LG L90 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tennant 23. 11. 2014 20:26

Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů tohoto modelu, jaká je citlivost Wi-Fi? Podělí se někdo o zkušenost? Je to pro mě podstatný aspekt při rozhodování o koupi.
Tennant
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nery 7. 12. 2014 19:39

Dnes jsem stáhl nějakou systémovou aktualizaci o velikosti cca 211 MB. Ale na první pohled jsem si nevšiml žádné změny. Má někdo jinou zkušenost?
Nery
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod silence-x 12. 12. 2014 23:03

Má L90 Gorilla glass?
L90 je vlastně to samé jako G2 Mini, akorát bez LTE?
silence-x
Junior

Odeslat příspěvekod OndrejNecas 18. 12. 2014 23:38

Jo, tu aktualizaci jsem taky obdržel. Nepostřehl jsem žádnou změnu. Android pořád 4.4.2 a vše funguje stejně. Možná jen aplikace googlu jsou v tom flat designu.
Byl jsem nikde, znám nic
OndrejNecas
Junior

Odeslat příspěvekod Lorax 25. 12. 2014 19:20

Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak na aktualizaci u tohoto telefonu (V10b-EUR-xx)? V centru aktualizací mám upozornění ohledně jedné aktualizace softwaru, když vyhledám dostupné aktualizace mám na výběr stáhnout jí. Jakmile kliknu na STÁHNOUT, vidím spuštění stahování avšak během chvíle se mi napíše že aktualizace nelze stáhnout (chyba serveru - Problém se serverem. Zkuste později.). Nevíte někdo co s tím?
Lorax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 12. 2014 19:26

Vyndej baterii, zapni a zkus znovu
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Lorax 25. 12. 2014 19:46

pořád to samé
Lorax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 12. 2014 19:58

Aktualizuješ přes WiFi?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Lorax 25. 12. 2014 21:46

zkoušel sem přes WIFI, ale i pře LG PC suite a tam mi to taky hází chybu
Lorax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OndrejNecas 27. 12. 2014 01:08

Četl jsem o této aktualizaci docela dost divných reakcí na netu. Někomu se nainstalovala v pohodě, někomu nainstalovat nešla a někomu se telefon zasekl při instalaci a má z něj cihlu. Raději bych teda, být vámi, aktualizaci ignoroval, protože stejně žádnou postřehnutelnou věc nepřinesla, a čekal na nějakou další, nebo to zkusit tak za týden nebo dva. Snad to LG nějak pořeší.
Byl jsem nikde, znám nic
OndrejNecas
Junior

Odeslat příspěvekod Lorax 27. 12. 2014 18:39

díky za odpověď, ještě jsem se chtěl zeptat jestli někdo neměl zkušenost s microSD kartou u tohoto mobilu. Pořád se mi ukazuje že byla karta odpojena a zase připojena (karta SD byla neočekávaně odpojena..) zkoušel jsem jí domáčknout, ale sedí dobře. Může to být kartou nebo softwarem? možnost ozkoušení jiné karty momentálně nemám.
Lorax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 12. 2014 18:46

Něco podobného mi dělalo LG F6 a vypadá to, že to bylo kartou. Koupil jsem novou a zatím je to OK. Je to asi 3 týdny co jsem ji měnil.
Tu starou jsem měl v tlačítkové Nokii a tam byla v pohodě. Ovšem moc jsem ji nepoužíval, to je fakt.
Předtím jsem zkoušel formátovat tu kartu, tovární nastavení telefonu a bylo to stejné.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pia46 30. 12. 2014 21:04

odkaz na předchozí téma:
viewtopic.php?f=2&t=1224764&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Ahoj, tak jsem na základě vašich rad, vyzkoušení telefonů na prodejně, přečtení X recenzí a minimálně měsíčního :-) výběru došla k tomu, že jsem před vánoci objednala na kase.cz LG L90 - včetně LG pouzdra za 4290,- Jelikož to byl vánoční dárek, píšu až teď, co jsem měla možnost ho vyzkoušet. Foťák super a výdrž ještě lepší - ve čtvrtek ve 14:00 nabit na 100% a až v pondělí ráno se úplně vybil. Je pravda že jsem ho úplně nepřetěžovala - sem tam nějaká hra, stažení aplikace, nastavení telefonu, internet. Ale i tak si myslím že dva dny by dal bez problému a to bych ho musela hodně ždímat aby nevydržel déle :-) Každopádně jsem ráda, že jsem se pro tento telefon rozhodla a nevyhodila 9000,- za LG G2 o kterém jsem nakonec také uvažovala. Jeho vlastnosti bych nevyužila a ta cena... Kdyby se chtěl někdo na něco ohledně telefonu zeptat, ráda odpovím. Všem děkuju za pomoc s výběrem :-) Ahoj
pia46
Junior

Odeslat příspěvekod melkortheevil 2. 1. 2015 21:07

Zdravím, mám čerstvě tento telefon. Zklamalo mě, že bílá na displeji není bílá ale taková zašlá do béžové. Je to běžné a normální? Dá se barevné schéma upravit?
Porovnávám vedle sebe L90 a Samsung Galaxy W, kde je bílá opravdu bíla.
melkortheevil
Junior

Odeslat příspěvekod bart18 17. 1. 2015 22:36

Mám tento telefon pár dní a teď jsem zjistil,že nevím,jak při psaní sms vytvořit koncept nebo uložit rozepsanou sms,případně spravování nějakých složek u zpráv. Děkuji za radu
bart18
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka