Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod headshrinker 3. 3. 2014 22:16

NFC som niekoľko krát použil na prenos obrázkov z galérie a funguje úplne normálne.

-- 3. 3. 2014 22:25 --

berrios píše:Asi už to tady bylo, ale nemůžu se dopátrat ... Občas mi nechodí sms, teď se mi to stává čím dál častěji. Nevíte, jestli je problém v telefonu nebo u operátora? Mám T-mobile. Díky za reakce.

Podobný problém som mal so Samsung galaxy S3 mini, k tomu sa pridali ešte problémy s volaním - pre iných bol telefón často nedostupný, pri volaní z telefónu sa niekedy spojenie nadviazalo až na 5x. Nepomohla ani obnova výrobných nastavení. Pokiaľ nepomôže ani tebe, tak ostáva jedine reklamácia.
headshrinker
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 3. 3. 2014 22:27

Takto, obrazky isly aj mne, ale hudba a filmy nie, ani nahodou :-\
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod kk.berry 4. 3. 2014 01:45

Apliakce Superbeam je dobrá pro posílání jakéhokoli souboru a mezi všemi značkami. Využívá wifi místo bluetooth.
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 4. 3. 2014 07:42

kk.berry diky, zatial parada ;-)
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod martz16 4. 3. 2014 11:55

mam problem s pripojenim doma k wifi.. normalne zadam heslo telefon se pripoji a po chvilce se vsak opet zacne overovat heslo a to porad dokola..dela to nekomu taky?
martz16
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 4. 3. 2014 12:40

Restartni si router
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod skywolf 4. 3. 2014 15:11

Poradí někdo s tím dotazem na root o pár příspěvků výš?
skywolf
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 4. 3. 2014 15:48

Bez rootu sa to myslim neda, ak uz telefon rootnes tak podla toho co viem tak zaruka ti plati, pokial nevedia dokazat ze poruchu telefonu si sposobil ty, a to rootnutim alebo instalovanim inej rom do telefonu. Pri rootnoti telefonu ti zaruka na HW stale plati, takze ak sa ti pokazi napr. jack konektor tak si to asi nesposobil ty upravou systemu. Nejak takto by to malo fungovat, ci to ale funguje v praxi uz neviem, a zalezi to aj na predajcovi.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod skywolf 4. 3. 2014 16:47

Někde jsem našel i takovýto návod:

Aplikace na SD kartu lze přesouvat i ve standardní ROMce, ale tam ne přes standardní rozhraní, protože standardní ROMka má emulovanou sdkartu ve vnitřní paměti. Pokud tedy přesto chcete aplikace přesunout z vnitřní 4GB paměti do externí paměťi, tak musíte SD kartu rozdělit na dvě partitons (druhá partition bude sloužit pro tyto účely).
Postup je následující
1. Odpojte v nastavení ve storage SD kartu - Unmount SD card ( tedy pokud rozdělení partitions budete provádět v mobilu)
2. Kartu nějakým programem na vytváření partitions rozdělte na dvě partition buď v mobilu nebo můžete i v PC. Pozor přijdete o uložená data !!!!! Nutno mít vše zazálohované.
3. Pomocí programu například Link2SD nebo DS App2SD a podobně vytvořte linky na tuto druhou partitions pro programy které potřebujete přesunout na SD kartu.
Linky znamenají, něco v tom smyslu, že se ve vnitřní paměti místo aplikací automaticky vytvoří zástupci a opravdová data se přesunou na SD kartu, takže systém si myslí, že data jsou stále na interní kartě.

Zkoušel to někdo? Jinak ok, díky za zprávu, pokud by mi teda někdo byl shopný popsat jak se takové rootování dělá (příp. dát odkaz pro blbce), bylo by to fajn.
skywolf
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 4. 3. 2014 17:16

Myslim ze to nebude fungovat, bud napr. tie aplikacie Link2SD atd. funguju len s rootom alebo, nebudu fungovat tie particie a pod. Ale niesom si tym isty takze ci sa to naozaj da takto spravit neviem.

Program na root najdes na XDA. Nie je to nic tazke.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 4. 3. 2014 18:06

Bude to fungovat, root je nutný.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Eddward 4. 3. 2014 19:58

Presun funguje aj standardne bez rootu ale nie u vsetkych aplikacii a nie je kompletne presunutie do posledneho bajtu. Aspon to co som skusal. Neviem to nejak zhodnotit, lebo hry nehram a na vsetko ostatne mam miesta az vela. Data idu na kartu, takze nejake presuny neriesim.
Urcite by to tu niekto s L9 II vedel detailnejsie rozobrat co sa da a co nie.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod skywolf 4. 3. 2014 21:55

No asi to nechám zatím bez toho, předem mě nenapadá, že bych tam měl nějaké velkoobjemové hry, takže to nechám bez zásahu a kdyby to nestačilo, tak se po tom rootu poohlédnu :)
skywolf
Junior

Odeslat příspěvekod Konvi 4. 3. 2014 22:57

skywolf píše:Zdravím,

velmi vážně uvažuju o koupi tohoto telefonu. Líbí se mi ve všech ohledech, jen mám strach z paměti. Existuje možnost aplikace přesouvat na kartu i bez rootování? Plánuji si koupit mobil z CZ distribuce a mám strach si hned zprasit záruku rootem. Je tedy nějaká možnost nastavit root tak, aby v případě poruchy bylo možné telefon vrátit do stavu předtím? Vůbec nevím jak takové věci fungují, takže pokud se najde dobrá duše, která mi tu (za předpokladu že to jde) napíše návod pro idioty jako já, bylo by to supr :)

Předem díky.

s temi prenosy na kartu by mne to taky zajmalo
Konvi
Junior

Odeslat příspěvekod skywolf 5. 3. 2014 06:41

Ještě malý dodatek, našel jsem telefon s navigací zdarma, tak bych se chtěl zeptat, kolik MB navíc by si to vzalo. Jedná se o navigaci ON THE ROAD pro ČR + SR.
skywolf
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka