Optimus L9 II

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cortex 27. 6. 2014 12:31

Ono je to dost blbí když čekáš na zprávu přes WhatApp a nevšimneš si.Přepínáním sítí to asi nebude.Je fakt,že se mi to stává hlavně v práci a tam je jen EDGE.
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PD 27. 6. 2014 13:24

pro Artesis
Záleží čeho chceš dosáhnout. Pokud jde jenom o přehrávání filmů nebo prohlížení fotek tak to jde. Jestli o prohlížení plochy nebo dalších aplikací tak ne. Kdyby ti stačil počítač, tak můžeš využít program od LG "On-Scree Phone".

pro Cortex
Máš JB nebo KK?
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 27. 6. 2014 13:43

cortex - nám sa to stává take na lg L5 II ale aj na nokii 620, vypadá to spíš na operátora - my máme u t-mobile, Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Cortex 27. 6. 2014 19:30

Jsem vlastně nenapsal,mám KitKat 4.4.2 ale dělalo mi to i u JB.Jinak operátor je Vodafone
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Artesis 30. 6. 2014 12:53

tak k pc by mi stačilo ... jinak jak to vidím bude lepší dát si tam android 4.1.2, aspoň co jsem si přečetl

jinak ten foťák je opravdu naprd, Galaxy S2 fotila o poznání líp, ještě že jsem si pořídil zrcadlovku, ale ok koně od člověka tam poznám :D

jinak jak to v reálu vypadá s přesunem na sd kartu? přesune to velkou část dat nebo je nutný root?
Artesis
Junior

Odeslat příspěvekod Swifin 30. 6. 2014 18:16

podelím sa o skúsenosť
Cez víkend som chytil na skútri poriadnu búrku, celý som premokol a vo vrecku telefon ale aspon som mal to gumene puzdro, no aj tak zatieklo dnu.
Prežil, ale nedalo sa volať cez sluchátko, lebo tel. si myslel, že je pripojený headset. Už som myslel že odišlo sluchátko tak som reštartoval a nič.
Doma som ešte skúsil reset s backupom a to pomohlo.
Ak sa niekomu takéto niečo stane tak skúste reset.
Swifin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Afroadam 30. 6. 2014 22:14

myšpulín píše:Zkus aplikaci Screen filter, ztmavuje displej jakoby filtrem přes displej.

stáhnul jsme tuto aplikaci, vypadá že splňuje přesně to co potřebuji, ale nevíš náhodou, jestli to nějak žere ramku nebo baterku? teoreticky by to teda mělo baterku spíše šetřit, proto se ptám :-)
Afroadam
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 6. 2014 22:20

To nevím, používal jsem to dřív, teď už ne. Myslím, že to nemělo téměř vliv na baterii.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Artesis 2. 7. 2014 08:23

prosím jak je na tom L9 II v porovnání se samsung S4 co se týká baterie?
Artesis
Junior

Odeslat příspěvekod RidgeBerča 3. 7. 2014 13:23

Muze mi nekdo poradit s prehravacem? Pred aktualizaci na KK jsem tam mohla pri prehravani v pohode vybrat, jestli chci prehrat písničky treba jen od jednoho interpreta. Po aktualizaci se tehle moznosti zaboha nemuzu dobrat, ale jednou se mi to nejakym zazrakem povedlo. Asi jsem uplne blba :) Muze mi nekdo poradit, co tam sakra mam zmacknout? :D dik
RidgeBerča
Junior

Odeslat příspěvekod PD 3. 7. 2014 14:19

V horní liště vyber "Interpreti", je to hned vedle "Alba". Když koukáš na přehrávání, tak 2x zmáčkni tlačítko escape (to levý vedle domku)
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod RidgeBerča 4. 7. 2014 00:48

Huraa :D Moc dik, to je presne to, co jsem marne hledala. Dvojite sticknuti sipky by me fakt nenapadlo. Jeste jednou dik, uz jsem premyslela,ze budu hledat jinou aplikaci :)
RidgeBerča
Junior

Odeslat příspěvekod headshrinker 8. 7. 2014 22:58

Nezaznamenal niekto z vás problém s odosielaním a prijímaním SMS ? Ja, moja priateľka a jej kamarátka máme tento telefón, všetky tri aktualizované na KK. Niekedy sa stane, že odoslané SMS neprídu adresátorvi (na rôzne telefóny, na rôzne siete), aj keď sa v zozname správ javia ako doručené. Naprílklad dnes mi priateľka poslal 3 SMS, ale prišla mi len jedna. V zozname jej správ boli všetky označené ako odoslané a doručené. Podobne posielala SMS aj iným adresátom, a bol ten istý problém. Niektoré SMS proste adresátom neprišli. Alebo ďalší príklad: iná kamarátka priateľke poslala SMS k meninám (iný operátor a iný telefón ako L9ii) a SMS nebola priateľke doručená. Všetky tri spomínané telefóny sú registrované v O2, už sa to riešilo aj s operátom. Ten nezistil žiadnu technickú závadu. Nedá sa vylúčiť problém operátora, keďže všetky telefóny sú v tej istej sieti, ale ani problém s telefónmi, keďže ide o tie isté modely, navyše s tou istou verziou OS. Pokiaľ by však bol problém v telefóne, predpokladám, že chyba by sa netýkala len týchto "našich" troch kusov, ale malo by ju viacero prístrojov. Preto sa na vás obraciam s prosbou, či vám prijímania a odosielanie SMS funguje bez problémov. Nesťažoval sa vám niekto, že od vás nedostal SMS, alebo naopak, vy ste nereagovali na správu, ktorá bola odoslaná vám ?
headshrinker
Junior

Odeslat příspěvekod Cortex 9. 7. 2014 00:24

Tohle se mi po pár měsících užívání ještě nestalo, ale je fakt, že zprávy moc neposílám. Ale myslím, že tenhle problém někde u tohohle telefonu řešili.. Zkus pohledat
Cortex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johnier 9. 7. 2014 07:47

headshrinker píše:Nezaznamenal niekto z vás problém s odosielaním a prijímaním SMS ? Ja, moja priateľka a jej kamarátka máme tento telefón, všetky tri aktualizované na KK. Niekedy sa stane, že odoslané SMS neprídu adresátorvi (na rôzne telefóny, na rôzne siete), aj keď sa v zozname správ javia ako doručené. Naprílklad dnes mi priateľka poslal 3 SMS, ale prišla mi len jedna. V zozname jej správ boli všetky označené ako odoslané a doručené. Podobne posielala SMS aj iným adresátom, a bol ten istý problém. Niektoré SMS proste adresátom neprišli. Alebo ďalší príklad: iná kamarátka priateľke poslala SMS k meninám (iný operátor a iný telefón ako L9ii) a SMS nebola priateľke doručená. Všetky tri spomínané telefóny sú registrované v O2, už sa to riešilo aj s operátom. Ten nezistil žiadnu technickú závadu. Nedá sa vylúčiť problém operátora, keďže všetky telefóny sú v tej istej sieti, ale ani problém s telefónmi, keďže ide o tie isté modely, navyše s tou istou verziou OS. Pokiaľ by však bol problém v telefóne, predpokladám, že chyba by sa netýkala len týchto "našich" troch kusov, ale malo by ju viacero prístrojov. Preto sa na vás obraciam s prosbou, či vám prijímania a odosielanie SMS funguje bez problémov. Nesťažoval sa vám niekto, že od vás nedostal SMS, alebo naopak, vy ste nereagovali na správu, ktorá bola odoslaná vám ?
Presne toto resim, mam T-mobile takze operatorem to asi nebude... jinak zena ma nejakou starsi nokii a taky mi od ni nekdy sms nechodi, takže problem je v prijmani sms u LG. Rekl bych ze to dela az po updatu na KK ale jistej si nejsem, kazdopadne takovychto problemu ma ten mobil vic ... fakt děs!
johnier
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka