LG G3 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinchylek 8. 4. 2016 17:53

Ahoj,

používáte někdo neoriginální bezdrátovou nabíječku? (třeba univerzální nebo tak, levnější než přímo LG). Já mám jednu z Číny, která mi v pohodě nabíjela Nexus 5, ale LG G3 hlásí, že je nabíjení pomalé a pak se nabíjet přestane (cca za 3 vteřiny).

Než koupím origo, rád bych chtěl vědět jestli nemáte nějakou, která to zvládne :) díky
Auto: VW Passat Variant B8 (2020)
Moto: Suzuki V-Strom 650 (2007)
MMania: Xiaomi 13T
Živě (PC): Acer Aspire 5
martinchylek
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 4. 2016 19:47

Objednal jsem jednu za 2 kila, taky je pomalá, ale počítal jsem s tím, parametry sedí. Dává 0,5 A.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Katikakus 8. 4. 2016 21:23

Z Ciny objednana asi za $2.80. Obcas sice zahlasi,ze nabiji pomalu (staci doladit umisteni telefonu), ale jinak celkem srovnatelne s 1,5A dratovou.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod David79 9. 4. 2016 19:59

Zdravím..no jak si toto téma pročítám tak stále nevím, koupit či nekoupit. Chtěl bych telefon za rozumné peníze, opravdu svižný a hlavně s hodně dobrým fotoaparátem. Můžete mi prosím poradit, předem děkuji.
David79
Junior

Odeslat příspěvekod bolojang 9. 4. 2016 20:23

A s čím přesně potřebuješ poradit? Telefon stojí v cz distribuci cca 8tis, vzhledem k ceně si myslí že se jedná i přes stáří o velice slušnou nabídku. 6.0 dostal, fotí obstojně....
bolojang
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 4. 2016 20:25

Fotí hodně pěkně, dobrá cena, rychlý je. Zbytek je na tobě.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod martinchylek 9. 4. 2016 20:29

Moc nechápu tu módu "hodně dobrého fotoaparátu" v mobilu. Je to jen mobil. Co je - hodně dobré - je dost subjektivní. Poznáš rozdíl mezi 9mpx a 12mpx? Na fotky na facebook není potřeba "hodně dobrý" foťák. Ani na Instagram. Ani na nic. Fotky jsou fajn, z LG G3 je mám i vytisklé, vypadají dobře. Jestli ale chceš fotit něco ve vyšší kvalitě, mobil je na nic. Jestli chceš fotit nějaké momentky - co zrovna vidíš -, pak to někomu poslat nebo dát na sociální sítě. To ti zvládne každý telefon a nikdo ti to nebude kritizovat kvůli kvalitě. Vybírat telefon podle foťáku je podle mě nesmysl.
Auto: VW Passat Variant B8 (2020)
Moto: Suzuki V-Strom 650 (2007)
MMania: Xiaomi 13T
Živě (PC): Acer Aspire 5
martinchylek
Junior

Odeslat příspěvekod David79 9. 4. 2016 20:59

Děkuji za názory, a teď něco málo k mým podmínkám..hledám telefon s výborným poměrem výkon/cena. Tedy když už má být opravdu svižný tak i ostatní výbava musí být na stejné úrovni, zkrátka mám rád kvalitu za rozumnou cenu.
David79
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 4. 2016 21:02

A to u G3 je.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod technista 15. 4. 2016 06:41

Ahoj, nikde jsem nenašel stejný problém, ale:
LG G3 po nabití zavibruje, toto zavibrování se opakuje každých cca 5 min do doby než odpojím nabíječku, je to dost otravné protože nabíjím přes noc na nočním stolku. Mám origo nabíječku i kabel. Jsem z toho dost na nervy, aktualizaci na nový android to není občas to dělalo i u původní verze. už jsem z toho na prášky a v nastavení jsem nic takového nenašel a dělá to i v režimu "nerušit".
Díky za pomoc
technista
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 16. 4. 2016 12:48

A není instalovaná nějaká aplikace, která by to způsobovala (spořiče energie, battery monitor apod)? V originále se sice zobrazí hláška s nabitím baterie, ale není spojena s žádným zvukem či vibrací.
Čistý systém po HR tohle dělat nemůže.

Jsou loggery, které zaznamenávají, jaká aplikace notifikovala, tak to by ukázalo na viníka.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod vocapmen 18. 4. 2016 22:00

Wiizone vyresil jsi nejak ten problem s pomalym nabijenim? Mam to stejne, jenom se mne zda, ze to dela az po update na MM. Original nabijecka a telefon stary +- 2 měsíce... Nebo nevi nekdo, co s tim?
vocapmen
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 18. 4. 2016 22:09

Také se mi to stalo u Hero2, nakonec pomohla (částečně) komplet výměna nabíječky. Zkus hard reset (jestli jsi ho po update nedělal) anebo nějaké řešení by snad mohlo být zde
http://www.svetandroida.cz/10-duvodu-pomale-nabijeni-201510
http://www.svetandroida.cz/kabel-pomale-nabijeni-201603
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod iceman27 20. 4. 2016 14:44

Taky me zacina zlobit nabijeni. Nekdy jede v poho, jindy to jede pomalu. Ale zadna hlaska o pomalem nabijeni nevyskoci. Original nabijecka i kabel. Pomuze telefon vypnout a na chvili vyndat baterii.
iceman27
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 20. 4. 2016 14:47

S tím nabíjením mi to taky tak dělá. Před aktualizací i po. S originál nabíječkou i jinou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka