od Stein 28. 5. 2014 17:03
Byl jsem v Alze a tak jsem si G3 na pár minut vyzkoušel. Pokud někdo plánuje koupi, je tam ve třech exemplářích- 2x tuším titanová a jeden bílý.
Výborné dílenské zpracování, plasty hrají úplně jinou ligu než třeba u S5. Vizuální imitace struktury (zřejmě kovu) se LG povedla, povrch je, řekl bych, saténový.
Display, no já rozdíl mezi FHD a 4K nepoznal. Ale žádné přepálené barvy, ani bílá do žluta. Proti sousednímu Nexus 5 je display G3 obrovský. Display je zarovnaný do těla telefonu tak, že není téměř možné nahmatat předěl tělo/sklo.
Zadní tlačítka hlasitosti a tlačítko odemykání se dá intuitivně najít po prvním uchopení, nová je jakoby mřížkovaná struktura tl. hlasitosti. Zvyknout se na to určitě dá.
Prostředí je ok, žádné lagy ani u kdoví jaké předprodukční sestavy (snad to v Samsungu slyší). Když jsem si s G3 začal hrát, bylo spuštěných aplikací opravdu hodně a systém byl přesto naprosto plynulý. Nadstavba mi přišla na Android jako lehká a z toho asi pramení svižnost. Téma se neslo ve flat stylu, který teď letí (další jsem nezkoumal).
Fotoaparát jsem zkusil na dvě tři fotky. Spuštění je okamžité (možná jde spustit nějakým gestem, nevím) a rychlost ostření je opravdu fofr. Fotky mi na displayi přišly jako hodně povedené- vše foceno pochopitelně na auto.