od OndrejNecas 19. 10. 2014 16:52
Přidám zkušenost. Telefon mám od srpna, byl jsem s ním i na dovolené na horách a tam jsem byl zklamán maximálně. Chtěl jsem lovit kešky, ale docela dost jsem pohořel. Sedím na vrcholu hory(!!!) a mám puštěné Mapy.cz a chytám fix bez netu a trvalo to asi tak minutu. Když jsem pustil i AGPS, tak mi to ukazovalo úplný nesmysl asi 3 km ode mě. Byl jsem rád, když mi to aspoň trochu ukazovalo a 5 ulovených kešek mě stálo neskutečné nervy. No a navigace autem je totální propadák. Zkoušel jsem jakousi tu FreeNavitagor (přesně už nevím, smazal jsem fakt po 20 km), dost vysoké hodnocení na Google Play a další totální fiasko. Ukazovalo mi to, že jezdím v poli, i když jsem měl fix na 6-7 satelitů. Pak jsem zkusil Sygic a ta mě sice držela na cestě, ale totálně neregistrovala, když jsem odbočil jinak. Přešel jsem z Lumie, kde fungovala Here navigace asi tak na 100000000000000000 procent líp oproti L90 a považuju to za TOP navigaci v mobilu. Potřebovat od mobilu na prvním místě navigaci, koupím si leda Nokii s Windows Phone. Podle mě do LG L90 GPS ani dávat nemuseli. Stejně se nedá rozumně používat.
Byl jsem nikde, znám nic