che guevara nevím, jak jsi foun aktualizoval. Jestli běžnou, zde popisovanou metodou, žádné ladění nebylo třeba zapínat. Alespoň já nic takového neudělal. Tato verze se používá při užití jiného softwaru k upgradu softwarové výbavy.
Jestliže chceš poradit ... bodově uveď vše tak jak jsi činil. Nebo si přečti pár výše uvedených příspěvků a bude Ti jasno.
... a jedna věc pro všechny. Kdo začne šílet, že se aktualizace nezdařila, protože se ukazatel zasekl, nebo se objevilo to, nebo ono a foun odpojí, tak sám proces znehodnotí. Je třeba dát komunikaci čas, aby se vše povedlo. Jestli se nepletu, někde jsem četl, že aktualizační proces může trvat od 10 do 30 minut!
-- 6. 8. 2011 13:53 --Kvetak píše:Líbí se mi tento mobil,myslíte že je to dobrá koupě? Android jsem ještě neměla,tak pořád váhám...
Mám krátkodobou zkušenost s tímto zařízením a dle toho co jsem měl možnost odzkoušet tak ... spokojenost (doplním, že chytrouš není můj). Navíc i v časopisu dTest byl teď hodnocen jako dobrý. V rámci celé plejády chytrých telefonů se umístil někde uprostřed. Všechny telefony před ním ale byly výrazně (o tisíc a více korun) dražší než on.
Musím však podotknout a zopakovat, že mám pouze krátkou zkušenost. ... a nikomu nic nevnucuji

... já mám svou E52