od hojko 15. 10. 2014 23:45
U mna zla. Mam L90 par dni a skusal som v lete v zahranici, ziadny husty len, nic extra, pri vypnutom internete chytalo signal asi 5 minut. Ked som si v Strave pozrel zaznam trasy, tak som fakticky nesiel ani po chodniku, ale uplne mimo. Pre mna velke sklamanie.
Dnes som bol behat, nedokazal chytit signal ani normalne. Musel som zapnut internet, nech sa rozbehne, ale na rovnej ceste mi aj tak robil take skoky trasy, ze som neveril. Prakticky som behal podla mapy cez zahrady, mimo cesty, po domoch v okolii. Potom som v nastaveniach pri GPS nastavil, ze nechcem vysoku presnost zamerania (gps+wifi+3g). ale len cisto GPS a zdalo sa, ze je to lepsie. Odskusam najblizsie dni, uvidim podla pocasia, pripadne skusim za jazdy v aute.
Este rozmyslam, ze ci neni problem prave v mojom telefone. V rodine je dalsia L90, tak to tento tyzden skusim a uvidim ako sa bude chovat. V horsom pripade ho vratim, pripadne reklamujem.
V porovnani s HTC 500 su moje prve dojmy na GPS neskutocne sklamanie. HTC Desire 500 je GPS signalom presnejsi ako kamaratov Garmin Edge 500.