Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
seterwohipikule píše:Nepoužívá někdo LG wcd-100? Zajímalo by mě, za jak dlouho se telefon nabije, řekněme z vybitého stavu do plna. Díky za případnou odpověď.
m.a.x.i.m.u.s píše:hhitmen píše:Tak budík začíná být zábavný. Musím jich mít nastavených 5 , abych měl aspoň nějakou jistotu, že mě vzbudí. Včera mě vzbudil až ten poslední nastavený. Neví někdo co s tím? Vše mám v originálním stavu a nastaveno přes LG hodiny.
Stejný problém od nového telefonu - nainstaloval jsem budík Timely ve kterém je výhoda, že snad půl hodiny předem se zobrazí upozornění na budík a můžeš ho už předem odložit bez zvonění. Sháněl jsem se po budíku podle místa jako je v Samsungu a tohle mi také pomohlo ke spokojenosti.FatalError.cz píše:Mobil mám asi 7 měsícu a už 3x se mi stalo, že se mi mobil vypnul a nešel zapnout. Musel jsem čekat chvilku nebo vyndat a zandat baterii. Baterie byla vždy nad 20%. Stalo se to němoku už? Rád bych mobil reklamoval ale jak znám servis tak mi udělají tovarní nastavení a to je vše.
Stávalo se mi to v chladnu jak jsem jej vytáhnul z kapsy.
Oboje bylo reklamováno a servis to samozřejmě nevyřešil a nemám nervy na stálé reklamace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků