ji koupila a jsem více méně spokojena, jen to menu je trošku moc barevné(cirkusové).
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod stodynka 2. 5. 2009 21:02

Určitě ber Arenu, ale to je asi jasné, že Ti to tu poradí když to píšeš do tématu o LG Areně.
stodynka
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2009 21:12

Samsung zazdívá absencí wifi spoustu modelů. 8GB vnitřní paměť je další rozhodující kritérium a foťák 5Mpix mi naprosto dostačuje na mobilní focení.

K té krytce: vůbec mi nevadí, že ji nemá, naopak mě to neobtěžuje. Plusem může být maximálně aktivní krytka, která spustí foťák, ale u areny je to spuštění rychlé, takže pohoda. Navíc je čočka slušně zapuštěna, takže poškození nehrozí.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod babenka4 2. 5. 2009 21:32

P.radox píše:Ahoj, měl bych dotaz, ale nekamenujte mě prosím, jestli se to sem nehodí O:-) . Když se tu probírá Arena, tak logicky jsou podstatný i její konkurenti, ne?
Včera jsem si objednal Samsung s8300 a to hlavně kvůli krytu foŤáku a konstrukci, chtěl jsem se zeptat, jestli absence krytu u Areny vadí, nebo jestli to je detail? Hodně sem nad ní uvažoval, ale nakonec to vyhrál Samung. Celkem mě udivilo, že se kolem Areny strhl takový poprask (samozřejmě oprávněně) a s8300 nic. Mám pocit, že je to minimálně stejně kvalitní telefon. Co byste třeba vy vytkli Samsungu? Ještě ho můžu vrátit, zevrubně jsem si sice o něm všechno přečetl, ale člověk nikdy neví..děkuju za každý postřeh

tak ak mozem , pokusim sa poukzat na hlavny rozdiel Samsung versus Arena: u s8300 z toho najpodstanejsieho je to mensi displej, len 2,8", chyba Wi-Fi, aj 3,5 mm jack, myslim ze nema Dolby Mobile surround, mne osobne viac vyhovuje dotykovy displej a tak hardwarovu klavesnicu povazujem za zbytocnost ale to je samozrejme len moj nazor. Co mi ale velmi vadi u Samsungu /mam F480/ je to, ze nedokaze stiahnut Java aplikacie a hry na na pamätovu kartu, neponukne taku moznost a na to je 80 MB vnutornej pamäte malo. na kartu mozes len kopirovat ale aj to len obrazky, pesnicky, tapety a fotky, hry a aplikacie nie. To su hlavne dôvody, preco ho idem teraz menit za Arenu len co pride k nam do predaja. Ma este ine slabinky napr. widgets u LG je po potvrdeni volby na ploche displeja stale tak ako si ho upravim, u Sams. najmensi dotyk prsom rozhadze cely displey a hladam ikonky kedze su cez seba. No a to nove, intuitivne ovladanie u Areny, alebo priblizovanie textu, ci fotky ako u iPhonu, to u s8300 nenajdes. Ani F480 nema kryt fotaku a nevadi, pouzivam od oktobra a je nedotknute a neposkriabane, vobec nechyba..
babenka4
Junior

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 3. 5. 2009 00:44

to babenka4: sice s tebou souhlasim, ale mel bych par vytek: displej 2,8" oproti 3" neni nijak uchvatny rozdil, takze tohle bych nepovazoval za extra plus (napr. iphone je na tom viditelneji lepe (3,5")), dale Dolby Mobile surround jde podle me poznat jen pri poslouchani pres sluchatka jinak zvuk pres reprak je furt stejny, ale tim nemyslim, ze samsung by byl lepsi volba nez arena na to mu furt dost schazi ve vsech smerech (snad jen krome fotaku).
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka