LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Domin8orify 17. 2. 2012 16:47

mutumbo píše:Nejsem sice nejakej intelektual, ale obcas mozek pouzivam. Jednoho dne mi zacal spatne fungovat telefon. Zapl jsem premysla na 3,33s a zjistil jsem, ze jsem den predtim instaloval nejakou aktualizaci. Vzhledem k mene zavaznemu poskozeni mozku jsem dokazal sestavit plan. Plan byl: Telefon dat do tovaru a odzkouset, jestli ho je potreba poslat na reklamaci. Druhe cetrum mozkove odsouhlasilo vsechny body planu. Zjistil jsem, ze v tovaru vse funguje. Svete div se, zahada vyresena a nemusel jsem psat takovy dotaz na forum a hlavne jsem nemusel davat telefon na reklamaci.

Dobre ne? A jak rikam, nejsem zadnej raketovej vedec nebo myslitel. Proste jsme pouzil selskej rozum. Kolikrat me ty dotazy tady dokazou fakt nastvat. :-D

Já jsem zkoušel tovární nastavení už předtím, dvakrát. Akorát bez PC suite.
Tím pádem, ani já nejsem žádnej raketovej věděc, ale pořád jsem to zvládnul sám i bez tvojí pomoci. Fakt nebudu spamovat forum dokud jsou ještě věci který by mohly teoreticky pomoct. Nepomohly, tak jsem se zeptal.
Domin8orify
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1pepino 17. 2. 2012 17:50

kua, chlapi od toho to tu je, aby jsme se ptali, když něco nevíme. Je mrzuté, že to někomu dělá potíže číst naše dotazy. :-[
Nokia 6120 - LG Optimus Black (Android 2.3.4), verze softwaru : Zeus 2.2
1pepino
Junior

Odeslat příspěvekod Proche72 17. 2. 2012 20:32

Jde o to, ze se nekteri jedinci ptaji na to co bylo v tomto vlakne uz zodpovezeno a dokonce se ptaji i potom co jim je doporuceno si nejdriv toto vlakno precist. Nemyslim nikoho konkretniho. Sam uznej, ze spoustu dotazu tu je zbytecnych ;-)
Nemam problem nekomu poradit, ale musim videt u neho nejakou snahu a ne, ze se bez toho aby si neco nasel hned ptal :)
Proche72
Junior

Odeslat příspěvekod pan smajl 18. 2. 2012 02:05

Nechce se nekdo P970 zbavit (pripadne nevite o nekom)? Shanim ho momentalne z druhe ruky. Kdyztak PM.
pan smajl
Junior

Odeslat příspěvekod M6HE 18. 2. 2012 10:13

toto vlakno aktivne sledujem od uplneho zaciatku, ale kolkokrat mi takisto robi problem tu uz nieco najst, co je niekde netusim uz kde..
uz je to vlakno proste dost dlhe.. (takze respekt ,ak to niekto v tejto chvili da fakt cele od zaciatku)
takze sa chalanom ani necudujem, ze sa pytaju, aj ked obcas sa tu uz dost trivialna vec objavi, no ale co uz.. :)

ani mne uz velka vacsina sucasnych prispevkov neprienesie nejaku extra pridanu hodnotu, ale viem si predstavit, ze ak by sa mi napr. pos.ral telefon a ho nenakopnem do nejak rychleho casu, tak tu zacnem rovnako "spamovat" :D
M6HE
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 18. 2. 2012 22:16

Zdárek,
tak jsem zase něco prozkoušel a musím říct, že black je prostě super telefon, hodlá se k němu vrátit a v týdnu si ho koupit, chci se jen zeptat na dvě věci a nemám moc čas tu hledat, myslím, že jsem zde i pár lidem s pevnýma nervama pomohl, když byl black novinka a testovali jsme NOVU, tak doufám, že mě hned nebudete kamenovat.
1. ma nekdo optimus white a pokud ano, jak je na tem barva? Nezedira se po nejakem case? Neosoupe se?
2. je uz android 2.3. nebo novejsi, ci nejaka vychytana nova, cyanogen na tomto androidu? Naposled jsme mysim testovali NOVA 7, diky moc ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan smajl 19. 2. 2012 02:34

pan_Lukas: Tak napr. Cyanogenmod uz ma podporu pro OB v nightly buildech a oficialni podporu ziska s verzi 7.2 RC1, ktera by tu snad mela byt co nevidet.
zdroj: http://www.androidmarket.cz/ruzne/cyano ... -zarizeni/
pan smajl
Junior

Odeslat příspěvekod certisko23 19. 2. 2012 04:46

Momentálne je top Huexxxova Zeus rom. Chalan na nej fakt maka, a až na pár drobných bugov, je fakt svizna ;-)

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1454274
certisko23
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 19. 2. 2012 09:22

oki, diky moc, uz se na nej tesim ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepan.z 19. 2. 2012 15:11

pan_Lukas
Taky můžu doporučit Zeus v3.2n, pár věcí jsem změnil a jsem naprosto spokojený, výdrž dva dny!
:-) Jedině co moc nefunguje je tlačítko ,,G,,
LG P970
Zeus v3.2n + ROOT+CWM+SwiftKey X Keyboard :-)
pepan.z
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 19. 2. 2012 23:06

to me neslo uz ani u NOVY, stejne jsem ho nevyuzival ;-)

certisko> a co je par drobnych bugu? Cca...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod certisko23 20. 2. 2012 06:19

Lg notifikácia blikne pri zmeskanej udalosti iba raz, občana absencia zvonenia, pri spúšťaní vyhadzuje HTC IME mod error. Niekto sa sťažoval na problém wi-fi, keď bol fon uspany stratilo sa spojenie. Mne sa to ale nestalo. Momentálne som na verzii v3n, pre mňa je najviac vyhovujuca ;-)
certisko23
Junior

Odeslat příspěvekod 1pepino 22. 2. 2012 22:54

Jaké máte zkušenosti se ZEUSEM 4? Mě nějak nechce šlapat. >:-(
Nokia 6120 - LG Optimus Black (Android 2.3.4), verze softwaru : Zeus 2.2
1pepino
Junior

Odeslat příspěvekod MartinS65 23. 2. 2012 09:42

LGB Vodafone - nabidka aktualizace softu ..... aktualizuji .... takze aktualizace na V10h a pak V10i ...jinak nic :-(
... kdo by to pořád řešil ...
-------------------------------------------------------------------------
Nehádej se s blbcem, stáhne tě na svou úroveň a tam vyhraje...
MartinS65
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 2. 2012 13:27

to jsou cundy..
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka