LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 13:56

Tak já jsem pako.:-D
Očistil jsem si čočku, zítra sem dám jak to opravdu fotí. :-D Jsem jí měl celou upatlanou. :-D
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 4. 2009 14:02

jules.79 - to je hodně zvláštní jak fotí, ta kvalita je jedním slovem otřesná, vždyť mnohem lépe fotí i jiné telefony a navíc bez AF...Nemusí se ten telefon nějak nastavovat, nebo nefotíte s folií na optice ? :))))
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 14:05

carreaum17 píše:jules.79 - to je hodně zvláštní jak fotí, ta kvalita je jedním slovem otřesná, vždyť mnohem lépe fotí i jiné telefony a navíc bez AF...Nemusí se ten telefon nějak nastavovat, nebo nefotíte s folií na optice ? :))))

Fotil jsem s nekolika otisky prstů na optice :lol:
Zkusím sem zítra dát něco lepšího. ^^
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod netopyr21 21. 4. 2009 14:46

Už jsem viděl mnohem horší fotky ( třeba taková Nokia 5800 ). Jsou to fotky odpovídající foťáku v mobilu, nevím co tu všichni kritizují. Co chcete víc - vestavěnýho Nikona??? Tady je pár fotek ze dneška: http://img253.imageshack.us/gal.php?g=arena01.jpg
netopyr21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhondaa 21. 4. 2009 14:47

Ahoj, prosím Vás, dají se někde, nejlíp bezplatně sehnat nějaké hry na LG Arenu? V telefonu jsou jen dema a bez internetu se toho moc nenahraje při dlouhé chvíli :-) díky moc
hhondaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chennda 21. 4. 2009 15:06

netopyr21 píše:vzkaz pro frnak

Slovo "děsivá" trochu nechápu. Jasně, záleží na konkrétních podmínkách za kterých jsou fotky pořizovány a Arena může být někdy horší a někdy lepší, ale obecně mají fotky z ní pěknou kresbu a protože mám s čím srovnávat ( N73, N82, 5800 aj. ) tvrdím, že je problém spíš v tvém očekávání. Pořiď si na focení normální foťák a máš po problému. V mém předchozím příspěvku ) stránka dozadu ) je odkaz na fotku a jestli chceš tvrdit, že je děsivá, tak je to na pár dioptrií navíc :D

vsak my taky mame s cim srovnavat, kokretne ja to porovnoavam s D750i, pro prikald co se na tom da bez problemu poridit (samozrejme fotka je bez uprav):
http://img19.imageshack.us/img19/1069/dsc00035goj.jpg
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 4. 2009 15:27

netopyr21 - asi ti neprošlo rukou moc telefonů, když tvrdíš co tvrdíš, pošlu ti ukázku fotky z Nokie 6220 classic a spatne ti čumák na zem :)) Já jsem sám užíval asi 5 tel s 5 mpx fotoaparáty, ale takhle otřesně nefotil žádný z nich...

Tak mi to nedalo, mrkni na tuhle fotku. Vidíš ty detaily ? normálně jdou rozeznat jednotlivé výstupky z trávy, žádná slita plocha

Obrázek
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 15:41

Oka, sem dejte každej jepovedenější fotku z Areny. Protože ty fotky co sem hodilo pár lidí pro srovnání od konkurence, je hádám podle záběrů to nejlepší co se jim povedlo a srovnávat to s fotkou co jsem támhle u řeky udělal skoro za chuze a upatlanou čočkou to se přece nedá. :-)
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Shidoshi 21. 4. 2009 15:55

tak tady jsou moje. vyběhl jsem ven z dílny a vyfotil. jedna je normálně a druhá makro. pokud chceš pěkný fotky pořiď si foťák ten je na to stavěnej.
http://rapidshare.com/files/223999585/arena.zip
Shidoshi
Junior

Odeslat příspěvekod Shidoshi 21. 4. 2009 16:10

a zase mě to nedá. jak je to s tím videem? co to rozlišení. dostal tam nekdo větší jak 320x200?
Shidoshi
Junior

Odeslat příspěvekod netopyr21 21. 4. 2009 16:14

carreaum17 - jasně, takhle se ti určitě povede každá fotka, že ?????? Díval jsi se na fotky co jsem tady nalinkoval ??? O kolik jsou horší ??? Když z těch mých vytisknu fotku na papír a totéž udělám s těma tvejma tak nepoznáš rozdíl, tak na co si tu hraješ. Foťák v mobilu mám na momentky, na "focení" mám Canon 400ku, takže určitě nezkoumám každel list nebo větvičku na fotce z mobilu. Trochu mi to připadá, že je tu čím dál víc týpků co nemaj nic jinýho na práci, než vychvalovat tu "svojí" značku a na těch ostatních hledat chyby, aby se přesvědčili, že maj to nejlepší. Na všech forech je to stejný.
netopyr21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxApophisxx 21. 4. 2009 16:22

Ahoj všem . Měl bych malinkou otázečku . Funguje Vám v aplikaci Google Maps odkaz Moje poloha ? Od té doby co mám Arenu jsem to zkoušel už asi 20x a pořád mi to píše : Vaše aktuální poloha je dočasně nedostupná . Tak by mě zajímalo jestli tam třeba nemám jen něco špatně nastavené . Nezdá se mi že by to bylo 3 dny nedostupné . Předem díky za pomoc .
xxApophisxx
Junior

Odeslat příspěvekod netopyr21 21. 4. 2009 16:25

Shidoshi - zkusmo jsem na kartu hodil film v MPEG4, který jsem měl zkonvertovaný do N5800 v rozlišení 480x320 (25frame, 1 Mbit/s ) a jeden 5timinutový videoklip - taky MPEG4 a rozlišení 640x360 (25frame, 4 Mbit/s) a oboje chodí jako víno i s posouváním. :D
netopyr21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netopyr21 21. 4. 2009 16:41

xxApophisxx - máš nastaven typ systému GPS na Assisted ? Je to v nastavení připojení. Já spustím Google Maps a za pár sekund mám pozici. Myslím venku, ne v budově :-)
netopyr21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chennda 21. 4. 2009 16:44

netopyr21 píše: Trochu mi to připadá, že je tu čím dál víc týpků co nemaj nic jinýho na práci, než vychvalovat tu "svojí" značku a na těch ostatních hledat chyby, aby se přesvědčili, že maj to nejlepší. Na všech forech je to stejný.

ja zadnou znacku nevychvaluju, jen se mi proste nelibi jak foti MA Arena :) snad je to vadou na hw nebo stim proste jen neumim fotit :)
Chennda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka