LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Shidoshi 5. 5. 2009 06:32

maltster píše:Podařilo se mi rozjet video o rozlišení 720x480. V tomto programu http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... rter-free/

stačí převést video na mp4film a před převodem si nastavit videokodek nejlepší je xvid ale jedou všechny 3 a rozlišení 720x480, větší jsem zatím neskoušel. A v areněse zobrazují i náhled začátku videa!

Super . doma to hned prubnu. Díky
Shidoshi
Junior

Odeslat příspěvekod durbachit 5. 5. 2009 06:47

snowboarder píše:Bohužel, T-Mobile blokuje co může, takže bys musel mít internet+ za 475Kč :(

Ja sem zase nekde cet, ze do Surf+ se zapoctavají i Google Maps, Opera Mini a naka aplikace na ICQ od T-Mobile. Pujdu se na to zeptat do T-Mobilu.
Samsung i8910 HD fw. I8910XXIJ1

Sony A200 + Sigma 17-70mm

Škoda Superb 1.9 TDI 74 kW
durbachit
Junior

Odeslat příspěvekod maltster 5. 5. 2009 09:11

Shidoshi píše:
maltster píše:Podařilo se mi rozjet video o rozlišení 720x480. V tomto programu http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... rter-free/

stačí převést video na mp4film a před převodem si nastavit videokodek nejlepší je xvid ale jedou všechny 3 a rozlišení 720x480, větší jsem zatím neskoušel. A v areněse zobrazují i náhled začátku videa!

Super . doma to hned prubnu. Díky

Jen nedávej tu první mp4 pro mobily, ta je hnusná. Lepší je klasický mp4film. Všechno mi jede a ještě mito ani jednou nenapsalo nepodporovaný formát, což u avi se stávalo.
maltster
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 5. 5. 2009 09:42

Ten program ale neumi pridat titulky k filmu nebo se pletu?
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 5. 5. 2009 10:04

Ja pouzivam program Allok Video to MP4 Converter 5.2.0422 jako format AVC MPEG 4, video codec H 264, rozliseni 720×480, framerate 30fps a pochopitelne natvrdo vlozene titulky a Arena taky nema nejmensi problem. Prevod sice trva dele nez do DivX ale vysledni soubor je mensi a obraz velice dobry :tleskani
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 5. 5. 2009 10:27

Pro jaký typ mobilu si mám stáhnout Nimbuzz, když tam Arena ještě není?
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Ellie 5. 5. 2009 10:32

durbachit píše:
snowboarder píše:Bohužel, T-Mobile blokuje co může, takže bys musel mít internet+ za 475Kč :(

Ja sem zase nekde cet, ze do Surf+ se zapoctavají i Google Maps, Opera Mini a naka aplikace na ICQ od T-Mobile. Pujdu se na to zeptat do T-Mobilu.

Zrovna včera jsem byla v T-mobilu a nechala jsem si aktivovat Surf+, navigace se do toho nezapočítává, na to je neomezenej internet za 800,- a co se týče aplikace na ICQ, to má T-mobile zatím jen pro Ericsony a asi 2 nokie, takže na aplikaci ICQ pro Areny si budem muset asi ještě počkat :-/
Ellie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 5. 5. 2009 11:03

muzete mi nekdo napsat jak dlouho vam to convertuje v tom any video converter, u me zhruba 3-4 hod a to se mi zda dost dlouho
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ioda 5. 5. 2009 13:41

redmond píše:
Shulík píše:
redmond píše:.....

Mám na Areně 6,5GB dat a jede to stejně rychle jako na začátku. Nechtěl bych vidět, jak by to pracovalo se Symbianem nebo WM.

Neviem co si tym chcel povedat, mnozstvo ulozenych dat ma minimalny dopad na spomalenie systemu. System spomaluju aplikacie, najviac tie rezidetne spustene.

Na mojej N95 mam takmer uplne zaplnenu 8GB kartu a ziadne spomalenie sa nekona, snad iba vtedy ked dam vyhladavanie a to je logicke.

8-D Ty si fakt Nokiák jako poleno. Mám 2Gb Ultru na N93i a to zpomalení při plné kartě je sakra znát. A to nemluvím od 8, 16 ...32Gb kartě. Pravdivě tvrdit, že telefon s OS je na 8Gb stejně rychlej jako mobil bez OS a je jedno jakékoliv značky (včetně Nokie) je maniakální! Nebo, že by manionokiální? :D
Ioda
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 5. 2009 14:33

Já se postavím za Redmonda. Nepozoruju žádné zpomalení ani při téměř plné kartě
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod c00l 5. 5. 2009 14:38

K tomu T-Mobile Surf+, google mapy se neuctuji. A ten program na instant messaging si stahnete pro jiny typ telefonu a pojede taky. Akorat nebude moc koser rozliseni, ale nejaky cas to jde vydrzet :)
c00l
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanisek 5. 5. 2009 15:31

c00l píše:K tomu T-Mobile Surf+, google mapy se neuctuji. A ten program na instant messaging si stahnete pro jiny typ telefonu a pojede taky. Akorat nebude moc koser rozliseni, ale nejaky cas to jde vydrzet :)

Dneska sem byl v T-Mobilu a bylo mi řečeno že za Google Maps jakožto navigaci se u Surf+ neplatí. Vim že sem asi lama, ale kdy teda tahám ty data přes APN internet?? Co třeba ebuddy?

Obrázek
vanisek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hori123 5. 5. 2009 15:33

Chci se zeptat jestli arena ukazuje obrazek alba pri prehravani
Hori123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 5. 5. 2009 17:34

to: Ioda
To bude tym ze si nic nepochopil a pises veci z cesty. Skus si po sebe precitat vetu:
Ioda píše:Pravdivě tvrdit, že telefon s OS je na 8Gb stejně rychlej jako mobil bez OS a je jedno jakékoliv značky (včetně Nokie) je maniakální!
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lord42 5. 5. 2009 18:40

Prosím o radu : KM900 ARENA po 14 dnech provozu začaly tyto závady
samovolný restart,rozhozená města v časových pásmech,10s odezva při regulaci hlasitosti při poslechu hudby.Baterie vydrží max 1 den.při běžném používání.
Nemá někdo stejné problémy se svým mobilem.
Lord42
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka