LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 28. 4. 2012 08:09

Dnes ráno nějaká samovolna aktualizace firmware a software cca 8 minut. Mám brand. TMO ve VF a telefon píše android 2.3.4 V20b. Což si nepamatuju co bylo přesně předtím ale z Froya už letos jednou aktualizoval.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrejlo 28. 4. 2012 11:20

Jj,taky mam TMO a aktualizoval jsem pred nekolika dny.
ondrejlo
Junior

Odeslat příspěvekod sokolus 30. 4. 2012 00:43

Tak u me porad nic. Verzi softu mam v10b a aktualizace zadna... Navic baterie vydzi tak 12 hod. a muze se znovu nabijet.
sokolus
Junior

Odeslat příspěvekod svooka 30. 4. 2012 06:45

Dobrý den. podporuje tento mobil SIMTOOLKIT? Děkuji za odpověď
svooka
Junior

Odeslat příspěvekod markustrav 1. 5. 2012 11:27

svooka píše:Dobrý den. podporuje tento mobil SIMTOOLKIT? Děkuji za odpověď

Mám telefon od Vodafone a simtoolkit tady je, takže nejspíš ano.
markustrav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 1. 5. 2012 14:18

sokolus píše:Tak u me porad nic. Verzi softu mam v10b a aktualizace zadna... Navic baterie vydzi tak 12 hod. a muze se znovu nabijet.

Možná blbá question ale jseš běžně připojen na net?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sokolus 1. 5. 2012 23:11

Na netu jsem obcas a 3g mam vypnute. Pri serfovani jde baterka do haje bleskutychle,ale s tim se pocita.
sokolus
Junior

Odeslat příspěvekod M6HE 2. 5. 2012 12:02

sunoros: neni zac .)
pre zmenu hladam novy widget na lock screen (nejaky minimalisticky) ak ma niekto tip.. dik .)

sokolus: ak som vypnuty na inet (2G/3G) a nepouzivam ani wifi, tak pri priemernom telef a sms ten mobil da v poho dva plne dni mozno aj 2a pol -3 (ale to uz fakt velmi triezve pouzivanie)
akonahle zapinas net a pouzivas realne mobil tak ti podla mna nemoze viac ako 12 hodin vydrzat. mne sa to teda nikdy nestalo. ak mas este aj push notifik. mailov , synchronizujes viac email kont naraz (ako ja) + g.reader, komunikatory atd atd (a to fcb, twitter a secky social siete mam synchro off) , skype tiez len cielene zapinam, nehram hry !! tak nabijam v klude aj 2x denne
M6HE
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 5. 2012 18:07

Mi teď naposled nabehla aktualizace tak cca po 10 min.co jsem byl připojen na net doma přes wifi .
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sokolus 2. 5. 2012 23:04

Zdarec,snazim se pripojit pres emailoveho klienta,ktery je v tel,ale piso mi to porad,ze "overeni uctu se nezdarilo". Uz nevim,co delam spatne. Na mailu mam povoleno vse,zrejme i dobre zadano,ale nechce se to pripojit.
sokolus
Junior

Odeslat příspěvekod svooka 3. 5. 2012 06:56

doporučíte nákup OB v dnesní době?
svooka
Junior

Odeslat příspěvekod sokolus 3. 5. 2012 08:31

Za me jednoznacne ano. Kdyz si clovek telefon ''vysperkuje'' podle sveho,tak je to velmi sympaticke zarizeni. Kupoval jsem ho jako sedivku za 5650,- a oproti nokii c6 je to nebe a dudy. Samozrejme,ze existuji lepsi telefony,ale pomer cena/vykon je u OB proste skvela. Serfovani na netu je v pohode a zvladne i narocnejsi hry. Nova displej je na slunicku paradni a ze to neni super amoled s prepalenymi barvami nevadi.
sokolus
Junior

Odeslat příspěvekod sunoros 3. 5. 2012 10:13

na lock screen používám screen off and lock, má hodně pěkných efektů :)

Nákup OB doporučím jen tomu, kdo si ho přehraje na jinou ROM než je ofiko :) To lagování mě už otravuje, ale nemám čas to přehrát, snad to v červnu stihnu :D
sunoros
Junior

Odeslat příspěvekod Žulda 3. 5. 2012 12:05

No, pánové, a jakou ROM doporučujete? Mám šedivku ofiko 2.3.4 V20e. Jsem spokojený, ale znáte to... :) Dřív jsem tam měl chvíli Zeuse. Asi nakonec nechám ofiko a počkám na něco s ICS.
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod polda 3. 5. 2012 12:23

sokolus: taky mi to nešlo,nahrál jsem si jinej - Maildriod a běhá to normal.
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka