LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sokolus 3. 5. 2012 14:25

Supr,diky za tip. Hned to prubnu. Dnes jsem si vsimnul drobne prasklinky na diplayi. Snazim se na tel davat maximalni pozor a stejne se to podarilo. Timto se priklanim k verzi,ze OB nema gorrila glass.
sokolus
Junior

Odeslat příspěvekod svooka 3. 5. 2012 17:22

bohuzel, na nahrání jiné ROM si netroufám. Moje požadavky jsou internet, Poslech hudby přes sluchátka a občas jsem používal ivysílání ČT, Dále musí podporovat simtoolkit (GSM banking). Displej asi 4 palce. Klidně navrhněte jiný mobil. Zajímavý se mě zdá HTC ONE V
svooka
Junior

Odeslat příspěvekod developer.ondra 3. 5. 2012 17:57

Za mě největší plus je displej. Neviděl jsem na mobilním zařízení lepší IPS panel (i když pravda vysoký jas čitelnost ve dnech jako byly ty poslední nezachrání). Zobrazovadla LG umí. Telefon dolů táhne software a mizerná zpětná vazba od výrobce. Pokud nepřehráváš, já říkám nekupuj.

- software wifi je pro trhy na východ od EU, tzn. občas se připojit nemusíš (většinou veřejná wifi)
- po poslední aktualizaci aplikace Hudba blbne, reaguje se zpožděním, sluchátky nejde přeskakovat
- poslední verze iVysílání na všech modemech od O2 v pohodě, na 3G taky
- GSM Banking přes Toolkit též funguje

HTC One V má dnes do budoucna vyhlídky lepší. Už jen díky novějšímu Androidu.
developer.ondra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marty86 3. 5. 2012 21:28

Žulda píše:No, pánové, a jakou ROM doporučujete? Mám šedivku ofiko 2.3.4 V20e. Jsem spokojený, ale znáte to... :) Dřív jsem tam měl chvíli Zeuse. Asi nakonec nechám ofiko a počkám na něco s ICS.

Já bych na ofiko už nešel zpátky ani náhodou. Po týdnu jsem nahazoval custom rom a tak je to dodnes. Nejlepší romky pro OB jsou dle mě Huexův Zeus (momentálně ve verzi 6.1) a Robinova Ravenous rom (nejnovější ve verzi 4.0) na které frčím posledních pár dní a jsem maximálně spokojený, vše šlape jak má, je stabilní, baterka drží, správa ram paměti super, prostě spokojenost :-)
Marty86
Junior

Odeslat příspěvekod Žulda 4. 5. 2012 11:01

Marty86: dík, asi zkusím Ravenous. Jak je to s daty při aktualizacích, zůstanou?
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod pavliki 4. 5. 2012 15:57

[quote="M6HE"]sunoros: neni zac .)
pre zmenu hladam novy widget na lock screen (nejaky minimalisticky) ak ma niekto tip.. dik .)

Já používám přímo "Lock screen widget" a přijde mi dost v pohodě a sem snim spokojen.
pavliki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod markustrav 5. 5. 2012 08:58

Kromě vynikajícího displeje je dalším velkým plusem samotná WIFI. Tam, kde ostatní už signál nemají (ani na notebooku), já jsem s blackem pořád připojený.
markustrav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 5. 5. 2012 09:04

A co mobilní signál ? Ten jsem měl na LG optimus me jeden z nejsilněších..... Jak je to tady ?
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 5. 5. 2012 10:21

Asi taky tak.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod markustrav 5. 5. 2012 14:48

Nikdy jsem neměl potřebu mobilní signál řešit. Navíc při dnešním téměř 100% pokrytí je tohle to poslední, co by mě při výběru telefonu zajímalo.
markustrav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 5. 5. 2012 20:37

Byses divil.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod juxy 9. 5. 2012 18:06

Dobrý den,
Mám originál ROMku s verzí V20o a chtěl bych udělat reset do továrního nastavení. Čím byste mi doporučili tel zazálohovat?(hlavně sms, kontakty a data uložená v aplikacích)
Pročítám různá fora, ale bez rootu(což je můj případ) toho moc není, nebo na každou část jiná aplikace a to se obávám výsledku, aby bylo vše jako před tím. Neznáte někdo ještě nějakou aplikaci?
Děkuji.
juxy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod markustrav 9. 5. 2012 20:49

Připoj telefon k PC a pomocí LG Suite můžeš synchronizovat zprávy i kontakty.
Podobně můžeš synchronizovat i rovnou z mobilu pomocí google ùčtu, popř. kontakty si můžeš ze seznamu nechat poslat např. na email a později je znovu nahrát.
Jak zálohovat aplikace bez rootu nevím.
markustrav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Proche72 10. 5. 2012 18:08

juxy - pouzij gmail - v nastaveni - ucty a synchronizace - pridat ucet - google ucet - az ho pridas tak si zatrhni vse co chces synchronizovat (zalohovat) - tim zalohujes kontakty

na sms doporucuju ceskou aplikaci - http://goo.gl/X84Gn - zazalohuje i call log

data aplikaci lze dle me pouze s rootem
Proche72
Junior

Odeslat příspěvekod sunoros 11. 5. 2012 03:02

Ahoj, vůbec mi nejde udělat root :( Můžete mi poradit prosím?
Mám v10h, jádro 2.6.32
sunoros
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka