LG G3 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lobo13 31. 5. 2014 13:32

Srandista: díky, v pondělí ho omrknu.

Netuším proč mi emailová podpora z Kasy odpověděla, že ho tam nemají.
Lobo13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod globalplayer 1. 6. 2014 13:02

Kedze som k mojmu nemilemu prekvapeniu zistil ze rozdiel medzi sk a cz obchodmi je dost velky (cca 550 vs 630 euro ) chcem sa len spytat ci niekto nevie ako by to bolo zo zarukou keby som ho kupil v ceskej alze, mozem reklamovat aj v slovenskej alze ?
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Carllos VoIP 1. 6. 2014 14:07

Mělo by to jít reklamovat i na Slovensku , je to v rámci jedné firmy , ale určitě bych tam napsal a ověřil si to.
iPhone 12 Pro Max, AW 5
Carllos VoIP
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 1. 6. 2014 17:40

objednane. rozdiel 90 euro je dost...
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martinsip 1. 6. 2014 22:51

globalplayer píše:rozdiel medzi sk a cz obchodmi je dost velky (cca 550 vs 630 euro )...keby som ho kupil v ceskej alze, mozem reklamovat aj v slovenskej alze ?
A kde je to teda levnější?
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dong 2. 6. 2014 07:44

I kdyz je to divny, tak ocividne v CZ
Dong
Dong
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kamil208 2. 6. 2014 09:35

-- 2. 6. 2014 08:36 --

kamil208 píše:No divny to neni.Vseobecne ceny elektroniky na Slovensku jsou o dost vyssi,a ne jenom to.Mam tam pribuzny a zrovna vcera jsme resili cenu hodinek.Hodinky v cz 96€,na sk 119€.Nejvic mne zarazi ze i kdyz to je jedna firma,ceno jsou po prepoctu kurzem uplne mimo.Dalsi priklad,o vanocich jsme resili tv....rozdil ceny mezi mall.cz a mall.sk 180€ !!!! u tv za 800€. U drazsich to bylo jeste vic
Klidne si muzete srovnat napr.benzin,taky je levnejsi unas.
Budme radi za ty ceny co mame........
kamil208
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod globalplayer 2. 6. 2014 18:00

No, v slovenskej alze je cena 630 eur za 32 gb,
v ceksje alze je to 14 990 co je podla kurzu nieco okolo 540-550 euro..
ked si zoberiem vzdialenost ba-brno nejakych 130 km, tak nech ma benzin hore dole vyjde na 30 euro (prehanam ) stale mam usetrenych 50 euro..alias asi 1100kč...
a alza odpisala ze zaruka sa da uplatnit aj v slovenskej alze, tkaze usetrim,spravim si vylet a mam to co chcem :)
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tielk 2. 6. 2014 20:24

Je teda ten telefon v Brne v kase k videni objednal jsem ho tam ale jsem trochu vydesenej z toho displeje tak bych to radsi omrkl nez to zacnou rozesilat.
Tielk
Junior

Odeslat příspěvekod Lobo13 2. 6. 2014 20:57

Jo v Brně v Kase je. Dnes jsem tam byl a svoje dojmy jsem shrnul zde. Za mě displej super!
Naposledy upravil Lobo13 dne 2. 6. 2014 21:05, celkově upraveno 1
Lobo13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod backpa 2. 6. 2014 20:59

Řekl bych, že horší než u G2 určitě nebude. A kdyby náhodou, tak se dá vrátit do 14 dní. :D

Každopádně mě je to jedno, LG displaye umí, u mě zůstane, než odejde do křemikového nebe.
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod PiBiAn 3. 6. 2014 14:45

Byl jsem se cestou z práce podívat na G3 do ALZY v Praze - Holešovicích. Mám G2, tak jsem si to rovnou srovnal. Design naživo se mi líbil a i ty plasty vypadaly velmi dobře - povedená imitace kovu (ale holt se to nesmí poškrábat). Rozměry celkem OK, ten telefon je vizuálně hlavně vyšší než G2, šířka je větší zanedbatelně. Display mi přišel v pohodě, jeho vyblitost je dána zvoleným vizuálem prostředí, řvavé barvy Samsungu nemusím. Ale to je o vkusu, každý ho máme jiný. Rozdíl mezi G2 Full HD a G3 QHD jsem nebyl schopen okem zaznamenat. Zkusil jsem video i fotoaparát - fotky jsem si přetáhl přes BT do LG 2. Rovnou jsem na místě udělal pro srovnání fotky i z G2. Výsledek - G3 méně odšumuje, tedy je o něco malinko více detailů, ale podstatně více šumu. Záznam zvuku i videa mi přišel srovnatelný (= stejně blbý jako u G2). Souhrn - nová G3 je designově určitě hezčí než G2, ale celkově jsem nenašel důvod k přechodu.
PiBiAn
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 3. 6. 2014 18:24

Tak jsem také rozhodnutý do něj jít, a byl jsem se ještě na něj dnes podívat v Alze. Display je opravdu krásný, a nevybledlý jak jsem četl reakce některých lidí. Nastavil jsem si na G2 i na G3 stejnou tapetu a jas i kontrast mě osobě přijdou velmi podobné. Proč někomu přijde G3 bledá je z důvodu použitého schématu, tapet atd., ale ten display je opravdu špička. Co se týká rychlosti tak prostředí hezky plynulé, bez zádrhávání, ale trochu mě překvapilo, že telefon se na zádech poměrně hřál, možná to bylo způsobeno nabíjením, zkoušel jsem ještě další 2 kusy, a ty měli záda studená... Foťák opravdu ostří perfektně, a oproti G2 je to rozhodně velký skok vpřed...

Na druhou stranu jsem v novém UI nenašel správce RAM, který na G2 byl přítomen, přitom mě osobně to přišlo jako šiková fičurka :) Velikost je za mě OK
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 3. 6. 2014 18:46

Tak i já musím přidat zrnko do mlýna.

Displej jedna báseň u LG G3! Prostě paráda! Dobře se dívá, špičkové pozorovací úhly, ta "vyblitost" je dána tou tapetou. Změňte na jinou a hned je to super.

Fotoaparát svkvělý, magic focus skvělý, přeostří fotku podle potřeby, skvělý je i zcela nový multitasking 3x3 a 2x2 náhledy obrazovky.

Design prostě skvělý. TLESKÁM.
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dachau_ 3. 6. 2014 19:11

Take jsem se na nej byl dnes podivat a musim rict, ze zada jsou velmi kvalitne udelana, velmi povedena imitace brouseneho kovu.
dachau_
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka