LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 13. 4. 2009 20:40

Cheetah007 píše:Jasne,hele je uz k dispozici novy FW a chodi aktualizacni sluzba na ceskych strankach LG?,vim ze ji maji ale jen pro par modelu...

Jo, akorát aktualizační služba je pod položkou Česká republika/Česko ve slovenštině :D A přitom Slovenštinu tam vůbec nemají, ta by asi byla v Češtině :D Nicméně pro Arenu je tam jak pro "open", tak pro Vodafone, tak pro T-Mobile verzi. Proces jsem prošel, Vodafone Arena koupená mezi prvníma nemá novej fw zatím. Každopádně by to zjevně fungovalo 8-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zeppelin666 13. 4. 2009 21:26

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli jde na Areně minimalizovat puštěnou hudbu a pracovat dále s telefonem.
Stay (sic) maggots!
Zeppelin666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sparkys 13. 4. 2009 21:27

ale tady je vsechno cesky, takze by to mohlo byt vse OK. ale je to verze 1.1 :-( tu mame asi všici (to teda pisou u vydani FW)

http://cz.lgmobile.com/web/web.product. ... wareRF.laf
Sparkys
Junior

Odeslat příspěvekod Dr.Slim 13. 4. 2009 21:47

Zdarec, dělali jste si už někdo ten Seznam skladeb ? Chtel bych si ho udelat, aby se mi tam nemíchaly zvuky, který nechci , ale jako označovat každou mp3 zvlášt, to snad ne ??? Nevíte o nejakým rychlým způsobu, v té synchronizaci hudby v PC jsem na to zatím nějak nepřišel. Když si tam totiž vytvořím playlist a dám do něj nějaký MP3 a pak dám Do telefonu, tak mi to napíše, že je plná paměť a já mám volno.
Yamaha RX-V475 + set 5.0 Dynavoice Magic F-6 + Dynavoice Magic FX-4 + Dynavoice Magic C-4
65" LG OLED65C11, RPi-4 + Kodi + SC
PlayStation 5
Obyvak 20m2 :)
Dr.Slim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 13. 4. 2009 22:21

snowboarder
Dik za info...vypada to ze se technicka podpora LG trochu pohla (ale jen trochu co? :-D ) treba LG Viewty pred pul rokem nemelo zadnou,jeste ze jsou fora a potrebne programy,nokii to taky trvalo nez aktualizaci umoznila i "normalnim" uzivatelum a SE jakbysmet. ;-)
Cheetah007

Odeslat příspěvekod cendasss 14. 4. 2009 06:17

tak jelikoz uz sem psal sem tak to sem frknu.nokia 5800 nebo lg km900 arena.
po nejake dobe studovani a shlednuti videii atd jsem dospel k tomuto.¨

prednosti lg ktere jsem zjistil.
predem vede v rozliseni displee a to 480x800 bodu,nokie ma jen 360x640bodu..dale lg je podle me lepsi ze ma sim a vnitrni seznam najednou..dale pak ma lepsi fotoaparat a to 5 mpx,tim i videa a fotky omnoho lepsi. ale to je vse co ma lepsi nez nokie..ted co ma lepsi nokie podle me,

zaprve m a delsi pohotovostni dobu a to 406 hodin,lg ma pouze300 hodin
nokia ma dobu hovoru cc 506 hodin a lg jenom230 hod
dale ma nokie symbian,cos lg nema..
dale nokia ma hlasove ovladani.lg nema
nikia ma dale zdilenou pamet na telefoni cisla, a filtrovani hovoru,dale hlasite hands-free a hlasove vytaceni,dale ma neomezena pamet pro sms,dale smart messaging a sms chat.dale co je pro me dulezite ze nokia ma ukoly.dale ze ma vymenej kryt a hscsd.

ale i pres toto vsechno je lg uzasnej fopunek, a hlavne ma kovove telo takze vymenej kryt nebude snad nikdy treba.kazdej si udelejte sve, nebudu menovat vse co umi lg a nokia, ale jinak ve vsem ostatnim jsou snad uplne stejne.,ja se asi rozhodnu pro nokii pro kterou hovori i lůepsi cena.sice je to u nokie prvni dotkova vlastovka ale je super.dale nevim jake ma lg displei ale u nokie se mi libi ze okolo displeje ma vyvisenou stranu takze kdyz si to polozite na stul displejem neposkrabete si ho neb se nedostane na stul. lg to ma zaroven ale mozna ma lepsi sklo:-)
cendasss
Junior

Odeslat příspěvekod cendasss 14. 4. 2009 06:35

jo a zapomel jsem p ro lg hopvori take integrovana 8gb karta a rozsireni na 40 gb mam dojem
cendasss
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 14. 4. 2009 07:37

Arena vs. 5800
Nechte si to srovnat na mobilmanii a uvidíte sami, co kterému mobilu chybí. Vypsat tu pouze několik parametrů není fér vůči ani jednomu z nich.Já bych jen dodal (Arenu mám, 5800 jsem pouze několikrat měl v ruce na prodejně), že 5800 je proti Areně znatelně pomalejší a ovládání je sice přehledné, ale zdaleka ne tak pohodlné (pouze prstama si nevystačíte). A vzhledově se to (alespoň pro mě) nedá srovnat, nokie se to moc nepovedlo.
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod unseen 14. 4. 2009 08:05

tak sem skoro rozhodlej pro arenu.fakt se mi líbí.jen ještě pár dotazů.jak je na tom čitelnost displeje na slunci?a co hlasitost přehrávání do sluchátek?zvládne hrát nahlas i se sluchátkama s větší impendací?
unseen
Junior

Odeslat příspěvekod jůzr 14. 4. 2009 08:54

Taky oni uvažuji oproti nokii 5800 jemnější displej přehrává DivX má digitální TV a 8GB pamět
Závislost na moderních technologiích, může být stejně příjemná i nepříjemná, jako závislost na sexu.
jůzr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 4. 2009 08:58

jules.79: 5800 je pomalejší zákonitě, protože disponuje OS Symbian ;) To není přímá vada, to je prostě vlastnost, která je tam samozřejmá.

unseen: hlasitost je poměrně vysoká (vyšší už by byla myslím víc než škodlivá :)) )
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mrosol 14. 4. 2009 09:45

K té offline navigaci:
Řešili jsme to tu přes SZ, ale pořád se zřejmě nedaří, píšu své indície. Vlastní Arenu bouhužel nemám.
1. Používám aplikaci mgmaps.jar, když prohledáte toto fórum, najdete.
2. V menu/settings/gps/select device bude potřeba přepnout na "interní" nebo zkoušet další volby
3. Dále se nastaví, jak se má najití projevovat: narolování, ukazatel a p.
4. Musí se zašktrtnout v "Map Browsing settings" volba "Offline maps", "Stored maps" a vyplnit "Storage path" Na svý N6233 musim mít zapnuto i "Low Memory"
5. To je kámen úrazu: nikdo neví jak má cesta na LG vypadat. Mělo by to být potřeba i pro java aplikace pro přehrávání hudby, tak někdo prosím napište, jaký používáte na Areně cesty. Někde psali na kartu cestu: "TFlash/MGMapsCache"
6. Mapy si stáhněte pro začátek odemě, pak pořešíme, jak stahovat další, třeba z Indie, kdo bude chtít.
7. Pár linků pro poradu:

http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/A ... 5&CAI=2159
(tady o možnosti z karty píšou jen letmo)
http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?t=670
(tady ty cesty rozebíraj, co výrobce, to jiný přístup)
Ještě jsem našel tady ve fóru:
http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?t=2055

Třeba by poradili na helplince u LG?! Napište prosím, jestli se to povedlo někomu rozchodit.
mrosol
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 14. 4. 2009 10:01

pro snowboarder: Jenže pomalost se Symbianem někdo může vnímat, jako vadu, je jedno přece jestli to budu chápat jako vadu nebo vlastnost. Jsem to jen uvedl co mi přišlo n atý Nokii horší. Jinak OS jako takovej samozřejmně beru jako plus. Do chvíle než začne být třeba na překážku. Což pro člověka který nemá potřebu si tam dávat nějaké aplikace, tak pomalost může být.
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod HarryZ 14. 4. 2009 10:01

tak ten transífr jsem zkoušela. mobil jsem musela mít položený přímo na radiu.

chtěla poprosit jestli někdo znáte nějaké stránky, kde by byl popis jak zprovoznit qip a videa z youtube
Siemens C25 > Nokia 3310 > Motorola V50 > Siemens M65 > SE K750i > Nokia 6234 > SE C510 > HTC Wildfire > HTC Wildfire S
HarryZ
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 14. 4. 2009 10:03

"mrosol" nenapsal bys mi prosím na ICQ 354283188. Potřeboval bych trošku pořešit tu navigaci offline. Jen kde stáhnu mapy. To co jsm esi stáhl z nějakýho odkazu co tu byl mi přijd emalý, přece 80MB nemůžou mít všechny mapy. Nebo jo?
jules.79
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka