LG G3 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Egee 27. 2. 2015 12:34

To byl dotaz pro kritiky a nespokojence .
:-)
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 2. 2015 12:47

Franklin píše:Telefon má tragickou výdrž baterie, koupi jsem zavrhnul úplně na začátku.

Tak vzhledem k tomu že jsem neměl problem připlatit za Samsung S5 tak nebylo o čem a zdaleka nejde jen o vydrž baterie.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod brepus 27. 2. 2015 14:28

Koukám že se tady nemůže napsat nic negativního, jinak je oheň na střeše. No, každý si hájí to, co zrovna má.
brepus
Junior

Odeslat příspěvekod Jarousek06 27. 2. 2015 15:16

Telefon jsem kupoval hned z předprodeje. Po funkční stránce velká spokojenost dodnes. Ale rámeček mám prasklý nahoře i dole a na displeji se mi v jednom místě (v levém horním rohu) zobrazuje nažloutlý proužek cca 0,3 x 1 cm. Je to samozřejmě vidět pouze na "bílé" obrazovce. Zatím jsem se k reklamaci neodhodlal, protože nemám adekvátní náhradu (na dobu reklamace). Ale samozřejmě reklamovat budu.
Wait and see
Jarousek06
Junior

Odeslat příspěvekod Egee 27. 2. 2015 15:33

brepus píše:Koukám že se tady nemůže napsat nic negativního, jinak je oheň na střeše. No, každý si hájí to, co zrovna má.

Ale může - pokud nevyužíváš agenturu JPP a jsi vlastníkem daného výrobku s vadou na kráse.
Co ale hájíš ty ? Prozradíš abychom se i my podívali do světa internetu a případně napsali něco negativního. :-)

..............
vycházel jsem taky z
http://mobilni-telefony.megaduel.cz/por ... axy-s5.htm

a chtěl mít ve standardu FM rádio a bezdrát. nabíjení
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Kapr99 27. 2. 2015 15:44

ja jako jediny vetsi "problem" mam vydrz baterie...
Neni to treba tak spatne jako u HTC One X co jsem mel ale Galaxy S5 na tom byl lip.
Je nejaka vykonnejsi varianta ktera by se dala sehnat a ma smysl?
Telefon je uz cca pul roku stary tak mozna nova baterie?
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 27. 2. 2015 15:50

Kdo je trochu zrucnejsi a není spokojeny s vydrží, tak zkuste AndroidNow ROM.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milan.44 27. 2. 2015 15:53

Zdravím, jen dotaz ,protože se rozhoduji mezi G3 a Mate 7 - dle vašeho názoru, myslíte si, že problém s praskáním rámečku, přehřívání, fleky na displeji apod. byly problémy " předprodejních kusů" případně přístroje z prvních várek , nebo má někdo tuto či jinou negativní zkušenost řekněme z prosince 2014 a dále?? Je to tak, že nejsem typ který mění telefony několikrát za rok, s novým telefonem počítám min. na 3-4 roky a cca 12000Kč také není nezanedbatelná částka......
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 27. 2. 2015 16:29

Mam G3 uz asi mesic a pul a vse v pohode, pred mesicem jsem aktualizoval na Android 5 a pote uz mi pristala OTA dalsi drobna aktualizace. Vse v pohode, narozdil od Samsungu (mel jsem posledni Note 3) se mi zatim ani jednou nezasekl, sam nezrestartoval a to prestoze je plny ruznych kravinek ktere jsem si doinstaloval. Muzu zatim potvrdit moji maximalni spokojenost
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 27. 2. 2015 17:41

Tonda512 píše:Kdo je trochu zrucnejsi a není spokojeny s vydrží, tak zkuste AndroidNow ROM.

O kolik se ti zda subjektivne ta baterie lepsi? A celkove pocity z teto ROMky? Diky
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brepus 27. 2. 2015 18:19

To Egge. Ano, mám galaxy note 4. Jen jsem psal svůj názor, toť vše.
brepus
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 27. 2. 2015 18:49

Jen dotaz. Jde u custom rom odstranit časový limit u rozlišení na max?
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Egee 27. 2. 2015 20:13

brepus píše:To Egge. Ano, mám galaxy note 4. Jen jsem psal svůj názor, toť vše.

Vidíš a taky bych mohl reagovat co můj bývalý samsung s4 neuměl (vestavěný @klient který ani za boha nešel nastavit na seznam.cz ( což LG umí bez problémů) - nevím zda to umí tvůj přístroj, bohužel to neumí ani tablet od samsungu Tab 3 10.1 3G - nazveme to kosmetickou vadou? )

Chtěl jsem telefon do 13t který bude lepší než s4.
Nebudu hodnotit / hanit přístroj který nemám.
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Lupan01 27. 2. 2015 22:59

Zdarec,nedaji se nějak změnit ty hodiny na zamčené obrazovce?Jsou dost hnusny ☺
Lupan01
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 27. 2. 2015 23:39

nazdar,

da se tam dat jakykoliv jiny widget, takze v podstate ano.

*pri pouziti knock code podrzet prst v horni casti zamcene obrazovky pak stahnout dolu , posleze podrzet prst na hodinach, daji se bud presunou vedle nebo odstranit, pripadne muzes dat jiny widget
lokomot1
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka