LG G2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod globalplayer 5. 4. 2014 15:44

schvalne skus dat jas na 0 a chod do tmy :) a pozeraj stranky alebo videa co nemaju biele pozadie :)
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod orgasmic 7. 4. 2014 21:58

Tak uz mam taky konecne 4.4.2 na 32GB variante.
Akorat se mi zda, ze to nejak zere baterku :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 8. 4. 2014 11:01

Nech baterku trosku "sednout".Nicmene po tydnu s KK taky pocituji horsi vydrz na baterii. Ale stejne jsem po pracovnim dnu nabijel vzdy vecer a jestli mi zbyde 30% nebo 15, je uz tak nejak jedno.
Co se tyce aktualizace na 4.4, tak za me je to spise posun, jak uz jsem psal, jen v cisle. Vydrz o neco malo horsi, spatny prijem signalu zustal, zvuk u nataceneho videa se stale seka (to jsem jeste cekal moznost nahravani zpomalenoho videa) a navic se mi pri prichozim hovoru objevi kdo vola az po trech sekundach co telefon zacne zvonit...
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 8. 4. 2014 12:49

Nezkousel jste nekdo nahravat deni na obrazovce bez potreby ROOTu?
4.4.2 to ma podporovat.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod gasik 8. 4. 2014 17:28

Panove mam problem. Po aktualizaci na kitkat mne nechodi odchozi posta z zadneho klienta. Odesle se pouze na wifi v jednom jedinem obchodaku jinak nikde a nic. Odeslat pres mobilni data proste nelze ! Doma na wifi taky ne a nikde jinde. Prichozi chodi vzdy a vsude, ale mail neodeslu. Vse mam nastavene spravne, celou dobu nebyl problem, az ted. Smazal jsem ucet a zalozit znova, overeni v poradku, ale nelze nic odeslat mimo jednu wifi ve meste ... Mail mam firemni, zadny seznam, atd. Proste mne prestaly z mobilniho internetu ( Tmobile ) odchazet maily. Nemate poneti co s tim ?? Diky
gasik
Junior

Odeslat příspěvekod kk.berry 8. 4. 2014 20:41

Tak kitkat rozhodně žere baterku víc. Od aktualizace to nějakou dobu je a i když mi přijde, že si to po pár dnech trochu sedlo, tak rozdíl mezi JB a KK je znát. V tomto mě to trochu zklamalo, protože jsem čekal, že výdrž baterie se naopak o něco málo zlepší.
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod IvanGS 9. 4. 2014 11:51

Zkusím upraveně ocitovat předchozího autora: "Tak KitKat rozhodně žere baterku MÍŇ". Pravda je někde uprostřed - mně vydrží G2 s KK znatelně delší dobu než předtím. Ale používám telefon jen když potřebuji, nehraji hry, neposlouchám muziku, nekoukám na filmy, GPS mám jen jako záložní. Telefonuji, SMS, mail, synchronizace Outlook s počítačem, kalendář, úkoly, sem tam naskenuji dokument, udělám tak 5 fotek týdně, prohlížím spousty stažených fotek, kouknu na počasí, zprávy, sem tam na internet nebo na mapy když nemám po ruce tablet. Předtím mi vydržel zpravidla 3,5 dne (80-90 hodin), teď mám po té samé době v baterce o 10% víc.
Je ale pravda, že výdrž při intenzivnějším používání je horší, záleží tedy jak kdo telefon používá.
Zatím jsem nedělal tovární nastavení, které by to mohlo trochu upravit.
IvanGS
Junior

Odeslat příspěvekod kk.berry 14. 4. 2014 01:00

Chci se zeptat. Při volání přes facebook messenger nebo viber je v hovoru silná ozvěna, že skoro není slyšet volaného, protože hlavně slyším sebe. Nejvíc je to, když volám z G2 na G2. Nevíte čím to může být? Zda je to aplikací nebo nějakou chybou telefonu?
Nebo u hangouts mě zase protistrana při videohovoru neslyší skoro vůbec..
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod ketos 16. 4. 2014 16:18

Zdravím.Během přístího týdne mi dojde tento telefon.Četl jsem na ruzných forech,že při aktualizaci na nejnovější android se vyskytují problémy se zvukem při připojení jiných sluchátek,než jsou od LG.Můžete mi někdo napsat zda to tak opravdu je nebo už je to opravené.Díky moc
ketos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loader 16. 4. 2014 18:31

Opravdu to tak je, opravené to ještě není.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod ketos 16. 4. 2014 18:33

Dobře díky moc.Snad mi dojde telefon se starší verzí a počkám si,až to opraví,
ketos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 16. 4. 2014 18:38

Já teda problém se zvukem neměl v 4.2.2 ani teď s 4.4.2 a to sem zkoušel čtvery sluchátka každý od jiného výrobce.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 17. 4. 2014 09:13

Během několika dní vychází další vylepšení, aktualizace v20d.
PPřináší především tolik fajnový Knock Code (kdo měl na vyzkoušení v ruce G2 mini na tiskovce, dá mi za pravdu) a údajně odstraňuje šum u neoriginálních / neznačkových sluchátek.
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alambert 17. 4. 2014 11:26

prosím nevíte někdo, jak na G2 zkalibrovat gps, aby to ukazovalo správně směr? v google mapách mi to ukazuje skoro uplně opačně směr, asi o 160 stupňů. prošel jsem snad celé nastavení, ale našel jsem jen kalibraci polohového senzoru...jinak nic. díky za radu.
alambert
Junior

Odeslat příspěvekod Harmonovo 18. 4. 2014 17:31

kk.berry píše:Chci se zeptat. Při volání přes facebook messenger nebo viber je v hovoru silná ozvěna, že skoro není slyšet volaného, protože hlavně slyším sebe. Nejvíc je to, když volám z G2 na G2. Nevíte čím to může být? Zda je to aplikací nebo nějakou chybou telefonu?
Nebo u hangouts mě zase protistrana při videohovoru neslyší skoro vůbec..

Asi je program dělán že budeš používat sluchátka tam ozvěna není.
Harmonovo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka