LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 11:44

noproblemo píše:
Fiza píše:jeste se ale optam: mel sem LG 990 cca pred rokem a co si pamatuju, tak zpomalene video bylo kvalitou a snimkovanim uplne nekde jinde. Tenkrat jsem si s tim hrozne hral, tady mi to pripada celkem nepouzitelny + dnes rano jsem poustel prevedeny film a pretocit ho o 5 min se mi podarilo asi po pul minute / ,,posuvnik,, se vzdy vratil na puvodni misto/

jak to jde u Vas?

u me neni problem - nezaznamenal jsem zadnou vadu v plynulosti nebo v kvalite snimku, samozrejme pokud je zpomalene na 1/4 tak uz toplynuly neni, ale to je zalezistost FPS a co se tyce posuvniku, tak ten u me funguje bezchybne - zkouseno u 1GB velkyho videa s bitratem 1000
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 22. 4. 2009 11:45

jules.79 píše:Jen je škoda, že to nefunguje mezi SMSkama a poznámkama. Jak se vypne psaní SMSky, ta pomyslná schránka se vymaže.

V tom pripade je to hodne nedotazena funkce kdyz to nejde kopirovat z sms do poznamky a obracene. Vubec me nenapada jaky to teda ma smysl ?!V tomhle byl SE opravdu vyborny a casto jsem to pouzival,no hold budu jsi muset zvyknout ze to nejde :-\
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 11:54

mar72 píše:
jules.79 píše:Jen je škoda, že to nefunguje mezi SMSkama a poznámkama. Jak se vypne psaní SMSky, ta pomyslná schránka se vymaže.

V tom pripade je to hodne nedotazena funkce kdyz to nejde kopirovat z sms do poznamky a obracene. Vubec me nenapada jaky to teda ma smysl ?!V tomhle byl SE opravdu vyborny a casto jsem to pouzival,no hold budu jsi muset zvyknout ze to nejde :-\

tak to me ani nenapadlo zkusit, povazoval jsem to za samozrejmost - v tom pripade je tam ta funkce pros srandu kralikum :-l
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 22. 4. 2009 12:59

Prave ze me to prislo u takoveho telefonu jako je Arena taky tak nejak samozrejme a kdyz jsem se tady s tim vecer trapil tak jsem jsi myslel ze neco delam blbe ale kdyz to potvrdilo vic majitelu tak je to nemile,no aspon ma co LG opravovat v novem firmwaru ale u nich spis v novem modelu :-)
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 13:25

mar72 píše:

tak mam asi neco spatne...u zpomaleneho videa je rozliseni jen 320x240 a FPS 15....u KU990 sem mel 120 FPS!!!
v nastaveni jsem uz nikde nic nenasel...
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 13:35

noproblemo, asi ano. Já mám nastaveno video, na tu maximální velikost s maximální kvalitou a opravdu to v té velikosti nahrává, tady je znovu link (na kvalitu moc nekoukej, je to z jedoucího autobusu :-D )http://jules.wz.cz/autobus.3gp
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod Koubinho 22. 4. 2009 13:37

mno jasný vytvoří nový, ale když smaznu ten stary puvodni, tak zmizi i ten novy.. :-( co s tim???
Koubinho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neskar 22. 4. 2009 13:39

Ne tam noproblemo na recht, v několika preview ukazovali nahrávání videa s FPS 120, že si to pak člověk plynule zpomalí a to je pak mazec! taky sem zatim nevykoumal jak na to...nicméně to pojede stejně jenom v malym rozlišení:( jinak na plný grády v plný kvalitě jsou to luxusní videjka, na to že je to mobil, tak čepec dolu!!! špička!!!
♂ NESK4R
♂ LG KM900 ARENA ◄zakoupená u Vodafone CZ║provozovaná v síti Telefonica O2►
♂ číslo modelu: KM900AT
♂ verze firmwaru: KM900AT_V10j
♂ verze hardwaru: rev 1.1
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 14:00

JULES
na tvym videu je videt, ze je to slabota....koukni na http://www.youtube.com/watch?v=Ro1siDXNCsc
skoda...kdo to nevyzkousel tak neuveri, dalo se s tim blbnout porad
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 14:00

neskar píše:Ne tam noproblemo na recht, v několika preview ukazovali nahrávání videa s FPS 120, že si to pak člověk plynule zpomalí a to je pak mazec! taky sem zatim nevykoumal jak na to...nicméně to pojede stejně jenom v malym rozlišení:( jinak na plný grády v plný kvalitě jsou to luxusní videjka, na to že je to mobil, tak čepec dolu!!! špička!!!

jo taaaak....spatne jsem pochopil otazku :)
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod Sparkys 22. 4. 2009 14:01

tak snad tohle uz konecne pomuze, mame tu snad 40 stranek pouze o tom jak se pripojit na GPS...

takze zacnete tlacitkem co vypada jako ": :" dale pripojení -> profily internetu -> vytvorit nový profil -> nazev napr Internet dale PROXY OFF pristupovy bod Internet. ULOZIT

Dale karta JAVA (poslední pozice) profily -> vytvorit nový -> nazev bla bla a ve vyberu internetovy profil pripojit ten co ste vytvorili v pripojení.

to je vse. tohle nam zabvralo 40 stranek diskuze...
Sparkys
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 14:06

noproblemo píše:JULES
na tvym videu je videt, ze je to slabota....koukni na http://www.youtube.com/watch?v=Ro1siDXNCsc

slabota? Dej sem link na video z nějakého jiného mobilu, který bude zachycovat pohled z okýnka jedoucího autobusu v takové velikosti a bude lepší. :-)
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 14:13

jules.79 píše:
noproblemo píše:JULES

slabota? Dej sem link na video z nějakého jiného mobilu, který bude zachycovat pohled z okýnka jedoucího autobusu v takové velikosti a bude lepší. :-)

uz se stalo :-) ...koukni na youtuba... LG990 120 FPS a uvidis mazec :-)
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod Arry 22. 4. 2009 14:16

Chlapi dá se tedy nejak poladit to rozliseni google maps, opery mini, ci jinych java aplikaci? Jakou pouzivate verzi Opery? Generic? V tom nizkym rozliseni je to "nepouzitelny"...
Arry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neskar 22. 4. 2009 14:18

noproblemo> a v jakym rozlišení natáčela ta LG990 videa s FPS 120??? mi neřikej že je dělala ve stejnym rozlišení jako Arena...na youtube se mrknu az z domova, z prace to mame blokly..:(
♂ NESK4R
♂ LG KM900 ARENA ◄zakoupená u Vodafone CZ║provozovaná v síti Telefonica O2►
♂ číslo modelu: KM900AT
♂ verze firmwaru: KM900AT_V10j
♂ verze hardwaru: rev 1.1
neskar
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka