od RedeeMrd 13. 6. 2014 12:35
Tak, přidám svoje zkušenosti s KitKatem:
Zapnul jsem si KnockOn, protože jsem ho prostě chtěl. Je to bezva, velmi pohodlné, ale jak už bylo zmíněno, škoda, že odemčení nedělá displej, takhle se mi stávalo často, že jsem měl telefon na stole, něco na ten stůl razantněji položil a telefon se prostě odemknul. Tak ho teď zkouším mít vypnutý a čekám jestli to přinese i důsledky v nějakých dalších věcech, viz níže.
Po updatu na KitKat (ale nemám pocit, že by se to stalo hned, nebo aspoň ne v takové míře) mi hodně zlobí jakékoliv aplikace, které nějak souvisí se zvukem či hudbou. Prostě se stane, že hudební přehrávač najednou přestane hrát. A vůbec se chová divně, třeba na zamykací obrazovce ho pořád mám, ač jsem ho zabil z menu multitaskingu. Nebo ho prostě jenom otevřu a začne hned hrát tam, kde byl naposledy (takhle se na JB teda rozhodně nechoval). Pojal jsem podezřejní, že to dělá jen ten přehrávač od LG, ale zjistil jsem, že podobně se chová i Hudba Play a Spotify. A to nemluvím o tom, že i Záznam zvuku to dělá (při nahrávání i přehrávání nahraného). Vzhledem k tomu, že se mi hodněkrát stalo, že hudba přestala hrát, když jsem telefon odemknul tlačítkem na boku (tak mě napadlo, jestli nějakou rotyku v tom nedělá ten KnockOn, že se třeba telefon v kapse nějak blbě zatřese a odemkne se - hlavně proto jsem ho teď zkusil vypnout, jestli to s tím něco udělá), ale chovat by se to tak nemělo, no ne? Prostě, hudební přehrávač a další věci jsou takhle dost nepoužitelné...