LG G3 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milan.44 5. 7. 2015 16:29

Re: Egee - s G3 tento program není kompaktibilní... asi to chce root....
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 5. 7. 2015 18:00

Nechápu co řešíte máš tam v nastavení chytrý režim jen zaškrtnout a jak se budeš dívat na displej nezhasne a za další aplikace se jmenuje Kinscreen ta co ti napsal předtím je k ničemu a žere baterku jako čert.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod milan.44 5. 7. 2015 18:17

Re: rajs "chytrý režim,neboli chytrá obrazovka" má zaškrtnuto.....
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 5. 7. 2015 20:43

Vám někomu ten chytrý režim od LG funguje? Mě to tedy zatím nefungovalo nikdy - vždycky problikla ikonka toho režimu a hned zhasla a přitom odemykání obličejem bylo OK....
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod Egee 5. 7. 2015 21:32

Screenshot_2015-07-05-22-33-41.png

Milan 44
Mam to v LG 3 bez rootu, funguje to.
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milan.44 6. 7. 2015 07:41

Zdravím, no nevím, co je špatně, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, vlastně mě na to přivedlo to zhasínání displeje při navigaci a teď jsem si všiml, že když zapnu foťák a než kdesi cosi, tak mi také displej zhasne, stává se mi to i u " Zynga poker" ap. , mám nastaveno zhasínání displeje na 10 min, chtěl jsem to nastavit na 30 s a zase se mi to vrátilo na 10 min......, naposledy jsem instaloval jen nějaké programy na úpravu fotek a " Here Maps" ...
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 7. 7. 2015 11:12

Udělej obnovu továrního nastavení. Pokud to pak bude fungovat byl to SW problém.
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 7. 2015 12:58

Nepoužívá někdo LG wcd-100? Zajímalo by mě, za jak dlouho se telefon nabije, řekněme z vybitého stavu do plna. Díky za případnou odpověď.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Danarr 15. 7. 2015 13:44

Problémy se zhasínáním displeje by mohlo způsobovat částečné přikrytí senzorů na horní hraně obrazovky. :hm
Danarr

Odeslat příspěvekod trempmirek 17. 7. 2015 19:27

Zdravím všechny, nevíte někdo kde se dají najít servisní kódy na LG g3. Našel jsem pouze jeden a ten funguje. Díky
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 7. 2015 15:35

Nač potřebuješ servisní kódy?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Egee 20. 7. 2015 16:03

trempirek
opravdu je velká práce napsat v google :
servisní kódy android
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod urbanb 21. 7. 2015 22:06

seterwohipikule píše:Nepoužívá někdo LG wcd-100? Zajímalo by mě, za jak dlouho se telefon nabije, řekněme z vybitého stavu do plna. Díky za případnou odpověď.

Používám už více jak rok. Nabíjeni je bezproblémové i s pouzdrem s quick view. Nabiti do plna z cca. 12 - 13 % trvá tak dvě hodiny.
urbanb
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 27. 7. 2015 04:40

m.a.x.i.m.u.s píše:
hhitmen píše:Tak budík začíná být zábavný. Musím jich mít nastavených 5 , abych měl aspoň nějakou jistotu, že mě vzbudí. Včera mě vzbudil až ten poslední nastavený. Neví někdo co s tím? Vše mám v originálním stavu a nastaveno přes LG hodiny.

Stejný problém od nového telefonu - nainstaloval jsem budík Timely ve kterém je výhoda, že snad půl hodiny předem se zobrazí upozornění na budík a můžeš ho už předem odložit bez zvonění. Sháněl jsem se po budíku podle místa jako je v Samsungu a tohle mi také pomohlo ke spokojenosti.

FatalError.cz píše:Mobil mám asi 7 měsícu a už 3x se mi stalo, že se mi mobil vypnul a nešel zapnout. Musel jsem čekat chvilku nebo vyndat a zandat baterii. Baterie byla vždy nad 20%. Stalo se to němoku už? Rád bych mobil reklamoval ale jak znám servis tak mi udělají tovarní nastavení a to je vše.

Stávalo se mi to v chladnu jak jsem jej vytáhnul z kapsy.

Oboje bylo reklamováno a servis to samozřejmě nevyřešil a nemám nervy na stálé reklamace.

Nevěřil jsem, že změnou aplikace bude budík v pohodě fungovat. Od té doby co jsem nainstaloval timely, tak mě telefon vzbudí na sekundu přesně. Díky :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Mukarin 31. 7. 2015 11:10

Nevěděl by prosím někdo, jak rozeznat originální baterii (konkrétně v tomto případě BL-53YH) od padělku? Objednal jsem si novou a je zcela jiná než původní kupovaná s telefonem.
Díky.
Mukarin
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka