Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
myšpulín píše:Zkus aplikaci Screen filter, ztmavuje displej jakoby filtrem přes displej.
Presne toto resim, mam T-mobile takze operatorem to asi nebude... jinak zena ma nejakou starsi nokii a taky mi od ni nekdy sms nechodi, takže problem je v prijmani sms u LG. Rekl bych ze to dela az po updatu na KK ale jistej si nejsem, kazdopadne takovychto problemu ma ten mobil vic ... fakt děs!headshrinker píše:Nezaznamenal niekto z vás problém s odosielaním a prijímaním SMS ? Ja, moja priateľka a jej kamarátka máme tento telefón, všetky tri aktualizované na KK. Niekedy sa stane, že odoslané SMS neprídu adresátorvi (na rôzne telefóny, na rôzne siete), aj keď sa v zozname správ javia ako doručené. Naprílklad dnes mi priateľka poslal 3 SMS, ale prišla mi len jedna. V zozname jej správ boli všetky označené ako odoslané a doručené. Podobne posielala SMS aj iným adresátom, a bol ten istý problém. Niektoré SMS proste adresátom neprišli. Alebo ďalší príklad: iná kamarátka priateľke poslala SMS k meninám (iný operátor a iný telefón ako L9ii) a SMS nebola priateľke doručená. Všetky tri spomínané telefóny sú registrované v O2, už sa to riešilo aj s operátom. Ten nezistil žiadnu technickú závadu. Nedá sa vylúčiť problém operátora, keďže všetky telefóny sú v tej istej sieti, ale ani problém s telefónmi, keďže ide o tie isté modely, navyše s tou istou verziou OS. Pokiaľ by však bol problém v telefóne, predpokladám, že chyba by sa netýkala len týchto "našich" troch kusov, ale malo by ju viacero prístrojov. Preto sa na vás obraciam s prosbou, či vám prijímania a odosielanie SMS funguje bez problémov. Nesťažoval sa vám niekto, že od vás nedostal SMS, alebo naopak, vy ste nereagovali na správu, ktorá bola odoslaná vám ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků