Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 22. 10. 2013 18:47

Tak oni uvadzaju fyzicke hodnoty ktorymi telefon disponuje. Tak to je pri kazdom telefone, keby zase uvadzali ze ma pamat len 4GB tak by to vsetci brali tak ze dostupnych bude potom mozno 2gb max.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod David79 22. 10. 2013 19:58

No já myslím ze pravé z toho důvodu se uživatele dost koukaji po tom , jestli ma telefon slot na paměťovou kartu..ale nenapadlo by me ze mi ten slot bude na nic. Takove problémy jsem u xperie mini neměl.
David79
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 22. 10. 2013 20:05

SD slot nie je nikdy na nic, kde by si dal data? Stale mozes rootnut, prehodit pamata a veselo ukladat 2gb hry na SD kartu.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 27. 10. 2013 21:29

Proč řešite paměť ? Prostě to je jak to je a funguje to.
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2013 09:43

Tak to zkus některým jedincům vysvětlit, jak se věci mají.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 1pepino 31. 10. 2013 22:42

Zdravím. Už jste někdo dělal root? Podle návodu na L9, na který je zde odkaz mi to nejde. Nebo dělám něco zle?
Nokia 6120 - LG Optimus Black (Android 2.3.4), verze softwaru : Zeus 2.2
1pepino
Junior

Odeslat příspěvekod Nicek 5. 11. 2013 20:56

Dobrý den,
na mobilu používám běžné věci, jako internet (Chrome), hry, poznámky, hudbu atd., ale převážně Facebook a Messenger. Většinou u FB a Messengeru se mi skoro vždy stává, že když dám "domeček" (prostřední kapacitní klávesu), tak domovská stránka se načítá (je na ní jen obrázek bez ikon a widgetů) třeba 7 sekund. Poté, co se mi načte a chci jít do menu, zmáčknu tlačítko menu a menu se načítá dalších i 10 sekund! Nemám tam nahraných moc aplikací, RAM se stále pohybuje okolo 230mb volných. Nevíte prosím, čím by tyto prodlevy u tak svižného mobilu mohly být a jak bych to mohl vyřešit?
Předem děkuji
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod Sir_Ka 5. 11. 2013 23:49

Pred týdnem jsem začal používat stejný prohlížeč jako ty a začal se mi vyskytovat stejny problem jako tobě, ovsem jen tehdy když jsem měl otevřených více záložek + sdilene založky z desktopu.

Jsem lajk, ale myslím že chyba je na straně aplikace a ne telefonu. U mnohem náročnějších aplikací (her) se mi to nikdy nestalo. A co se týče ofi aplikaci pro Fb, tak jsou kazdým updatem horší a horší. Snad ti poradí někdo zkušenějíší.
...Sony Ericson K700i-Sony Ericson Xperia mini-THL W200-LG Optimus L9II
Sir_Ka
Junior

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 6. 11. 2013 13:36

Firefox na mobilu ? Důvod proč to děláš ? Vestavěný prohlížeč funguje lépe.
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Nicek 6. 11. 2013 15:49

Používám Chrome, ne Firefox.. Spíš mi řekněte, proč se mi tak dlouho načítá domovská a menu obrazovka :(
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 6. 11. 2013 20:20

Jaké aplikace používáš na pozadí ?
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Nicek 6. 11. 2013 22:06

Většinou FB, Messenger, občas slovník a jak jsem se díval do Clean Manageru, tak mi na pozadi běží i SoundCloud. Ale i pote, co se vrátím z FB do menu, zmáčknu tlačítko na dom. ploše od aplikace Clean Manager "Quick boost" nebo neco takovyho (vypne nevyužívané aplikace na pozadí, tak i přesto se mi menu načítá dlouho..
Nicek
Junior

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 6. 11. 2013 22:37

Aplikace od FB berou i 100mb RAM. Nedoporučuji.
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Honza 54 4. 12. 2013 18:46

je pravda že u L9II je možnost nastavení až 6ti velikostí písma? Jaká je čitelnost na slunci? děkuji,
Honza 54
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka