LG G Flex 2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod backpa 16. 12. 2015 19:32

Se není čemu divit, ten šum krycí vrstvy je hnus a hodně ten telefon sráží. Ale já si ho nechám.
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 16. 12. 2015 19:59

ja si myslim, ze obchodnik v CZC prehanel, ale rozhodne je to ani trochu neprekvapilo. Sum se me libi, proste ja mam rad filmove zrno a toto dela stejny efekt, ale ty zlute fleky - bylo neprijemne na tom neco cist, protoze pod scrollovanym textem se furt menilo pozadi a to prote i pri cteni radku.
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod mcsafety 16. 12. 2015 20:06

Tak to já na dvou nemám vůbec žádné fleky. A na jednom jeden menší, ale hlavně má celou bílou lehce do žluta. Což ale bez přímého srovnání s jiným displejem není moc patrné. Ostatně dal jsem vedle sebe monitor od ntb (kvalitní TN), monitor s levným IPS, G2 s moc pěkným IPS, S3 se SAMOLEDem, a tři různé flexe. Každý měl barvy úplně jinde :D.
mcsafety
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 12. 2015 20:20

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod backpa 16. 12. 2015 20:23

Tak co se týče displeje, tak ten šum tam je výrazný při nižšším jasu. Co se týče fleků a bílé, tak ten můj Flexík má hezkou bílou, dokonce bez fleků, viz foto. I když ono se to nedá pořádně vyfotit (G3) a každý monitor vám to ukáže jinak :D
Přílohy
Flex2sum.jpg
Šum na displeji
Flex2bila.jpg
Bílá je bílá, displej bez fleků
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod mcsafety 16. 12. 2015 20:25

Mimochodem, myslím, že důvod je proč je nastavený min. jas tak vysoko je, že když to stáhnete ještě míň, tak je to totální hnus(zkuste si to přes app lux, nechá to stáhnout až k 0 :D) Ale radši to nedělejte.. :D

Nick Cave píše:Zkus si tu bílou vyladit
http://www.google.cz/gwt/x?gl=CZ&wsc=pe ... pg1&whp=30

Díky za tip! Zkusím to.
mcsafety
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 16. 12. 2015 21:39

mcsafety píše:Tak to já na dvou nemám vůbec žádné fleky. A na jednom jeden menší, ale hlavně má celou bílou lehce do žluta. Což ale bez přímého srovnání s jiným displejem není moc patrné. Ostatně dal jsem vedle sebe monitor od ntb (kvalitní TN), monitor s levným IPS, G2 s moc pěkným IPS, S3 se SAMOLEDem, a tři různé flexe. Každý měl barvy úplně jinde :D.

Bilou do zluta bych ja videl dokonce jako plus :D
To jsem zkousel, ale to jsou urovne, kde i normalni display na D605 nejde moc pouzit, takze je to podle me jedno.

-- 16. 12. 2015 21:39 --

backpa píše:Tak co se týče displeje, tak ten šum tam je výrazný při nižšším jasu. Co se týče fleků a bílé, tak ten můj Flexík má hezkou bílou, dokonce bez fleků, viz foto. I když ono se to nedá pořádně vyfotit (G3) a každý monitor vám to ukáže jinak :D

No sice tam zlute fleky mas, ale ne moc vyrazne, sance na alespon pouzitelny zjevne je. Asi je to i o tom jak kdo vidi barevne :D
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 16. 12. 2015 22:58

Tak ono to hodně zkresluje i ta fotka. Ty fleky jsou vidět jenom, jak se nad tím člověk zakouká a na minimální jas. Za běžného, denního užívání si toho člověk ani nevšimne, nehledě na to, že málokdy je čistě bílá plocha. Tak či tak, za ty prachy... :D
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod evlo 16. 12. 2015 23:41

za dne to u me taky slo, ale ja mobil moc za dne nepouzivam, furt jsem nekde ve tme :/ - rozhodne treba v metru me to vylozene iritovalo.

Ja ani nechci takovy telefon bez chyb - proste dan za tu, rekneme krasu, proste cool faktor beru to, ze to ma nedokonaly display, ale tak nejak v rozumne mire bych to chtel.
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 12. 2015 10:24

Objednán druhej kousek, za ty prachy zlatej. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod K4m1k4z3 17. 12. 2015 13:20

Sakra. Teď už to ukazuje slevu jenom -324 Kč. =(
• Aspire V3-571G | 15.6" Full-HD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8GB RAM
Intel 320 80GB SSD | 1TB UltraBay HDD
SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
K4m1k4z3
Junior

Odeslat příspěvekod riki 17. 12. 2015 14:36

No máš pravdu,asi zjistili,že těch kódů je použito nějak moc...teď vychází cena na magických 6666,- což už tady bylo...já to stihl ještě za plnou slevu...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 12. 2015 19:47

Tak jsem to stihl za tech 5 945 Kc. Vyfakturovane to je. Snad to i dodaji za ty prachy. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod riki 17. 12. 2015 20:22

No pokud si to odklepl za tu cenu,tak to za ní máš,to je logický ;-) určitě ti přišla do mailu faktura,podle toho si zaplatil nebo zaplatíš,jinak to nefunguje...
Naposledy upravil riki dne 17. 12. 2015 21:16, celkově upraveno 1
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod mcsafety 17. 12. 2015 21:12

No já za to zaplatil těch 5,9 cash, tak snad nebudou chtít ještě doplatit :P
mcsafety
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka