Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bassmann 23. 6. 2014 18:23

Chci se zeptat, fungují vám s tímhle telefon headsety jiných značek? Já jsem zkoušel Nokia špuntová sluchátka a Sony pecková a obojí blbnulo (nedala se poslouchat ani hudba ani video), fungují mi jen ta původní pecková, která byla v balení. Díky.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Afroadam 24. 6. 2014 02:24

možná nepodstatný dotaz, ale mám vzít bílou nebo černou verzi? :-) jak se liší zadní plastový kryt? je ze stejného materiálu a je rozdíl pouze v barvě? na kterém je vidět vide otisků?
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 24. 6. 2014 09:52

Obe barvy jsou leskle a z plastu, rekl bych, ze na te bile budou ty otisky mene viditelne...
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod PD 24. 6. 2014 11:11

Tmavá varianta je v předu černá, horní a dolní plocha kolem repráku a jacku pro sluchátka je béžově stříbřitá a zadní část je tmavě perleťová hnědá. Pak tam jsou na boku nějaký stříbrný pruhy. Otisky jsou vidět víc na skle než na krytu baterky. Doporučuju navštívit nějakej obchod kde maj vystavený vzorky nebo alespoň makety.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod Afroadam 24. 6. 2014 11:58

Díky za vyčerpávající odpověď, čekal jsem spíš jen radu typu "kup si černou, je lepší" :-D
Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to teda s tím Kitkatem. Je opravdu tak špatný nebo si prostě ti lidi kterým funguje dobře nestěžují a tak jsou na netu vidět jen negativní komentáře?
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod RidgeBerča 24. 6. 2014 19:55

Vzdycky jsou videt hlavne negativni reakce. Lidi, kterym vsechno funguje nemaji potrebu to kricet do sveta, ti, kterym se neco nezda, hledaji stejne nazory mebo reseni :)
Jinak ja mam bilou, libi se mi vic a i kdyz jsem z ni mela trochu obavy (muj prvni bily tel) jsem spokojena. Otisky nejak videt nejsou, ale lepsi bude navstivit prodejnu a obe barvy si omrknout :)
RidgeBerča
Junior

Odeslat příspěvekod PD 25. 6. 2014 10:27

Za mě KK:
* rychlost stejná jako u JB (někdo má s přechodem na KK potíže)
* mizerný možnosti ukládání aplikací na SD kartu (u JB to nebylo o moc lepší)
* Knock on, na něj neni L9ii stavěná, tak že žádnej přínos
- informační lišta se změnila z modro bílý na bílo šedou (asi nejvážnější chyba KK)
- bug radia, nedokáže ukládat stanice
- přehrávač videa už automaticky nepřevrácí obraz do optimální polohy
- neni root, ten si člověk musí "přinést" z JB
+ možnost výběru běhovýho prostředí (Dalvik/ART)
+ oprava některých chyb, který jsem nestihnul zaznamenat
+ lepší zamykací obrazovka
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod Afroadam 25. 6. 2014 21:22

tak jsem zakoupil tento sympatický telefon. Vzal jsem nakonec černý, který je teda spíš do hněda, ale to vůbec nevadí, lesklý plast je hodně náchylný na otisky a možná bude klouzat, to se uvidí. Systém se mi zatím velmi líbí, svižný, přehledný, nazval bych ho uživatelsky přátelský, vše je logicky tam kde by to člověk čekal. Tak nebudu zatím určitě aktualizovat.
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod Afroadam 26. 6. 2014 18:44

Nejde náhodou nějak snížit ještě jas? přijde mi že i na minimální stále svítí více než dost
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 26. 6. 2014 19:20

Zkus aplikaci Screen filter, ztmavuje displej jakoby filtrem přes displej.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Artesis 27. 6. 2014 08:34

Ahoj rozhodl jsem že pořídím LG D605 Optimus L9 II ale ještě bych se ujistil u pár věcí:
1) musí být na telefonu root abych mohl instlovat na externí sd kartu?
2)Jaká Verze androidu je na něj lepší (rychlost,gps fix, zamrzání apod.)
3)Funguje micro-usb s redukcní na HDMI na televizi?

díky za rady
Artesis
Junior

Odeslat příspěvekod PD 27. 6. 2014 09:41

1) bez něj tam dostaneš jen zanedbatelnou část aplikace
2) popsáno na předchozích stranách, jednoznačně nelze říct
3) HDMI neni podporovaná. Zvládá DLNA, tak že lze její obsah bezdrátově přehrávat na každý chytřejší televizi.
PD
Junior

Odeslat příspěvekod Artesis 27. 6. 2014 10:23

u DLNA ale nepřenesu obsah displaye na televizi ale jen obsah telefonu ne?
jde mi třeba o hraní her na televizi
Artesis
Junior

Odeslat příspěvekod Cortex 27. 6. 2014 11:45

Ahoj,má někdo stejne problém,že se mu občas prostě vypnou datové přenosy?V liště je mám normálně zaplé,ale ikonka E nebo H podle sítě tam na display není.Musím vždycky režim datové sítě deaktivovat a pak aktivovat a naskočí.Dělá mi to cca 3x do týdne.
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 6. 2014 11:59

Tohle se mě párkrát stalo na LG F6, data povolená ale třeba prohlížeč hodil hlášku, že připojení není k dispozici. dával jsem to za vinu přepínání na LTE, ale možná to tím úplně nebylo.
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka