LG P970 Optimus Black - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lacino88 27. 2. 2013 19:26

Zdravim, dnes som zakupil (pre mladsiu segru) tento mobil. Sice je uz ma nieco za sebou podla opotrebovania krytu a skrabancekov na displeji ale ucel by splnil. Ale objavil sa problem po resete mobilu na tovarenske nastavenia. Polohovy senzor zacal blnut. Raz reaguje raz nie, zda sa ze je to sowtwaroveho povodu ale nerozumiem preco a skade sa to nabralo. pred kupou som ho skusal, a reagoval ako mal. Aspon pocas tej chvile skusania.
V nastaveniach som nenasiel nic co by to mohlo robit, otacanie obrazu je zapnute. Skusal som aj znova kalibrovat, a tamtie gesta pozapinat a nic.
Zarucny list je zatial nezvestny, a neviem ci ho povodny majitel dokaze najst, kedze este zaruka by mala platit 3mesiace.
Skuste poradit co by to mohlo robit popripade ako to riesit. Vopred velmi pekne dakujem.
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1; PSU SuperFlower 650W Gold; MB MSI Z97 Gaming 3; CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX; GPU ASUS Strix GTX 970; RAM Kingston 2x8GB HyperX;SSD 240GB+500GB;HDD 1TB+2TB; NEC EA244WMi; OnePlus 8Pro 256GB;Samsung UE48H6470
lacino88
Junior

Odeslat příspěvekod D.Driver 8. 3. 2013 21:23

Ahoj, mám dotázek: dcera by chtěla LOB překrytovat. Nemáte představu za kolik zhruba je taková legrace? Popřípadě nevíte o dobrém servisu? :hm
D.Driver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hromadcicka 8. 3. 2013 21:38

Zdravim, mozna uz tu odpoved byla, ale nemam cas hledat ve 167 stranach. Je uz oficialni update na ice cream sandwich a jak se ma nainstalovat? Mam telefon od tmobilu, ale pres telefon mi pise, ze mam aktualni android, pritom mam stary. A LG support tool mi prozmenu vubec nenajde telefon pripojeny k PC prestoze jsem instaloval USB ovladace. Dekuji za pomoc.
hromadcicka
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 3. 2013 21:43

Od tmo zatím není a nedělám si iluze že bude. Ti na to hodí bobek.Upgrade je na nebrandovanej popř někoho jinýho než tmo .

-----------

Co znamená prekrytovat? Pokud jen záda je spousta verzi např na Aukru . Pokud i display tak to se spíš vyplatí koupit novej telefon.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinS65 8. 3. 2013 21:48

Znamena to snad, ze na Vodafone uz je?
... kdo by to pořád řešil ...
-------------------------------------------------------------------------
Nehádej se s blbcem, stáhne tě na svou úroveň a tam vyhraje...
MartinS65
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 3. 2013 22:01

Mám pocit že na UK jsem četl že je ale jestli to platí i na CZ nevím.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinS65 8. 3. 2013 22:47

Podle telefonu, zatim nic :-!
MartinS65
Junior

Odeslat příspěvekod D.Driver 9. 3. 2013 16:26

to Polda : celej, komplet. Já si to myslím taky, ale chci mít jistotu, že neříkám bludy... :-D
D.Driver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod imaster 9. 3. 2013 22:11

Právě jsem OB aktualizoval na ICS 4.0.4. Mám brandovaný T-mobile... aktualizace jde pouze přes kabel, nelze OTA. Jo a dobrá zpráva. Není tam ani stopy po aplikacích od TM.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod polda 9. 3. 2013 23:56

Jo je to tak,dávám si máslo na hlavu, když dáte OTA napíše vám to aktualizace existuje a pouze přes PC a pak klasika že máte nejnovější soft. to mne zmátlo. Takto to vždy se mnou mluvilo bylo při pokusu o aktualizaci přes PC.Teď to samo frčí, Stahovací soubor má 333MB a potřebujete volnou ram v PC 512 MB.Aktualizaci na ICS už pak nejde vzít zpět na GB,jinak samozřejmě neskutečná rychlost a bez zaseku. Volná ram cca 140MB
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MartinS65 12. 3. 2013 09:45

Takže Vodafone ani přes kabel... (používáte nejnovější verzi...). Nebo je na tom někdo jinak?
MartinS65
Junior

Odeslat příspěvekod markustrav 12. 3. 2013 18:47

Tak jsem zkusil připojit telefon k PC a aktualizace vyhledána.
Jenže mám custom rom Zeus a při připojení telefonu ukazuje, že mám verzi v10a. Zkoušel jsem aktualizaci spustit a stahovaný soubor měl 234 mb, což mě zarazilo, výše totiž někdo psal, že stahoval 333 mb. Na druhou stranu v historii aktualizací je v30b.
Telefon by měl být od vodafone. Updatovací program ukazuje uvolněnou verzi pro TMO a EUROPE OPEN, nikoliv pro VDF.
Zatím vyčkávám, nerad bych se zbavil vcelku pěkně fungující romky a nainstaloval tam v10a.
markustrav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 12. 3. 2013 20:25

Teď to hodí z aktualizace v TMO verzi P970V30b-EUR-XX android 4.0.4
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Blacksheep.CZ 12. 3. 2013 20:41

Jj. Taky bych řekl, že zatím jen TM a evropská verze ICS.

Kód: Vybrat vše
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1

Mimochodem, operátor z Vodafonu mi tvrdil, že tenhle telefon nikdy nenabízeli. Ale já bych řekl, že jsem ho cca před rokem a půl u nich viděl v nabídce ;-) .
LG V30 MOROCCAN BLUE
Blacksheep.CZ
Junior

Odeslat příspěvekod sx02 13. 3. 2013 12:17

Mno vzhledem k tomu že ho mám ofiko koupený od Vodafonu, tak ho určitě nabízeli. Můžu je postrčit potvrzeným záručákem. ;-)
Psal jsem jim na podporu - a odpověd - mám čekat na odpověď. ;-)
pak to sem napíšu...
sx02
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka