LG P760 L9

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 1. 2013 19:11

Stačí koupit a stáhnout přes wifi. Máš kradenou verzi?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tergan 16. 1. 2013 00:31

No samozřejmě že je to warezák a zloděj.
-- Všichni jsou mrtví, Dejve --
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 16. 1. 2013 13:11

tu ani neslo tak o tu hru, hry ma uz dlhsie nebavia ako o problem s pametou inak mam jeden vadny pixel je to bezne ?
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 1. 2013 13:14

Můžeš zkusit reklamovat i 1 pixel. Pochodit v servisu nemusíš, 1 pixel je v normě :wink:
Ale zkus to.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod erikb321 16. 1. 2013 19:59

čau lidi dneska jsem si koupil ve vodafonu L9 a zatím v pohodě ale potřeboval bych poradit,mám kontakty v telefonu dal jsem zobrazit google vše v pohodě i s fotkama ,ale když volám tak se fotka nezobrazuje a další dá se nějak nastavit u sms a budíku jiné zvonění než to od lg.předtím jsem měl EVO 3D a tam to šlo v poho dík za rady
erikb321
Junior

Odeslat příspěvekod Andy62 17. 1. 2013 07:53

erikb321: Musis všetky kontakty presunut na internu pamet aby ty zobrazovalo fotku. A inu zvučku na SMS sa neda nastavit len tie čo su v mobile.
LG L90 Black

LG 4ever :)
Andy62
Junior

Odeslat příspěvekod xmenx201 17. 1. 2013 09:09

Ale da se menit zvuk sms,staci stahnout ZEDGE........DDDD :tleskani
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod merkury 17. 1. 2013 14:11

Myslíte si že absence Gorila Glass je velké mínus je to přece jenom velká plocha nebo je tam nějaká povrchová úprava od LG folie se mě tam lepit nechce.Jinak byl jsem se na něj mrknout u vodaf. a je to krasavec a ani se mě nezdál tak velký za těch 7000 co ho prodávají není co řešit.
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod erikb321 17. 1. 2013 14:41

to ANDY 62 dík za ty kontakty už to šlape .jinak ty sms jsem vyřešil připojením k počítači a co potřebuješ si přesuneš do notifikace ale do telefonu ne na sd card
erikb321
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 24. 1. 2013 23:08

Je normalne ze po necelych 3 h hrania sa vybije cela bateria? jas cca 25%
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 1. 2013 23:40

Co by to nebylo možné.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Deawo 25. 1. 2013 14:19

merkury píše:Myslíte si že absence Gorila Glass je velké mínus je to přece jenom velká plocha nebo je tam nějaká povrchová úprava od LG folie se mě tam lepit nechce.Jinak byl jsem se na něj mrknout u vodaf. a je to krasavec a ani se mě nezdál tak velký za těch 7000 co ho prodávají není co řešit.

Displej se škrábe méně než třeba nové Nokie s WP8, které nevím co mají za sklo, ale stojí za prd. Ale doporučil bych nějakou kvalitní folii. Plast je plast....
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod misaan 25. 1. 2013 14:56

Zrovna nove lumie maji nejlepsi displeje a šasi. Staví na tom reklamy..
misaan
Junior

Odeslat příspěvekod KlaraK 26. 1. 2013 22:19

Vyhlídla jsem si tohohle bílého krasavce, není tu nějaká ženská, která ho už má, že by mi po "holčičím" okomentovala, jak se s ním sžila. Ráda bych velký display a zároveň nejsem nějaký hodně náročný uživatel a na mobilu potřebuji leda tak napsat mail, FB a internet,nějaké to video apod, proto mi již přijde mnou vytipovaný Samsung SIII pro mě zbytečně nabušený a drahý.
Dál bych se zeptala, jestli tipujete, jako já, že během pár měsíců, by mohla L9 ještě cenově klesnout??? Nepotřebuji koupit hnedle, tak do prázdnin ;-) , tak že bych si raději počkala až po březnu, co vyjedou LG novinky :-) a tohle by mohlo být o nějakou tu stovku levnější, třeba.... Moc díky za případné rady. Klára
KlaraK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod erikb321 27. 1. 2013 17:25

nedávali jste si někdo do L9 adobe flash player ? jde mi o to jestli to musím dát do interní paměti a nebo to mužu hodit na sd kartu jedná se o apk.ze stránek adobe
erikb321
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka