LG G3 - obecná diskuse

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bukovec CZ 5. 6. 2016 00:04

V cpu-z.
Bukovec CZ
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 6. 2016 00:09

G3 hřeje, to je známo.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bukovec CZ 5. 6. 2016 20:46

Jasný, mě je to také známo, jen mi jde o to, jestli to má cenu reklamovat či nikoli.
Bukovec CZ
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 6. 2016 20:48

Já na to kašlu. Mám na tom kryt od Spigenu, když s ním švácnu o stůl, aby to nevadilo. A jako plus to zahřívání necítím.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bukovec CZ 6. 6. 2016 06:54

Tak já bych ho rád min na pět let... takže bych byl rád, kdyby vydržel. Proto jsem dal i přednost plastu před hodnotnými materiály - výměnná záda a VÝMĚNÁ BATERIE .

Jinak foun je to skvělej, rychlej, foťák supr, wifina jak z praku, infraport... zkrátka až na benchmarky, design mu od dnešních špiček v praxi nic nechybí(možná jen svítivější display). A to vše za 6 899Kč!

Btw. Jak ugraduju z Androidu 5.0 na 6.0, když v centru aktualizací nic není - myšleno oficiální cestou. - > Je třeba počkat, nebo se dají updaty výrobce někde dohledat?
Bukovec CZ
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 6. 6. 2016 08:31

Stahni si LG PC Suite.

Jinak pocitat s tim, ze ti telefon dnes vydrzi pet let je hodne naivni. Moralni zivotnost je dva roky. Ale to je uz na kazdem soudruhovi...
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod kar666 15. 6. 2016 10:33

Bukovec CZ píše:Můj první smatphone, tak mě neukamenujte :D

Mě prostě klidová teplota 38°C mírná zátěž 50°C(procházení widgetů, nastavení, world, mail, aktualizace) střední zátěž 60°C(prohlížení videa) připadá docela dost.

Tak já momentálně čekám, až se mě opraví druhý mobil a G3 půjde na reklamaci. Žádné hlášky o vysoké teplotě nemám, jakmile mám připojenou nabíječku v autě a mám puštěnou navigaci, do 1/2 hodiny se telefon vypne (přehřátím). Tel je umístěn u výdechu ventilace ovíván 18-20 stupňů, čili chlazen. To samé když nabíjím přes standardní adaptér a u toho mám puštěnou třeba hru, přehřeje se a vypne...
kar666
Junior

Odeslat příspěvekod Fleece 15. 6. 2016 21:55

Mám dotaz ohledně výdrže baterie. Včera jsem se stal majitelem použité G3 (kupovaná u Mobil Pohotovosti), musel jsem se kvůli aplikacím zbavit milované Lumie. Jde o to, že se mi spotřeba zdá nadměrná - během 20 minut na internetu klesne baterka o cca 18-20%, což mi přijde poměrně hodně. Jas nastavený minimální, telefon nijak nehřeje. Dneska jsem odpojil v 9:00 z nabíječky a při cca 40min hovorů, 30 minutách na netu, asi 10 sms byla baterie v 18h na 13%... Je toto normální chování (díky displeji), nebo má smysl koupit novou baterii? Nedokážu posoudit, ale s Lumii 830 jsem takto den končil okolo 50% (sice nižší rozlišení, ale kapacita jenom 2200 mAh)... Díky za případné rady.
Fleece
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 15. 6. 2016 22:20

Ne že by G3 byla zázrak ve výdrži, ale toto rozhodně není normální. Co si vzpomínám, tak mi vydržel vždy minimálně 4 hodiny na netu s displejem na různý jas
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 6. 2016 22:22

Má G3 taky tak začla blbnout. Koupil jsem novou baterii a je to ok. Jako u nového kusu.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Fleece 15. 6. 2016 22:47

Nečekal jsem 2 denní smartphone, ale skoro se na něj bojím sáhnout :-) Koupím tedy novou baterii a uvidím, když tak budu u sebe nosit záložní.. Jinak jsem celkem spokojen, displej je parádní, ale Lumča 830 fotila lépe (zejména v noci a interiéru, měla dokonce i lepší ohniskovou vzdálenost). Máte někdo zkušenost, že s jinou app na focení než tou od LG to fotí lépe?
Fleece
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 15. 6. 2016 23:01

zkus app Camera FV-5
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod oooooooooo 16. 6. 2016 05:59

v placene verzi, free ma omezeni ze je opravdu jen na ukazku co umi.varianta free je open camera
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 6. 2016 06:55

Fleece: nejprve se mrkni, co ti tu baterii žere. Obnov tovární nastavení. Já tu mou prostě odvařil. Nabíjím i 4x denně. Ale na takové využití se asi nedostaneš :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Fleece 19. 6. 2016 09:25

Přátelé, zjistil jsem, že moje stará nová LG G3 má problém se samovypinanim a restarty.. Jako první jsem zkoušel hard reset, ale to. Během půl hodiny se telefon sám restartoval asi 3x, obvykle když je baterie pod cca 30%. Mám oficiální Android 6.0. Četl jsem, že kdysi na to G3 trpěla, ale měl to řešit nějaký update... Poradite mi co teď s tím? Děkuji.
Fleece
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka