Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PD 28. 5. 2014 12:36

Já nemám s plynulostí problém, ale rychlost animace jsem snížil na 0,5x, proč taky zbytečně čekat. Vypnutí se podle mě nevyplatí, protože animace maskuje start aplikací a bez ní se sytém naopak zdá trhanej.

Co jsem čet, tak návrat z čistýho KK (bez CWM) na JB nejde. Rootnout KK zatim nelze, pokud si někdo (zjednodušeně řečeno) CWM nepřines už z JB.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 28. 5. 2014 13:47

Zo stock KK sa da vratit na JB
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 29. 5. 2014 12:50

Zdar. Tak, Kitkat zatial nic moc. Teda este som nespravil factory reset, ale pochybujem ze to napravi to co mi blbne. A teda g senzor mi dobre nefunguje a kalibraciu v systeme som akosi nenasiel, takze neviem.Ked ho aj nakalibrujem, napr v real racing, aj tak taha do strany a obcas sa zasekava, zostane zabocene atd. Pridem do inej apky a tam kalibracia je zasa uplne bezproblemova. Wtf, pomoze factory reset? Pripadne ako ho nakalibrovat v systeme? A o tom ze mi padaju apky ani nevravim... ale zasa su hry o daco rychlejisie, teda aspon dake plus :-D
Poradite?
Diky
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 29. 5. 2014 14:12

Skus
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod jumich 31. 5. 2014 12:45

no ked citam tie vase skusenosti s upgradom na kitkat tak mam zmiesane pocity. neviem ci mam aktualizovat, alebo nie. neviem naco sluzi kalibracia, sms nepisem. na druhej strane nechcem aby mi sekal system (to som si uzil na predchadzajucom sgs+). ja len volam, pozeram filmy a momentalne hram deer hunter 2014 a syn frontline 2.

existuje jednoducha odpoved ci aktualizovat?
jumich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xcv114 31. 5. 2014 15:05

Mě se telefon před kitkatem nesekal vůbec, teď se seká. Baterka vydrží o den méně - při stejném používání.
Kdybych se mohla znova rozhodnout, tak do kitkatu rozhodně nejdu. Nějak nevidím nic, v čem je lepší.
xcv114
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jumich 31. 5. 2014 16:29

asi nato kaslem. nemam problem. tak naco pokusat stastie?

to ked vyjde nejaky opravny balicek na terajsie chyby tak to vyjde ako nova aktualizacia aj pre mna, alebo len pre tych co kk nainstalovali??
jumich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 1. 6. 2014 20:49

Tak som skusil hard reset, obnovil cez lg backup a, a je to o daco lepsie, hra (real racing 3) pada stale, ale nie tak casto a g senzor uz je daco lepsi, ale nie bezproblemovy ako predtym. A teda aspon zatial su dojmy taketo :-) Zopar veci sa zmenilo dokonca az po hard reset, ako napr ponuka druhu odomykania :D Cize dojmy su stale zmiesane, uz o daco lepsie, ale cakal som to odladenejisie.
Co ma ale dost mrzi je nemoznost si samostatne zapnut gps, wtf? :-/
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod jumich 2. 6. 2014 13:50

este by som sa opytal. upravovali ste si system cez vyvojarske nastavenia v nastaveni? oplati sa nieco zmenit? nemam nejak chut nieco skusat a potom resetovat . vdaka
jumich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 6. 2014 13:57

Přes vývojářské možnosti ruším vždy všechny animace (změna velikosti animace okna, měřítka animace, trvání animátoru), místo 1x dám všude vypnout.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milan.44 2. 6. 2014 17:26

myšpulín: Jen se zeptám - k čemu je prosím dobré?? Tento telefon mám cca týden tak ať se přiučím.
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 2. 6. 2014 21:37

Tak oprava, dakujem krasne vyvojarom ze z bezproblemoveho telefonu mi urobili srot, ach jaj. Pady a sekanie sa po par dnoch objavili v takej istej sile ako predtym, fantazia :-/
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod PD 3. 6. 2014 10:52

Pokud to shrnu, tak nějakej extra rozdíl mezi JB a KK nepozoruju. Na KK mě dost vadí barevný schéma (defultní témata v KK mi připadaj subjektivně horší) informační lišty a nemožnost rootu. Možnosti přesouvání aplikací na SD kartu jsou v obou nerootnutých verzích dost mizerný, tak že to ani nemá cenu srovnávat.

Dneska bych asi zůstal u JB a na KK přešel až bude root nebo až budu narážet na aplikace, co na JB nepojedou.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod headshrinker 3. 6. 2014 13:10

Aktualizácia na KK rieši problém s mobilným internetom, keď po jeho aktivácií bola dátová prevádzka nefunkčná. Riešilo sa to krátkym spustením režimu Lietadlo. Po aktualizácií na KK je tento problém vyriešený.
headshrinker
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 3. 6. 2014 15:21

Tak som pisal do Lg a poslali mi odpoved ze problem nieje v telefone ale v hrach, ze KK s nimi dobre nespolupracuje. Heh, podla mna kravina. Jedna sa o real racing 3 a draw race. Co si myslite, pripadne ako vam slapu na KK?Dik
dazo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka