od Srandista 31. 5. 2014 10:25
Hned za pracou mam pobocku Kasy, tak som si povedal, ze sa na tu G3 pojdem pozriet.
Hral som sa s nou len chvilu, navyse to bolo jasne oznacene ako nepredajny predprodukcny kusok, ale nejake veci si z toho clovek zobrat moze.
Tak v prvom rade, je to fakt telefon aj na moju medvediu ruku uz prilis velky, a to momentalne pouzivam 5" telefon. Ovladanie jednou rukou je naozaj vylucene, aspon u mna, ale uprimne si neviem moc predstavit cloveka, ktory s tym nebude mat ziaden problem.
Potom konstrukcia. Telefon vyzera pekne, na tlacidla si clovek musi zvykat, to ze display pokryva fakt velku cast displaya kvitujem, ale napriek peknemu dizajnu pristroj v ruke neposobi hodnotne. Viac sa mi paci aj soft touch material na mojom Nexuse, o kove HTC One alebo skle Ztkovych Xperii ani nehovorit. Tazky na svoju velkost ani nebol, ale samotna velkost toto fakt prebijala.
A co ten display? Musim sa priklonit ku skeptikom. Na rychly pohlad bol sice v pohode, ale to rozlisko sa fakt nedalo rozoznat od FullHD, pri pozerani z normalnej vzdialenosti. Za mna, na tabletoch preco nie, ale na telefone je to asi fakt zbytocne.
Fotak ostril naozaj rychlo, rozdiel oproti Nexusu dost priepastny, fotky sa mi z neho ale stahovat nechcelo, takze som ani nefotil na tej predajni nic.
Neplanoval som menit mojho par mesiacov stareho Nexusa, a naozaj mi to neodpalilo hlavu tak, ze bych ho uz vesal na bazos a predobjednaval G3. Urcite ma svoju klientelu (ked ludia kupuju Note 2 a 3), ale ja sa do nej nepocitam...