LG KM900 Arena - obecná diskuze + FAQ

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 14:27

Sparkys píše:tak snad tohle uz konecne pomuze, mame tu snad 40 stranek pouze o tom jak se pripojit na GPS...

takze zacnete tlacitkem co vypada jako ": :" dale pripojení -> profily internetu -> vytvorit nový profil -> nazev napr Internet dale PROXY OFF pristupovy bod Internet. ULOZIT

Dale karta JAVA (poslední pozice) profily -> vytvorit nový -> nazev bla bla a ve vyberu internetovy profil pripojit ten co ste vytvorili v pripojení.

to je vse. tohle nam zabvralo 40 stranek diskuze...

jeste bych chtelo dodat, ze to funguje jen v pripade pripojeni skrze GPRS...s WI-FI bohuzel ne
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 14:27

neskar píše:noproblemo> a v jakym rozlišení natáčela ta LG990 videa s FPS 120??? mi neřikej že je dělala ve stejnym rozlišení jako Arena...na youtube se mrknu az z domova, z prace to mame blokly..:(

taky to mame blokly, kde pracujes? :D
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod neskar 22. 4. 2009 14:30

Chennda: V NASA :)

ne....v jedný logistický kompanii
♂ NESK4R
♂ LG KM900 ARENA ◄zakoupená u Vodafone CZ║provozovaná v síti Telefonica O2►
♂ číslo modelu: KM900AT
♂ verze firmwaru: KM900AT_V10j
♂ verze hardwaru: rev 1.1
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 14:38

to ja taky...ehm radci se dal ptat nebudu
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod niceriki 22. 4. 2009 14:56

Ahoj, mam n82, neco pres tyden, celkem spokojenost ale kdyz sem vidim tu cenu u VF tak se celej tresu :-D Procital sem tady spoustu stranek, spoustu hodin :-) a chtel bych se zeptat :
-Nasel sem nejaky video z autobusu v 3gp. Nataci to i v jinym formatu? 3gp nic moc teda :X
-Navigace,ten kdo ji zprovoznil, udava to i rychlost objektu? (jako moji :-))
Diky moc!
niceriki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 15:00

noproblemo, zkus tam dát nějakej jinej název, jsem tam s tímhle našel hodně videí, ale žádný z okýnka autousu. Navíc tam ti to upraví trochu velikost, ne? Dej link někam, kde si to stáhnu přesně tak, jak ti to natočí mobil. :-)
Jsem jen zvědavej, jestli nějakej jinej mobil to natočí teda tak, aby to při pohledu v té velikosti co udělá Arena vypadalo líp.
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod neskar 22. 4. 2009 15:02

Chennda: no neke, a kde? :)

By mě překvapilo kdyby tu byl v baráku ještě další Areňák :)
♂ NESK4R
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod jules.79 22. 4. 2009 15:06

Koukám, že tu pěkně kazím pohled na Arenu, udělám video přes okýnko autobusu co jede 90 a vy tam hned hledáte chyby a píšete, jak to natáčí hnusně. :-) Ukažte teda video z Nokie (nebo z jinýho mobilu) v rozměrech 720*480 se stejným záběrem. Věřím, že když natočím něco u čeho budu stát a nebude se to hýbat takhle rychle bude to taky o něčem jiném. :-)
jules.79
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 15:10

NESKAR
JULES

u rozliseni si nejsem uplne jistej, je to prece jen uz pul roku..ale mam pocit ze 640x480. Kazdopadne ten rozdil dela hlavne FPS / 15 u Areny oproti 120 u Viewty/
Pracuju u jednoho znamyho serveru, jsou na nas holt hodny :-) kouknete pak doma na ten youtube..je tam tech videii opravdu hodne..vypada to jako z tech prirodopisnych serialu, kde maji zpomaleny videa.

Klasicky video ma Arena opravdu paradni, ale slow motion je tady k nicemu
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 15:14

jules.79 píše:Koukám, že tu pěkně kazím pohled na Arenu, udělám video přes okýnko autobusu co jede 90 a vy tam hned hledáte chyby a píšete, jak to natáčí hnusně. :-) Ukažte teda video z Nokie (nebo z jinýho mobilu) v rozměrech 720*480 se stejným záběrem. Věřím, že když natočím něco u čeho budu stát a nebude se to hýbat takhle rychle bude to taky o něčem jiném. :-)

Jules sorac :-) koukal sem jen na kousek...byl sem trosku rozhozenej s tim, jak mi to nataci ty pomaly sceny....video mas pekny :-)
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod niceriki 22. 4. 2009 15:15

jo to bylo od tebe jo ? :-D No ja mam jen za to z historickyho hlediska ze mp4 z nokii(napr moje n70 - 2mpx) bylo o dost lepsi nez ty 3gpcka z vic megapixelovejch SE..
Co s tou navigaci? Hlas u toho nepotrebuju, ale zas bych nerad aby to bylo ala iphone style.. jen staticka mapa a sem tam refresh moji tecky..
niceriki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod neskar 22. 4. 2009 15:20

noporoblemo> tak ja se taky tesil na ten slow-motion, pac verim ze si s tim clovek fakt vyhraje...btw to klasicky video, cot u dal jules, je v 720*480 pri 30FPS, coz je na bezny uzivani uplna parada!

jinak nevim, koukal sem se na nastaveni videa...jak si tam vybiras z tech tri cervenejch kolecek s sipkama, jestli chces pomaly, normalni, nebo rychly video...pak kdyz s tim neco natocis...tak ti to pak nejede v realnym case jakos to natacel, ale podle toho jakej mod sis vybral, ti to jede bude zrychlene, nebo zpomalene...tudiz pri rekneme 15FPS ale 4x zpomalenym case to muze hodit dost vyssi cislo...moc sem se tim nezabejval, ale nebude zakopanej pes v tom? nicmene pri 320*240 mi to tak jako tak prijde k nicemu...

takze odzkouseno > kdyz dam natacet na pomaly, tak je to sice 15FPS potom v záznamu, ale ten je 8x zpomalenej, coz ti da ve finale tech 120FPS ktery to dela v realnym case, aby se to dalo takhle zpomalit...skoda ze to jede jen v 320*240...
♂ NESK4R
neskar
Junior

Odeslat příspěvekod Chennda 22. 4. 2009 15:48

neskar píše:Chennda: no neke, a kde? :)

By mě překvapilo kdyby tu byl v baráku ještě další Areňák :)

v Pardubicich :)
Chennda
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 22. 4. 2009 15:50

neskar píše:noporoblemo> tak ja se taky tesil na ten slow-motion, pac verim ze si s tim clovek fakt vyhraje...btw to klasicky video, cot u dal jules, je v 720*480 pri 30FPS, coz je na bezny uzivani uplna parada!

jinak nevim, koukal sem se na nastaveni videa...jak si tam vybiras z tech tri cervenejch kolecek s sipkama, jestli chces pomaly, normalni, nebo rychly video...pak kdyz s tim neco natocis...tak ti to pak nejede v realnym case jakos to natacel, ale podle toho jakej mod sis vybral, ti to jede bude zrychlene, nebo zpomalene...tudiz pri rekneme 15FPS ale 4x zpomalenym case to muze hodit dost vyssi cislo...moc sem se tim nezabejval, ale nebude zakopanej pes v tom? nicmene pri 320*240 mi to tak jako tak prijde k nicemu...

takze odzkouseno > kdyz dam natacet na pomaly, tak je to sice 15FPS potom v záznamu, ale ten je 8x zpomalenej, coz ti da ve finale tech 120FPS ktery to dela v realnym case, aby se to dalo takhle zpomalit...skoda ze to jede jen v 320*240...

tohle asi nebude jen o rozliseni..zkusil sem ted treba nahrat tocici se minci a pri prehravani je videt jen rozmazane kolecko....na youtubu bylo stejny video, kde si videl minci uplne ostrou jako pri vyfoceni. Uvidis vecer 8-)
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod Arry 22. 4. 2009 16:36

Chlapi vy na me s....e jak na placatej kamen :)
Kdyz vam sem hodim nejake foto, tak mi odpovite? :)
Co se fotaku tyce, ta "nedetailnost" alias "olejomalba" je podle me zpusobena interni fci redukce sumu pri vyssim ISO (stejne agresivni redukci sumu pouzival driv Panasonic ve svych fotoaparatech. A jelikoz ten objektiv nema zadnou "mechanickou" stabilizaci, funkce stabilizace spociva ve zvyseni ISO a tudiz zkraceni zaverky. Cili jak uz tu nekdo psal, redukci sumu doporucuji vypnout. Na vetsine fotek je videt "bila zaclona" - zmekceni kresby, ktera je zpusobena upatlanym objektivem. Dal jsem si tu praci a vycistil jej Isopropylalkoholem (hlavne nepouzivejte aceton) a vatovou tycinkou, chvili se kochal krasnym obrazem, ale jakmile jsem vzal telefon do ruky a napsal dve SMS, obejktiv byl opet zapatlany.... budu si asi muset zvyknout na jine drzeni telefonu :)
Arry
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka