LG G2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Srandista 4. 4. 2014 08:49

Fakt nechapem, preco este existuju tieto reci ohladom volnej RAM... Povedzte mi, naco vam volna RAM je? Ked chcete mat vsetky aplikacie zavrete, aby ste mali co najviac volenj RAM, tak evidetne nepotrebujete smartphone... Ja aplikacie manualne nezatvaram, vobec neviem kolko volnej RAM mam... Ale tusim, ze je jej asi dost, bo som nikdy nezazil podobny problem ako na starom telefone, kde by sa mi po spusteni navigacie vsetky ostatne programy zavreli a pod.
Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | Intel Core i7-6700K + Scythe Mugen 4 | Patriot Viper 4 Series DDR4 16GB | MSI RX 470 4GB RAM | Intel 530 SSD 180GB + WD Black Mobile 1TB + WD Black 2TB | Corsair RM650x | Fractal Design Define C
Moto Z Play, Nexus 7 32GB
Srandista
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 4. 4. 2014 09:15

presne tak, o ram sa zacnem zaujimat ked mi zacnu vyskakovat okna ze je ram je plna a su nejake problemy. pokial sa take nic nedeje, tak nech je kludne volnych 20 mega...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 4. 4. 2014 09:27

Volna RAM a vysledky v benchmarku, to jsou veci, ktere bych zakazal na diskuzich o mobilech probirat.
Jak uz je velmi spravne napsano nade mnou, ram je od toho, aby byla vyuzivana... nebo se v hospode s chlapama predhanite, kdo ma vice volneho mista? S antutu je to uplne stejne
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 4. 4. 2014 09:31

Treba novy S5 ma malou volnou RAM a nez se programy bezici na pozadi zavrou, tak dochazi k zasekavani.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod alambert 4. 4. 2014 11:01

1) ony všechny ty aplikace na pozadí určitě nežerou baterku, že jo... to bude tak důvod, proč to někteří lidé ukončují...

2) potřebuju aby nějaké aplikace běžely, ne však sra*ky phone on screen, smartworld, life square, informační služba... nepotřebovat aby běžely takový sra*ky neznamená nepotřebovat smartphone

3) spíš jde o vývoj do budoucna. přijde ještě jedna aktualizace, zbyde volných 300 MB...pak pustíš fb a prohlížeč a začne se to sekat.
alambert
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 4. 2014 11:14

Největší chyba Androidu je že o těhle věcech jako je volná RAM, spotřebě jednotlivých procesů apod. informuje i běžného uživatele.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sibelius81 4. 4. 2014 18:57

alambert, ty mas problem s baterkou? Mne v pohode 20h vydrzi a to si troufnu rict, ze v pracovni dobe dostava zabrat (nahrada za kancelar)...
Aplikace, ktere nechces si zakaz. A neboj sekat se zacne po case kazdy android, volnou nebo zaplnenou ram to nebude (o to se ti system postara). FR ti z techto problemu pomuze, ale nez k tomu dojde, to spis budes kupovat novy mobil.
Jinak co se tyce aktualizace na KK, tak za me je to jen hon za vyssim cislem. KK neprinasi pro me nic noveho. System je stejne svizny, fotografie porad trpi velkou ztratou detailu. Zvuk u videa se nestale seka. Signal porad spatny... za me zadny posun a v podatate neni duvod aktualizovat
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod IvanGS 4. 4. 2014 21:14

Sibelius - pěkně jsi vyjmenoval, v čem je to po aktualizaci stejné. No jasně že zůstanou stovky věcí stejných, některé budou dokonce někomu vyhovovat méně. Já naopak přišel už asi na 10 věcí, které považuji za zlepšení. Možná jsem jen optimista nazývající sklenici poloplnou, zatímco Ty poloprázdnou:-). Ale píšeš, že PRO TEBE nepřináší KK nic nového a máš svým způsobem pravdu, s JB fungoval G2 skvěle.
IvanGS
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 4. 4. 2014 21:31

Ano, taky nejake najdu, ale jsou tak nepodstatne, ze nevidim duvod k panice, ktera nastala, kdyz ten ci onen nemel aktualizaci dostupnou. K cemu je mi rychlejsi ostreni, kdyz vysledne fotky jsou takove jake jsou. Jinak jsem opravdu nemarazil na nic, co by pro me melo vyznam.
Jedima uzitecna vec, ktera KK prinesla, je podpora Bluetooth 4.0, coz ale nevyuziju. Ostatni veci jsou natolik kosmeticke, ze neni duvod kvuli nim ztracet cas aktualizaci
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 5. 4. 2014 00:46

ta "panika" je imho z 90% len hype a nahananie vyssieho cisla aby mohol dotycny povedat kamaratovi ze on uz ma Kitkat 4.4, wau!...
obecne vylepseni OS Android nad verziou 4 je dost malo resp. väcsina je len "pod povrchom" co väcsina uzivatelov nevidi... a pri vykonnych telefonoch to plati este viac, kde aj ta vyssa rychlost je tazsie viditelna...
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod senjorota 5. 4. 2014 13:28

Ahoj, proletěl jsem forum, ale nenašel jsem kolik má G2 32GB skutečnou velikost paměti?
senjorota
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 5. 4. 2014 13:38

Skutecnou 32:-P dostupnou 24,8
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 4. 2014 13:39

A je to snad v každé recenzi. Holt lenost.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod globalplayer 5. 4. 2014 13:46

Zahada sa prehlbila.
automaticka regulacia jasu uz funguje, nejako sama od seba,nerobil som s tym nic, len som ju skusil zapnut.

ale problem je na svetle telefon jas prida az na maximu, ale v uplnej tme ho zasa znizi takmer na minimum co neni velka vyhra :(
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 4. 2014 13:48

Ve tmě to ale chápu. Jas na minimum je ideální v tomto případě. Netahá to tak oči.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka