Gal píše:Nevíte někdo, jak vyřešit následující problém: Mám internet VDSL od T-Mobile a telefon nevidí wifi, kterou mám zapnutou. Přitom všechny ostatní sítě, které mají mnohem slabší signál, rozpozná. Všechny ostatní přístroje (3 telefony a 2 počítače) jsou k wifi normálně připojeny. Telefon mám teprve pár dní, a zpočátku fungoval normálně. Kdyby nerozpoznal žádnou síť, tak by to bylo asi na reklamaci, ale v tomto případě se jedná pouze o "mou" wifi. Už jsem zkoušel restartovat modem i tovární nastavení telefonu a pořád nic.
Musíš mít v mobilu SIM kartu, jinak nepozná, že je v zemi, kde je 13. kanál povolen.
-- 21. 12. 2015 18:07 --Ředitel ČTÚ píše:Tak Flex 2 vyzvednut, cena 5 945 Kč
Ta sleva byla 1024 z 6990, nebo ne? Tudíž jsi měl platit 5966.
-- 21. 12. 2015 18:25 --michalreznar píše:Když se jim vrací zboží, tak údajně dělají problémy, stejně tak s reklamacemi, které neopravují a nevyřizují do 30ti dní, viz jejich Facebook, který je plný stížností, až mě to zarazilo u takové firmy...
To nemohu potvrdit a to u CZC nakupuji pravidelně od roku 2004. Nikdy žádný problém. Při reklamaci nebo vrácení jsem vždy dostal peníze na ruku. Možná, že dělají problémy lidem, kteří si eshop pletou s půjčovnou, tomu bych se nedivil. Facebook komentovat nemohu, ten ignoruji.