LG P760 L9

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod melmanko 29. 12. 2012 20:00

mam tento telefon asi 5 dni a je to fakt trieda ale jedna vec mi nesmierne vadi a neviem ci je to tak od vyrobcu alebo chyba len u mna. Ked chcem nieco odfotit tak kliknem na displej na miesto kde chcem aby zaostrilo ale telefon mi neodfoti. Musim zmacknut tlacitko na displeji ktorym sa foti. Preco mi to neodfoti ako hned ked to zaostri po dotknuti sa displeja a musim este zmacknut tu ikonu. Ked by som fotil len tou ikonou tak zas telefon neostri. Iba v momente cvakne. Mate to tak niekto ci len ja?
melmanko
Junior

Odeslat příspěvekod Andy62 30. 12. 2012 11:16

To nechaj tak L9-ka aj sama vie zaostrit(namier na dačo sama zaostri) alebo ked chceš možeš kliknut a zaostri.Načo by ty bolo kliknut na displej a odfotit ked L9-ka ma 3 možnosti ako odfotit SW tlačidkom,HW tlačidkom(tlačidkom hlasitosti odfoti) a hlasove odfotenie(klikni na hlavu toho panačika možeš hovorit čiž,kimči,LG,whisky).Nieje to chyba ani LG je to proste tak 3možnosti na odfotenie bohato stačí pre mobil.
LG L90 Black

LG 4ever :)
Andy62
Junior

Odeslat příspěvekod melmanko 1. 1. 2013 16:03

Mam problem. Fotoaparat mi robi katastrofalne snimky. Nie som ziadny fajnsmeker alebo co, ale tie fotky su aj za svetla zosumene, neostre, zle farby, proste cista katastrofa. 5 rokov stary mobil mi robil lepsie snimky a to neprehnam. Nie je to nejaka softwarova chyba, neviete niekto uploadnut nejake fotky ake robi vas pristroj? Nech si to viem porovnat. Je mi jasne ze fotak v tomto mobile nie je ziadna trieda, ale tie foto nie su pekne ani na displeji a to je uz co povedat. Dakujem
melmanko
Junior

Odeslat příspěvekod Andy62 1. 1. 2013 17:59

Mne robi celkom dobre fotky asi si niečo zle nastavil alebo nečakaš kedy sa zaostri asi.Mobil sa sam zaostri alebo ked kliknes na displej sa zaostri ale odfotit musíš SW/HW tlačidkom alebo Hlasom

Tu som ti odfotil 3 fotky na kotrolu

bez AF (stlačene SW tlačidkom)
Kód: Vybrat vše
http://www.upnito.sk/0/9jjzj3fhpwjbawds7k6ugytars74r222.jpg

S AF (stačene HW tlačidkom)

http://www.upnito.sk/0/5kyemgs2phtvbrsxkb59pb2acwdns8ye.jpg

Rychle foto bez AF(hlasove zosnímanie)

http://www.upnito.sk/0/pbj8h5ujjf4g5dremj7pyxu39h3sfc6h.jpg
LG L90 Black

LG 4ever :)
Andy62
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 1. 2013 23:14

Fotky sem můžeš dát rovnou, do příspěvku, netřeba je nahrávat na hosting a ještě k tomu lidem přidělávat práci a dávat je do kódu :roll: Tady nejsi na warez fóru.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Reku 3. 1. 2013 06:45

6977 korun na vodafone.cz je podle mě dost dobrá cena ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 1. 2013 11:54

Já už o něm uvažoval za 7600 Kč ve volném prodeji, tohle vypadá opravdu dobře.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod erikb321 3. 1. 2013 18:25

myslíte že bude nějak brandovaný od vodafonu ?
erikb321
Junior

Odeslat příspěvekod merkury 3. 1. 2013 20:24

erikb321 to by mě zajímalo také snad to nebude tak zlé nějaké to logo bych snesl za tu cenu co je u vodafone.
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod sony715 7. 1. 2013 13:25

Tak moje skusenosti s telefonom su vcelku pozitivne, co sa tyka dispeja je super nevidno mriezkovanie a za tu cenu asi nic vacsie nezozeniete, SW je dostatocne vyladeny, neseka ani nemrzne video prehra aj v HD. Bateria drzi velmi slusne. fotoaparat ma 5mpx ale foti dobre aj v nepriliz dobrych podmienkach. Vacsie nevyhody su zle ulozenie pamatovej karty a absencia ako led indikacnej diody tak svetelneho senzoru na jas. Inac v celku spoko telefon co sa tyka zvuku nic strasne na nom nieje. Mozno by to chcelo lepsie HW tlacidlo pod displejom lebo toto si robi sem tam co chce.
sony715
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slavo_U 8. 1. 2013 15:08

Nechápem ľudia prečo máte problém s umiestnením SD karty. Osobne do každého mobilu som kartu vložil raz a viac som nemal dôvod vyberať ju (s výnimkou napr. formátovania a vytvárania oddielu EXT pre napr. link2sd - to ale nieje prípad tohto mobilu) Predsa akýkoľvek súbor sa dá pohodlne nahrať prostredníctvom usb kábla či wifi - samozrejme rýchlosť nie je extrémna, ale snáď nepresúvate dennodenne niekoľko GB-ové súbory.
Slavo_U
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 9. 1. 2013 19:39

Dnes jsem se na ten telefon byl podívat v prodejně, a byl jsem teda mile překvapen v celkovém dojmu. Pokukuju po nějakém pádlu, ale jsem fanoušek Sony(Ericsson). L9 mě ale docela dostala. Přesto bych měl pár otázek:

1)klávesnice LG - pěkná, ale jsou tam někde rychle k napsání smajlíci? Nenašel jsem, a jen kvuli tomu instalovat jinou klávesnici by bylo škoda..
2)display - jak je to s jasem a viditelností venku (na slunci)? Kolik se musí jasit? Je vubec vidět dobře? Přijde mi jinak, že moje Xperia Ray má teda lepší zobrazení - jak venku, tak celkově, třeba černá. Ale to bude dělat to větší DPI...Mám ale strach, aby to bylo v létě na sluníčku dobře vidět...
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 1. 2013 19:43

Smajlíci tam nejsou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 9. 1. 2013 21:39

zip123 píše:Dnes jsem se na ten telefon byl podívat v prodejně, a byl jsem teda mile překvapen v celkovém dojmu. Pokukuju po nějakém pádlu, ale jsem fanoušek Sony(Ericsson). L9 mě ale docela dostala. Přesto bych měl pár otázek:

1)klávesnice LG - pěkná, ale jsou tam někde rychle k napsání smajlíci? Nenašel jsem, a jen kvuli tomu instalovat jinou klávesnici by bylo škoda..
2)display - jak je to s jasem a viditelností venku (na slunci)? Kolik se musí jasit? Je vubec vidět dobře? Přijde mi jinak, že moje Xperia Ray má teda lepší zobrazení - jak venku, tak celkově, třeba černá. Ale to bude dělat to větší DPI...Mám ale strach, aby to bylo v létě na sluníčku dobře vidět...

Taky jsem měl tento foun v ruce a LG mě určitě mile překvapilo narozdil od hruz co teď produkuje HTC. Co mě akorat vadi je absence automatickeho jasu a notifikačni diody. A bohužel ta čitelnost na světle neni opravdu moc dobra.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka