LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dexxac 26. 7. 2012 17:17

Měl jsem na mysli Google+. Mám ji na svém OB mám předinstalovanou. Původně nebyla, ale po některé aktualizaci Androidu se objevila v menu společně s několika dalšími app.

Když chci Google+ odinstalovat z menu, tak to klasicky nejde. Jediná šance je přes market, ale tím se smažou jen aktualizace a původní zůstane. Mám to stejné jako endoskop.
dexxac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod endoskop 26. 7. 2012 21:28

Mam dalsi problem. Nejdu stahovat aplikacie z google play. Normalne dam prevziat, zacne sa aj nacitavat ale nic sa nestahuje. Dal som aj factory reset ale nic.
endoskop
Junior

Odeslat příspěvekod M6HE 27. 7. 2012 20:30

Zastúpenie Kanada pustilo do sveta, že Black nedostane ics. Skvelé, ďalší klinec do už pochovanej rakvy.
M6HE
Junior

Odeslat příspěvekod Mirosllaw 3. 8. 2012 16:22

Zdar lidi. Neví někdo jak se zbavit toho sekající ho se videa a vypadávání??? video můžu natáčet zhruba 20 sekund a sekne se mi :( Lituju toho že jsem dělal root kvůli nevé romce. Na orig mi šlo všechno v pohodě. Mám cyanogenmod 7.2.0. Zkoušel jsem i jiné romky ale pokaždé problém s videem. Poraďte někdo ....... dííík
Mirosllaw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondrejlo 13. 8. 2012 11:41

AHoj, jde uz nejak udelat root, kdyz tam mam Gingerbread? Froyo mi slapalo spolehlive a dost rychle po rootnuti a povypinani vsech hovadin od Googlu a LG, ale od doby aktualizace na 2.3 je to dost bida.
ondrejlo
Junior

Odeslat příspěvekod Blacksheep.CZ 22. 8. 2012 03:22

Ondrejlo : Prosím tě, podívej se pár stran z5. Stopro se to tu už řešilo, protože jsem na tohle našel odpověď právě tady. ;-)
LG V30 MOROCCAN BLUE
Blacksheep.CZ
Junior

Odeslat příspěvekod ketos 27. 8. 2012 21:17

Zdravím.Dneska jsem zkoušel nahodit verzi Zeus 6.38.Všechno jsem udělal správně a tědka nemužu rozběhnout telefon.Zapnu ho a neustale bliká logo "LG" a na nic víc telefon nereaguje.Nevíte někdo čím to je?popřípadě jak to vrátit zpátky?
ketos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod certisko23 27. 8. 2012 21:33

Akú veľkosť mal súbor ktorý si sťahoval? Myslim balík s romkou, Najnovší je Zeus v7 a u mňa prebehlo všetko ok. Wipe dáta, cache, dalvik cache a installer.
Teraz k tomu ako ho opäť oživiť, návod stručný a jasný akurát v EN :

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1448803

Ešte prípadne vyskusaj keď ho zapnes mačkat G tlačítko, alebo tlačítko hlasitosti down . Skús oba spôsoby ;-)
certisko23
Junior

Odeslat příspěvekod ketos 27. 8. 2012 21:43

http://huexxxtuff.blogspot.com.es/2012/ ... links.html Tady jsem stáhl verzi 6.38 a 6.38n a udělal jsem to.Telefon nereaguje ani na tlačitka hlasitosti ani na G tlačitko.

http://androidforum.cz/brick-prosim-o-radu-t26573.html Tědka jdu zkusit tady tento způsob.Kdyby jsi veděl jak to udělat jinak.Tak dej vedět.Potřebuju to nutně.Díky moc

-- 27. 8. 2012 22:31 --

Mám to hotové.Hodím si tam zeus 6.39 a kašlu na to už.Pak to musím předělat na V20s,abych si tam mohl hodit zeus v7,ale díky za radu (:
ketos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dexxac 3. 9. 2012 11:58

Uvažuju o rootu, ještě jsem ho neprováděl, tak se zeptám na pár otázek:

:idea: Když rootnu, tak si budu moct z telefonu odinstalovat nějaké ty nepotřebné aplikace, které byly už předinstalované (G+, pokec, myspace,...)?

:idea: Bude potřeba nějaké zálohy? Smažou se mi tím kompletně všechny programy, sms, kontakty?

:idea: Android 4: ICS zamítli, bude se dát po rootnutí nahrát nebo čtverka je uzavřená kapitola?

díky ;-]
dexxac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 3. 9. 2012 16:19

Možná ICS nakonec bude, tak vydrž: http://sevencolourgossips.wordpress.com ... -only-ics/
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod dexxac 3. 9. 2012 19:30

Tam v tom mají pořádný bordel, o prázdninách píšou že nic nebude, teď zase Asie, že bude :D No kdo ví...
dexxac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M6HE 19. 9. 2012 10:46

po par dnoch pouzivania romky ZEUS7 (porovnam iba s povodnou lg origo vo verzii 2.2):

plusy:
rozhodne rychlejsia a plynulejsia -v podstate velka spokojnost (volna ram na urovni 90 - 160, priemer 110) (to mam nahodeny go launcher ex - bez neho este o poznanie rychlejsia a viac volnej ram)
podstatne lepsia vydrz pri pouzivani (uz sa s prehladom dostanem cez 12 hodin, co predtym to bol sen a to dost mobil pouzivam)
pozorovany ubytok v noci okolo 1-3% pri zap.wifi aj gsm

minusy
nie je notifikacia
pri klavesnici slide it neukaze ď, ť - iba ako d,t (u prijemcu ano)
nefunguje 100% lock screen button v notifik. liste

zatial iba tolko som postrehol , co nie je teda nic hrozne myslim.
celkovo hodnotim zeus7 velmi pozitivne
M6HE
Junior

Odeslat příspěvekod Žulda 19. 9. 2012 11:57

Notifikaci si zapni v Zeus Tweakeru, LG Notification.
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod ondree 28. 9. 2012 17:17

Oficiální ICS pro P970 zatím v nedohlednu, ale už vyšlo nekolik Nightly CM10 (Jelly Bean) a začíná to být celkem použitelné :)

Obrázek
ondree
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka