@podlo
1. nj zmizela, pytal som sa LG preco, tak vraj kvoli samotnemu systemu Lollipop to museli odstranit. Ja som to tiez velmi casto vyuzival. Existuju 2 bezdrotove riesenia bez nutnosti instalacie dalsej aplikacie. Prva je samozrejme Bluetooth, ktory je ale dost pomaly na väcsie veci a druhe riesenie, najviac pouzitelne je WIFI spojenie LG PC Suite. V podstate teda staci len spustit na PC ten PC Suite, pripojit sa na telefon a presuvat hudbu, video, audio atd... ide to rychlostou WIFI a je to stale bezdrotove. Nie je to ale take pohodlne ako Wireless storage.
2. QuickMemo pokial viem je aj v notifikacnej liste odkial sa da hned spustit, pokial ide len o to
3. Posunutie aplikacii do strany zmizlo a som za to velmi rad pokial to len trosku pomohlo plynulosti systemu. Niekedy je menej viac. Vadilo mi ze ta funkcia neustale sedela v spustenych procesoch v RAM a nesla vypnut.
4. Kalendar neriesim, vstavany sa da dokonca uplne vypnut. Pouzivam od Googlu a celkom mi vyhovuje.
5. Nefunguje, ale existuju widgety ktore to vedia, ja pouzivam Weather & Clock Widget, ktory to bez problemov zvlada
6. Dizajn za mna fajn, len skoda ze je to taky polo-material design. Ked uz s tym zacali mali to dotiahnut do podoby Google aplikacii. Nepacia sa mi ale niektore farby ako v ta v aplikacii SMS - horcicova
Obecne som spokojny, je to krok vpred, bateria vydrzi minimalne rovako ak nie lepsie, nabijanie rovnake, plynulost a vykonnost systemu lepsia... v aplikaciach kde bolo skrolovanie trhane, bezi teraz plynulo... RAM viac menej na rovnakej urovni...
LG to podla mna neodflaklo a do buducna kludne beriem dalsie "odlahcovanie" systemu...
Zatial som sa stretol len s jednou drobnou chybou. Prestalo mi fungovaat automaticke otacanie obrazovky v akejkolvek aplikacii. Nedalo sa to nijak spojazdnit, skusal som vsetko, pomohol ale restart odvtedy funguje a druhykrat som sa s tym zatial nestretol. Vtedy to bolo bez restartu viac ako 100 hodin.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15