Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bassmann 9. 7. 2014 07:57

Mám takový pocit, že jsem někde zahlédl info, že by ty problémy se zprávami mohly být zapříčiněny aplikací Hangouts. Ale jestli to tak je, opravdu netuším.

V každém případě je pravda, že já mám tuto aplikaci ve svém telefonu zakázánu a problémy s sms nemám. Ale jestli je to skutečně tím, nebo něčím jiným, to nedokážu říct.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Cru4l 9. 7. 2014 09:25

Zajímavé. Od updatu na KK se mi to děje taky. Nejdřív jsem si myslel, že mě jen kolegové ignorují, ale pak jsem zjistil, že jim ty SMS občas nedojdou. To samé se ženou - má nokii, odešle SMS, dorazí jí doručenka a mě zpráva prostě nepřijde. Ale třeba 2 minuty předtím SMS poslala a ta mi doručena byla. Mám T-mobile - tam problém není - je to telefonem.
Cru4l
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MIRDIK 9. 7. 2014 09:46

Reklamoval jsem nepřijímání sms, v pátek se mi vrátil z reklamace a vyjádření servisu: závada se projevila, výměna koncového zesilovače RF signálu. Tak uvidím jestli to pomohlo...
MIRDIK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cortex 9. 7. 2014 10:13

Tak jsem ještě z nudy trošku prolezl fora,a vypadá to,že s těmi SMS to je chyba softu.U většiny lidí se to projevilo po aktualizaci na KK.Ještě mě napadlo zkusit na SMS nějakou externí aplikaci.
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Afroadam 9. 7. 2014 11:11

Má tu taky někdo problém s budíkem? Buď nebudí nebo zvoní velmi potichu, protože se mi párkrát stalo, že mě prostě nevzbudil. Má někdo podobnou zkušenost?
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod PD 9. 7. 2014 11:45

Udělal jsem experiment a v intervalu několika minut jsem si nechal poslat 5 SMSek od operátora s heslem k samoobsluze a všechny došly. Jenom dodám, že Hangout od Googlu už v telefonu nemám.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod RidgeBerča 9. 7. 2014 13:22

Ja jsem reklamovala Xperii J kvuli zpravam. Bud se neodeslaly nebo mne neprisly. Vyresilo to prehrani softu, ale zavada se jom neprojevila.
RidgeBerča
Junior

Odeslat příspěvekod MIRDIK 9. 7. 2014 16:25

Cortex píše:Tak jsem ještě z nudy trošku prolezl fora,a vypadá to,že s těmi SMS to je chyba softu.U většiny lidí se to projevilo po aktualizaci na KK.Ještě mě napadlo zkusit na SMS nějakou externí aplikaci.

Mě sms blbly i na JB...
MIRDIK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cortex 9. 7. 2014 17:38

Aha,no osobní zkušenost nemám..píšu co jsem se dočetl
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod headshrinker 10. 7. 2014 09:24

OK, díky všetkým za odpoveď. Zatiaľ som odinštaloval Hangoust a uvidíme, čo to spraví. Ak by mal niekto ešte nejaké poznatky, tak nech kľudne napíše.
headshrinker
Junior

Odeslat příspěvekod Peři 13. 7. 2014 12:58

S těmi smskami mám taky problém, celkem mě to štve, mám z toho pak jen problémy..hledal jsem na internetu, ale žádné řešení jsem nenašel...pořád se neví čím to je nebo jak to vyřešit?
Peři
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cortex 13. 7. 2014 16:08

A zkoušel někdo nějakou tu externí aplikaci na SMS?Jestli to pak funguje normálně.
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MIRDIK 13. 7. 2014 18:14

Peři píše:S těmi smskami mám taky problém, celkem mě to štve, mám z toho pak jen problémy..hledal jsem na internetu, ale žádné řešení jsem nenašel...pořád se neví čím to je nebo jak to vyřešit?

Hledal jsi řešení na internetu a nenašel? Zkus se podívat o 8 příspěvků nad svůj příspěvek...

-- 13. 7. 2014 17:18 --

Cortex píše:A zkoušel
někdo nějakou tu externí aplikaci na SMS?Jestli to pak funguje normálně.

Externí aplikace problém nevyřeší. Měl jsem go sms a zprávy telefon stejně prijmal jen když se mu chtělo...

[
MIRDIK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RidgeBerča 16. 7. 2014 12:45

Lidi, kdo používáte externí aplikaci na zprávy? Mám tady GO Sms Pro a Handcent, tak váhám, který si nechat natrvalo. Máte s nima někdo zkušenosti, který se po delším používání víc osvědčil? Někde jsem narazila na připomínku, že nějaká aplikace hodně žrala baterku,ale už to nemůžu najít a nevím, které se to týkalo. To by byl dost problém, protože hodně píšu a jsem na netu a přijde mi, že i beztak to nic nevydrží, nabíjet musím každou noc, den a půl, natož dva dny to nevydrží ani omylem.

A ještě jeden dotaz na klávesnici, dají se někde stáhnout nějaké jiné vzhledy, než které jsou v nabídce v nastavení? Pasovalo by mi tak něco mezi tím černým a klasickým šedým :-D Díky za odpovědi.
RidgeBerča
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 16. 7. 2014 12:56

Ja pouzivam Handcent uz celkem dlouho a bez problemu. V obchode je klavesnic taky spousta, zalezi na tom, co ti vyhovuje. Kazdopadne nevim, jaky mas telefon a dale ani jakou klavesnici momentalne pouzivas ;-) Ja pouzivam Perfect Keyboard Pro a spokojenost
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka