LG G2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod venca60 13. 6. 2015 18:18

Ahoj vsem, objevil se mi problem s fotakem. Jak zapnu fotak, tak nezaostri a klepe se obraz. Po delsi dobe se od cocky ozve zvuk praskani a fotak zaostri, Setkal se s tim nekdo?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod ferokulda 14. 6. 2015 14:22

Máš KitKat nebo Lollipop? Zkus jinou aplikaci na focení, když nepomůže hard reset, když nepomůže reklamace.

Já se chci zeptat, používáte někdo na G2 nějaký záznamník hovorů z Google Play, který by bez problémů zaznamenával obě strany - hlavně protistranu?
ferokulda
Junior

Odeslat příspěvekod rumukrad 14. 6. 2015 18:31

Nějaký tip na obal na ruku?Takový ten na běhání,nejlépe vyzkoušený?Čím mín tím líp. :-D
rumukrad
Junior

Odeslat příspěvekod Dafcza 14. 6. 2015 20:09

nejlevnejsi z ebay
Dafcza
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 6. 2015 21:42

Na ruce to zavazí, hovadina.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dafcza 15. 6. 2015 08:33

proto leda na vyzkouseni za par kc z ebay.. neni co ztratit.
Dafcza
Junior

Odeslat příspěvekod Zafata 16. 6. 2015 14:38

Ahoj nechci vam tady zasirat vlakno, ale furt vybiram mobil a nakonec asi bude Lg g2. Zajimalo by me zda mate nekdo nake tvrdsi nacvakavaci pouzdro co by presne objalo telefon. No a pokud ma vsechny frekvence LTE nejak jsem to prehlidnul v recenzic. No a posledni otazka zda si myslite, ze se da neco lepsiho do 8500 kc sehnat. Jsem hlavne na internetu a libi se mi hlavne vydrz a velikost displeje v celkem kompaktnim tele. Dik moc za odpovedi.
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 6. 2015 19:46

Já mám to originální s tím oknem http://www.lg.com/cz/prislusenstvi-pro- ... 2-CCF-240G
Nemůžu si na něj stěžovat. Pásma má všechna. Klidně do něj běž, stále skvělá volba.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Multi2000 21. 6. 2015 08:30

Máte někdo tip, kde toto originální pouzdro koupit? Mají ho ještě někde v Česku?
Multi2000
Junior

Odeslat příspěvekod lukasroubik 21. 6. 2015 19:53

Ahoj chlapi, moc díky za rady ve vedlejším vláknu ke koupi nového telefonu (velká prosba - P8 lite vs. Honor 6 vs. lenovo S90), dnes odpoledne jsem si koupil LG G2 32 Gb :-D

Ještě jsem dovnitř ani nedával SIMku ani nepřipojoval na Wi-fi, rád bych se nejprve zeptal, co nyní s novým telefonem je potřeba? Nabídne mi to hned po připojení k netu aktualizaci na Andropid 5.0 Lollipop? Mám to aktualizovat asi raději dříve, dokud tam nemám žádná data a neučím se zbytečně se starší verzí systému? Četl jsem tu v diskusích, že se někomu zhoršila baterka, foťák, atd., nesmysly? Má se pak udělat hard reset, jak jsem tu četl? (Co to prosím je a jak ho udělám :-) ?

Je potřebné ještě něco, co byte mi doporučili s novým telefonem? Tohle vlákno začínám číst od začátku :) Přecházím ze Samsung Galaxy Ace po 4 letech na androidu 2.2 :-) ?

Moc díky za všechny dosavadní rady k výběru telefonu a věřím i v ty k jeho zprovoznění :-) Děkuju.

edit: došel jsem v topicu na stranu 65 a mám druhý dotaz - aby mě fungovalo LTE, tak musím jít do T-mobile si vyměnit SIM, která LTE podporuje? Tuhle SIM v Samsung Galaxy Ace tam mám určitě 4 roky.
lukasroubik
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 22. 6. 2015 20:11

Mít účel na Google a první v pořadí aktualizovat Android. Lolipop to ale nenabídne onair, ale jen přes PC aplikaci. Po upgradu udělat hardreset a pak to začít používat :-) Ohledně LTE - stačí kouknout na webu na Můj T-Mobile, tam bude vidět, jestli je nutné měnit SIm či nikoliv.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod lukasroubik 22. 6. 2015 21:19

Díky moc za cenné rady a věřím, že už poslední dotaz. Hard reset je to, že v nastavení kliknu na obnovení továrního nastavení, že? Jak to, že tam ten Lollipop ale zůstane :-D ? Resp. je hard reset obnovení továtního nastavení, že :-) ? Moc děkuju!
Naposledy upravil Fíla dne 23. 6. 2015 12:24, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
lukasroubik
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 22. 6. 2015 21:28

Hard reset = tovární nastavení :)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lukasroubik 23. 6. 2015 16:24

Hezký, tak jsem se snažil vše udělat podle informací, které jste mi poradili, ale po nainstalování LG PC Suite a propojení telefonu přes kabel (s volbou LG Software, ne mass storage), se po kliknutí na "kontrola aktualizací" nic neděje. Chtěl jsem stáhnout do nového telefonu nejprve ten Lollipop, ale nefunguje to, hlásí to:

"Nelze spustit upgrade. Zkontrolujte stav telefonu a zkuste to znovu."

Zkoušel jsem různé usb zdířky i různá wi-fi připojení a nic :-/
lukasroubik
Junior

Odeslat příspěvekod ferokulda 23. 6. 2015 23:08

Zkus to v tomto pořadí:
1) Hard reset - vypni telefon, stiskni a drž power+volume down, počkej až se objeví logo LG, pusť tlačítka a hned zmačkni volume down+volume up
2) Když ti to nejde přes LG suite, odinstaluj ho a nainstaluj jen USB ovladač a LG Mobile Support Tool (obojí na stránkách LG pod aktualizace softwaru)
3) Připoj telefon k PC a proveď aktualizaci na Android 5
4) Potom proveď zase hard reset, postup je viz 1) jen po objevení loga LG zmačkni opět power+volume down (ne tedy volume down+volume up).
ferokulda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka