LG GS290 Cookie Fresh - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petrcomp 21. 7. 2010 13:51

Ahojte, nemáte někdo zkušenosti s tímto founem? Chtěl bych ho koupit mladýmu. Díval jsem se na něj v Datartu a je to slušnej plasťák. Nevím jestli vzít tento - má jack, nebo klasickej KP500 - má lepší foťák. Dík za radu.

EDIT: včíl jsem ho objednal v 1M. Červenej. ;-) , pak písnu.
Naposledy upravil Fíla dne 2. 11. 2010 23:53, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvky sloučeny
petrcomp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 22. 7. 2010 19:18

Bude v pohodě. I když video bude nepoužitelné. Mám GM 360. Což je totéž s mírně lepší výbavou. Je trošku pomalejší
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod petrcomp 22. 7. 2010 19:23

Já myslím že mladýmu - 13let bude stačit. Jsem zvědavej na to rádio bez sluchátek.
petrcomp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 22. 7. 2010 19:45

??? Radio nelze použít bez sluchátek(GM 360).Lze pouze zvolit,zda zvuk půjde z repra,nebo sluchátek. Sluchátka tak či tak slouží jako antena.Jedině tam vrazit 3,5mm jack s kusem drátu ze zničených sluchátek. Možná se mýlím O:-) Možná je GS 290 v tomto lepší
Naposledy upravil Petr1968 dne 22. 7. 2010 20:24, celkově upraveno 2
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod petrcomp 22. 7. 2010 20:10

V katalogu píšou že má integrovanou anténu pro rádio a na CZC maj video z kterého jsem to taky tak chápal. Nuže uvidíme zejtra jdu pro něj.

EDIT: Tak první poznatky - rádio fakt hraje bez sluchátek a to docela slušně. V té červené barvě je moc pěknej. Odezva a rychlost je snad i svižnější než u S5230/má moje/. Přes víkend si pohraju s nastavením a nějaký fotky zkusím a pak se podělím. Jinak první dojem je velmi pozitivní. Abych nezapoměl nedávaj k tomu CD. A LG PC Suite jsem na jejich stránkách nenašel. Snad ani prej pod Vistama nejde.? :hm
Naposledy upravil Fíla dne 25. 7. 2010 08:21, celkově upraveno 1
petrcomp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 7. 2010 14:29

Tak to je super . LG PC Suite ? Snadné. Co si třeba přečíst návod?
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod petrcomp 23. 7. 2010 14:35

PC Suite znám od doby co jsem měl Nokie ale tento nemůžu nějak sehnat. V ofiko podpoře. Stáhl jsem si z Uložto nějakej LG PC Suite3 ale ještě jsem se na to nedíval.
petrcomp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 23. 7. 2010 14:37

Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod petrcomp 23. 7. 2010 15:01

Dík, to jsem si stáhl už včera, ale mezi tím není PC Suite. Ten PC Sync je asi něco jiného, nebo ne? Já mám pořád představu o 100megovým souboru. Fakt tomu nějak nerozumím. U Nokie a teď Samsungu jsem nemusel nic hledat. Mladej je ale unešenej a tak vzhůru do boje s LG.

EDIT: Beru zpět už instaluji. Je to od nich prefíkané..... :lol:

EDIT2: Přidám pár uživatelských postřehů. Tento telefon při psaní SMS nebo sledování videa automaticky nepřeklápí ale je zde ikona přes kterou to přepnete. Tak si myslím že uváděný senzor polohy zde není. Dále je zde možnost nahrávání z rádia, což v katalogu taky není uvedeno. Zkusil jsem přes novou verzi FormatFactory převést videoklip na nastavení KP500 což je v nabídce a video v telefonu je pěkné přes celou obrazovku.
Naposledy upravil Fíla dne 25. 7. 2010 08:22, celkově upraveno 1
petrcomp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paklnapa 8. 10. 2010 17:16

Zdravím,tak jsem to taky zkusil,ale píše mi to zkontroluj označení modelu a MSN a nesprávný IMEI.Přitom je to všechno správně zadané,kde může být chyba?
Naposledy upravil myšpulín dne 8. 10. 2010 17:31, celkově upraveno 1
Důvod: k čemu ta citace předchozího příspěvku?? upraveno
Paklnapa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod quaero 13. 10. 2010 17:51

Jde u Cookie fresh nastavit jako jazyk slovenština včetně T9 slovníku?
quaero
Junior

Odeslat příspěvekod bado 24. 12. 2010 09:51

Zdar,
mám problém, jak zablokovat veškeré datové přenosy u O2, dostanu se do nastavení přístupových bodů a profilů internetu, tam jsou konfigurace pro MMS,WAP ,Internet, ale nedokáži to nikde smazat, ani přepsat. Tohle je tam nějak natvrdo.

U jiných telefonů to šlo buď smazat, nebo připojit přes heslo, nebo pokud ne tak záměrně špatně nakonfigurovat ty účty a parametry takže nemohlo dojít k neúmyslnému připojení.

Neřešil to někdo? Prostě ten člověk co ho má tak potřebuje volat a poslat SMS, nic jiného nepotřebuje a nevyužije.
bado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kema1962 24. 3. 2012 11:20

Dobrý den.

Snažím se marně najít informaci jak změnit témata (motivy) u tohoto telefonu.
Vím že to jde ale na návod jsem doposud nenarazil.
Prosím tedy o pomoc.
Děkuji.
Kema1962
Kolemjdoucí