LG G2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod deglaser 26. 6. 2014 16:01

IvanGS - To je stejné ale jinak napsáno.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod JodiBB 4. 7. 2014 08:13

Podarilo se nekomu uplne deaktivovat nocni rezim?
Hlasitosti si resim pomoci Taskeru a teda Nocni rezim jsem deaktivoval. Kazdy den ale najdu na telefonu notifikaci, ze nocni rezim je aktivni. Zustava tam porad dokud ju nesmazu(i kdyz uz nocni rezim aktivny neni). Odznacil jsem vsechny dny kdy se ma aktivovat, ale nepomohlo.
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 4. 7. 2014 08:28

Bohužel noční režim je nefunkční v 4.4.2.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod JodiBB 4. 7. 2014 08:33

Tak to kluci sikmooky nedomysleli ten update teda :)
Dik za info. Snad se to spravi v dalsim updatu.

BTW, ma LG nejake ofiko forum?
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 4. 7. 2014 16:56

Nevim kde delam chybu, ale v adresari kontaktu si nedokazu zobrazit facebook kontakty. Vidim tam Telefon, google, sim, ale ne fb.
Pokud udelat propojeni uctu, tak se mi s fb nepropoji. Pritom fb ucet v telefonu nastaveny mam vc. synchronizace.
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 4. 7. 2014 17:26

Kontakty-nastavení-Zobrazeni kontaktu-vsechny mas to takhle nastaveno?
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 4. 7. 2014 17:29

tam prave nevidim ten FB. Je tam pouye Telefon, firemni exchange, gmail,sim. Mam vybrano Vsechny kontakty.

Edit. Moje chyba, z nejakeho duvodu jsem nemel fb ucet mezi ucty v telefonu. Uz ok
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 4. 7. 2014 22:55

Tak aspon, ze vyreseno;-)
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 5. 7. 2014 00:03

Akorat automaticke sparovani zadna hitparada. Staci mit v telefonu napr honza dvorak a na fb jan dvorak a auz.to neda dohromady...
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod JodiBB 7. 7. 2014 14:04

BTW, facroty reset pomohl na vyresni nocniho rezimu. uz se notifikace neobjevuje. ale do nastaveni toho rezimu jsem zatim radsi ani nelezl :D
JodiBB
Junior

Odeslat příspěvekod JanaVol 12. 7. 2014 18:51

Nevíte, proč je nyní problém sehnat LG G2 v černé barvě (za cenu okolo 10.000,-)? Myslím tím od české distribuce. Většinou mají skladem pouze bílou barvu...
JanaVol
Junior

Odeslat příspěvekod stepz 13. 7. 2014 02:13

Třeba je taky mozny ze uz bude jeho prodej koncit, kdyz je G3.
Jeho cena uz dost padla a niz uz podle me nepujde to ho spis ukonci a budou vic prodavat G3, ktery je uz pomerne slusne cenove nastavy.
LG neprodava starsi modely dlouho jako trebas samsung ktery ma S5 a stale prodava S3 a S4.

EDIT: Ts bohemia bych zkusil oslovit objednat, tam je cz distribuce a za 9990,- 32GB
stepz
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 18. 7. 2014 08:07

Zdravíčko, je třeba pro rozjetí OTG něco speciálně nastavovat, anebo rootovat mobil? Anebo to umí nativně přímo Android, který se s tímto mobile z výroby dodává...
Mobil nemá v sobě přídavnou SD kartu, jen interní paměť a zkouší se to přes nějaký neznačkový OTG kabel (ne přes redukci).
Díky za případné info.
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 18. 7. 2014 09:43

ja som kupil usb kluc s otg a ide to bez problemov bez akehokolvek nastavovania, staci pripojit a android ho hned zdetekuje.

problem s kablom by mohol byt jedine pri pripajani externych diskov, neviem presne specifikacie OTG, ci dokaze napajat aj narocnejsie zariadenia.
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 18. 7. 2014 10:06

V našem případě jsme zkoušeli připojovat obyč USB 2.0 flashku (bez koncovky na OTG/microUSB) naformátovanou na FAT/FAT32 a přes ten kabel připojovat. Telefon o ničem neví, vůbec jakoby nezjistil, že mu něco podstrkujeme. Pak jsme ještě zkoušeli připojit USB myš a taky nic...
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka