Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Eddward 15. 2. 2014 16:38

uz viem hej cital som... no zatial co som prepinal tak medzi data a wifi tak to islo ok... mozno casom sa to ukaze... imho aj keby, tak to bude len nejaky softverovy bug, ktory nie je nevyriesitelny... prinajhorsom ten letovy rezim pomoze
mozno s tym KnockON updatom bude aj nejake dalsie mensie upravy... predsa len tusim na L9 II od uvedenia na trh nebol este ziadny update, ci bol ?

hej viem, na ciernej to je take nevidielne, nevadi, je to fakt detail a "dan" za bielu farbu, inak biela je fajn, aj ta textura vzadu sa mi dost paci...

dik, dufam ze bude... popravde z takychto vsestrannych pristrojov mam vzdy nejaky strach... je tam XY prilezitosti ze nieco nemusi ist, resp. prestane fungovat... od LG ale mame telku, aj monitor, dokonca aj mikrovlnku a vsetko ide uz dlhe roky tak hadam nesklame :)
zato taky samsung odisiel mi uz disk kratko po zaruke a tak isto aj pracka...
je to sice velmi mala statistika, mozno aj nahoda, ale tak to je.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 15. 2. 2014 19:54

Ono je to mozno niekedy sposobene aj signalom atd, ze kolise tak sa prepne automaticky na 2g a potom uz nenabehne, neviem presne kedze to nemam este odskusane ale ajtak mobilny internet velmi nebudem pouzivat.

A ako vravis, je to na 99% sw bug takze opravit by to mohli.

Pokial viem tak este nebol ziadny, najprv by mal prist knock a potom 4.4.

Ja som mal zatial vsetky telefony cierne tak pre zmenu chcem biely, a tiez sa mi aj viac paci + tie odtlacky nebude tak vidno ako na ciernej.

Nj tak pri telefonoch sa stale najde nieco co by sa mohlo pokazit ked je tam uz xy funkcii. A LG by som oproti Samsungu bral kedykolvek, dost sa v poslednej dobe vytiahli, uz len nech zlepsia tie updaty a bude to vsetko super. A o tych cenach samsungov ani nehovorim :)
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod kk.berry 15. 2. 2014 21:24

S telefonem jsem naprosto spokojen. Jediné co mi vadí, že zadní kryt dost vrže. Nejhorší je to v místě zamykacího tlačítka. Přestane to po čase nebo se s tím neda nic delat?
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 16. 2. 2014 00:13

nevim nevim, u mna ale nevrze nic.. aj po nejakom mackani sa konstrukcia tvari pevno a nic nepocut...mozno preto ze som kryt mal dole len raz ?

inak idem si urobit dalsi pokus so zapnutou wifi cez noc, kolko klesne bateria zo 100%...v informaciach sice pise nejake %, ktore zerie wifi, ale z toho nemam jasny obraz...
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 16. 2. 2014 07:40

tož co eduarde, o kolik procent ti spadl ten ukazovatel kapacity baterky při téj zapléj wifině? Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 16. 2. 2014 08:41

Od nabijacky som to odpojil o 00:00 presne a potom som sa telefonu nedotkol, wifi zapnute, synchronizacia zapnuta len pre widget pocasia a gmail no a je 08:40 a stale to pise 100%. Som mierne prekvapeny.
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 16. 2. 2014 09:06

ja heja, tož to je bomba, Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 16. 2. 2014 11:20

Uz mi proslo vice tel s androiem ,ale tento ma nej vydrz!
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod headshrinker 17. 2. 2014 09:08

Potvrdzujem (zatiaľ) skvelú výdrž tohto telefónu. Počas noci, keď som mal wifinu aj synchronizáciu pustenú, za cca 9 hodín klesla batéria o 1%. Momentálne mi telefón zobrazuje, že batériu som nabíjal pred 21hodinami a očakávaná výdrž cca 366hodín. Celkovo je batéria nabitá na 91% a behom tých 21 hodín som volal cca 10 minút, asi 10 minút pozeral web a občas skontroloval maily. Nebyť nepodsvietených tlačidiel a neprítomnosť notifikačnej diódy, je to dokonalý telefón.
Čo sa týka vŕzgania zadného krytu, tiež mi to zo začiatku robilo, potom som ho dal dole (lebo som menil SIM kartu) a po opätovnom nasadení krytu už žiadne vŕzganie nepozorujem. Takže niekomu by to mohlo tiež pomôcť.
headshrinker
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 17. 2. 2014 11:04

u mna je zas situacii kde by bola fakt ze uplna tma pramalo, a co som skusal tak nemam problem ich "najst"... ved su to len 3 tlacidla, z toho v praxi pouzijem jedno az dve
ale tu logiku LG ze takuto trivialnu vec nespravili vobec nechapem... chapem ze sa niekde asi muselo setrit, ale na tomto zeby usetrili tak vela ?
co sa tyka notifikacii tak mne uplne staci ze mi cinkne v urcitom intervale neprijaty hovor, ostatne veci ma nezaujimaju resp. mozu pockat, cize s tym nemam vobec problem...
inak ta bateria co som si vsimol tak 100% sice drzi relativne dlho, ale ked uz klesne po 100, tak napriklad na takych 99% nevydrzi porovnatelne dlho a ide skor na 98%

btw asi offtopic, ale nas Telekom ma aky problem s Google Play? Normalne nejdu nacitat obrazky aplikacii a nie len ze v aplikacii na telefone ale vobec, ani cez web ci uz v telefone alebo na pocitaci,. Pytal som sa kamosa on ma tiez rovnaky net a tiez mu nejdu. Potom som to "fixol" tym ze som zmenil DNS na googlovske 8.8.8.8/8.8.4.4...
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod drgonzo7733 22. 2. 2014 15:18

jak připojím LG Optimus L9 II jako USB Mass Storage abych měl SDkarty jako disky v PC??? nějak mi to furt nejde?! děkuji za pomoc
drgonzo7733
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod berrios 28. 2. 2014 11:12

Asi už to tady bylo, ale nemůžu se dopátrat ... Občas mi nechodí sms, teď se mi to stává čím dál častěji. Nevíte, jestli je problém v telefonu nebo u operátora? Mám T-mobile. Díky za reakce.
berrios
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kyselak 2. 3. 2014 10:09

Potřebuji poradit mám LG Optimus Black a je to neskutečný křáp.Seká se no prostě hrůza.I přes to co výrám za mobil LG Optimus L9 2 mi vychází ze všech co jsem měl ve výběru nejlépe.Chci se zeptat pokud si nastavím písničku jako vyzvánění mobilu hraje hned hlasitě?U tohoto mého začíná asi 3 nebo 4 vteřiny slabě až poté se zvuk zesílí.To mi strašně vadí.Doufám,že to u tohot už není.Děkuji
kyselak
Junior

Odeslat příspěvekod skywolf 2. 3. 2014 18:27

Zdravím,

velmi vážně uvažuju o koupi tohoto telefonu. Líbí se mi ve všech ohledech, jen mám strach z paměti. Existuje možnost aplikace přesouvat na kartu i bez rootování? Plánuji si koupit mobil z CZ distribuce a mám strach si hned zprasit záruku rootem. Je tedy nějaká možnost nastavit root tak, aby v případě poruchy bylo možné telefon vrátit do stavu předtím? Vůbec nevím jak takové věci fungují, takže pokud se najde dobrá duše, která mi tu (za předpokladu že to jde) napíše návod pro idioty jako já, bylo by to supr :)

Předem díky.
skywolf
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 3. 3. 2014 21:04

Zdar. Nfc pouziva dakto? Lebo zatial je tam dost zbytocne, akosi to neprenasa ani z htc, samsung a ani sony, katastrofa :-(
dazo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka