Zdravím lidi, mam Arenu už od patku a je tu super foun pořád na tom objevuju nový fígle. Možná to ale všichni víte: v galerii na stojato miniatury naležato v 3d prostředí

, ten FM transmitter je fakt vychytavka stačí jen najit volnou frekvenci

, v galerii v pohledu 3d rychlým tažením prstu od shora dolů vyskočí okno s info o souboru.
A jeden nedostatek: měl sem předtím K800i a byl sem zvykly fotit prakticky kdykoliv a kdekoliv, s arenou tohle nejde ve tmě je to špatný i s diodou, těch 5 mega poznáte až na slunci, ale zase když se podívate na ty úžasný videa skoro jak z DVD, tak to překousnete, ale xenon by ji slušel.
Ale pak je tu par drobností který mi unikají. Ty videa po projetí convertorem jedou, až na to že jednou je spustím a jede a po dvou minutach chci spustit znovu a nelze přehrat. nerozumim tomu jako kdyby mělo vliv v jakem zobrazení chci video spustit.nevím! Další věc je nejvic odsuzované pouštění mp3+java. Nevim jak ostatní ale mě to většinou funguje. Píši většinou, protože i mě se stane že mi to napíše konflikt s java. Nechapu to. Pak bych měl výtku k vývojářum Opery nebo prosim o radu protože rozlišení opery mini arene moc nesedí snesla by mnohem jemnější. Poslední je TV out, jestli je v arene vubec funkční. Jěště sem se nedostal k tomu abych vyzkoušel kabel od digitalu který má 3,5jack=>2x cinch, protože nejlepší to bude vyzkoušet když to pořádně nikdo neví. na začátku se psalo že bude mit i TV tuner, ale po tom se taky asi slehla zem.

no a samozřejmě čekám na to kdo udělá mapové podklady v javě aby šlo využít samostatně GPS. snad vám něco pomohlo a někdo zase poradí mě.