LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xxApophisxx 21. 4. 2009 16:53

netopyr21 - Zkoušel jsem obojí , jak Assisted tak samostatně . Ale přiznám se že jsem to zkoušel v budovách . Měl jsem iPhone a u toho mi to fungovalo i v budovách tak mě nenapadlo to zkoušet i mimo . Každopádně díky za radu .
xxApophisxx
Junior

Odeslat příspěvekod blahy 21. 4. 2009 17:07

Bobr (novy) píše:
blahy píše:Mam problemek... nefunguje mi widget na počasí a netušim proč...ale když ho pustim jakoby nic tam není, ani město si nemůžu najít žádný... napíše mi to, že server nebyl nalezen. Nevíte někdo jak na to?

nastavit Internet profil,jako na icq jimma a pod...už se to tu psalo

No jenže to já právě mam jimm jde youtube taky ale počasí ne
blahy
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 17:09

netopyr21, jak máš nastavenej foťák? Ty fotky co jsi nalinkoval jsou parádní. Jinak pobavilo mě, že sem někdo hodí fotku z nokie, která má být naprosto super a ty z Arény otřesný a když je člověk porovná, tak ty tvoje jsou možná i lepší a to hádám, že on sem hodil tu nejlepší co se mu povedla. :-D
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 17:10

Chennda se koukni na fotky co nalinkoval netopyr21, to se ti nelíbí?
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 4. 2009 17:42

Proč takhle, to je normální výcvak, jsou tady také fotky za hezkého počasí rovněž výcvak, já se jen pozastavuji nad tím, že v recenzi z tohoto telefonu vypadali fotky úplně jinak, než když tady někteří uploadují své fotky. A na nic si nehraji, je to jako s N79kou, je lehké plácnout, to je mobil, přeci fotky nebudou bůhvíjak skvělé hmmmm, a víš co pak vyšlo najevo ? že první série měla špatnou optiku, je trošku divné, když někomu telefon stejné značky fotí dobře a někomu katastroficky....

Jestli ti tahle fotka přijde dobrá, tak nevím :)
http://jules.wz.cz/a7.jpg

Ale připouštím, že ty fotky co jsi dal, jsou výborné :)

jules.79 - nejlepší ? ne. Je to jen prach obyčejný výcvak...Nejlepší fotka vypadá úplně jinak....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod jules.79 21. 4. 2009 17:52

carreaum17 ty fotky co jsem sem dal jsou dobrý, nejsou bůh ví jaký, ale na momentky z mobilu jsou dobrý. Zkusím ještě další, ono kromě tý jak, tam jsou kola to jsou fotky opravdu focený téměř za chůze.
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 4. 2009 17:57

jules.79 - jo tak, tak ještě pls něco nahraj. Díky :) a jinak jsi spokojený ?

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod hhondaa 21. 4. 2009 18:02

Poradil by mi někdo prosím s těma hrama? :-) DÍKY MOC.

"Ahoj, prosím Vás, dají se někde, nejlíp bezplatně sehnat nějaké hry na LG Arenu? V telefonu jsou jen dema a bez internetu se toho moc nenahraje při dlouhé chvíli :-) "
hhondaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mlokxcm 21. 4. 2009 18:04

xxApophisxx píše:netopyr21 - Zkoušel jsem obojí , jak Assisted tak samostatně . Ale přiznám se že jsem to zkoušel v budovách . Měl jsem iPhone a u toho mi to fungovalo i v budovách tak mě nenapadlo to zkoušet i mimo . Každopádně díky za radu .

Už se to tady řešilo několikrát,je potřeba změnit nastavení připojení.zalistuj o pár stránek dál a pročti si příspěvky,je v nich uvedeno jak to správně nastavit aby to fungovalo
mlokxcm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod netopyr21 21. 4. 2009 19:05

carreaum17 - sorry, vyjel jsem trochu zostra, mám náročnej den ;-] Ty fotky co jsem nalinkoval nejsou nijak upravovaný ( potřebujou barevně doladit ), jen jsem je zmenšil. Je pravda, že za určitých světelných podmínek je na fotce vidět velká komprimace a slévání barev. Z asi 30 fotek co jsem nafotil se takhle nepovedly asi čtyři. Myslím, že je to softwarová záležitost.
netopyr21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cumulangma 21. 4. 2009 19:07

jednou jsem odeslal spatne zpravu a od ty doby mi nahore furt sviti ikona obalky s vykricnikem..a nemuzu se toho zbavit..zkousel jsem on/off..i vyndat baterku..nevite nekdo jak se toho zbavit..me to tam ted vadi, vzdycky si pak clovek mysli, ze mu prisla nova zprava..
cumulangma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 4. 2009 19:33

netopyr21 - v poho, každopádně patří mezi špičku :)

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod xxApophisxx 21. 4. 2009 19:58

mlokxcm : Už je to v pohodě . Problém byl jen v tom že jsem to zkoušel v budovách a ne na volném prostranství .
xxApophisxx
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 4. 2009 20:56

cumulangma píše:jednou jsem odeslal spatne zpravu a od ty doby mi nahore furt sviti ikona obalky s vykricnikem..a nemuzu se toho zbavit..zkousel jsem on/off..i vyndat baterku..nevite nekdo jak se toho zbavit..me to tam ted vadi, vzdycky si pak clovek mysli, ze mu prisla nova zprava..

a nenapadne tě třeba tu zprávu smazat? prostě se přepni do složky "K odeslání" a tu zprávu, která tam visí, jednoduše odstraň
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod maty123 21. 4. 2009 22:09

Ví někdo jak nastavit, aby fungovala Java aplikace Oskárek?????
Při odeslání mi to píše: Nastala chyba: javax.microedition.io ConnectionNotFoundException: the target of the name cannot be found.

Pravděpodobně je špatně nastavena datová komunikace telefonu.

Mám operátora T-mobil a jsem registrovám na t-zones. Už jsem používal tuto aplikaci na SE a tam to šlo bez větších problémů. Je to jen o nastavení.
Kdyby někdo věděl????????????
maty123
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka