LG G Flex 2 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 17. 12. 2015 21:38

Je to divné no, má objednávka za 5,9 Kč taky nebyla odeslána a to byla objednána hned ráno - taky zaplaceno. Tak jsem zvědav :-)

Edit 18/12: Volal jsem na CZC.cz a sama operátorka nevěděla, z jakého důvodu objednávka ještě nebyla odeslána. Podle mě ji ani neodešlou a spoléhají, že to lidi před Vánoci sami zruší a pokud ne, tak to podle mě budou protahovat. Taky je zajímavé, že od té doby, jak se objevila tato chybná cena 5.900 Kč, tak jim z webu zmizely všechny rozbalené Flex 2 a to jich tam bylo požehnaně.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jendisek 18. 12. 2015 13:27

taky mi tam od stredy nejak stagnuje objednavka... mam to poslany na pobocku a za hotovost... to sem zvedavej jak to dopadne. Mam G4, coz myslim ze je lepsi phone, ale za tu cenu sem Flexu nedokazal rict ne ;-)
Jendisek
Junior

Odeslat příspěvekod riki 18. 12. 2015 14:00

Mě to poslání o den opozdili,ale dneska už mi pípla sms o podání balíku.Pokud bude telefon rozbalený,tak je to jasný,že je vrácenej a půjde hned zpátky,ale nemělo by se to stát,protože je kupovaný jako nový a né rozbalený.Jinak si myslím,že toho mají teď tolik a prostě nestíhají...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 18. 12. 2015 14:27

to riki: Když se jim vrací zboží, tak údajně dělají problémy, stejně tak s reklamacemi, které neopravují a nevyřizují do 30ti dní, viz jejich Facebook, který je plný stížností, až mě to zarazilo u takové firmy...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod riki 18. 12. 2015 14:43

Tak to tedy koukám,myslel jsem,že taková firma je v pohodě,ale asi dneska už taková snad ani není...nebo jich je jen málo...uvidím,až to přijde...
riki
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 18. 12. 2015 14:44

Tak kdybych dal telefon na reklamaci a po 30(1) dnech by to neměli vyřízené, tak bych chtěl okamžitě vrácení peněz a neodešel bych dřív, než bych je dostal.

Jinak k výdrži Flexa 2, viz příloha, když se používá jenom opravdu málo (pár sms, pár minut net a pár fotek). Co se týče vybití přes noc, tak je na tom, po vypínání všeho možného, stejně jako G3 (cca ty 2-3% spadnou)
Přílohy
Flex2.jpg
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 18. 12. 2015 16:07

PS: Jinak na CZC.cz mají slevu na tablet Lenovo A7-30 3G 16GB, vychází na 1.990 Kč, běžně cca 3.700 Kč. Stačí zadat kód: Premia3333
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 12. 2015 16:22

Ten je i za 1990 drahej :)

Flex 2 za 5 945 kc mi pred hodkou dorazil na pobocku, ale nejsem doma, tak si pro nej zajdu az v pindeli. :)
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 18. 12. 2015 18:32, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod evlo 18. 12. 2015 18:14

michalreznar píše:to riki: Když se jim vrací zboží, tak údajně dělají problémy, stejně tak s reklamacemi, které neopravují a nevyřizují do 30ti dní, viz jejich Facebook, který je plný stížností, až mě to zarazilo u takové firmy...
Nikdy jsem tam problem nemel, i kdyz jsem vracel konkretne flex2 tak kokrektni slusne jednani.
evlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 21. 12. 2015 11:09

Tak Flex 2 vyzvednut, cena 5 945 Kč, plomba na krabičce neporušená. o<:)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jis 21. 12. 2015 18:02

Gal píše:Nevíte někdo, jak vyřešit následující problém: Mám internet VDSL od T-Mobile a telefon nevidí wifi, kterou mám zapnutou. Přitom všechny ostatní sítě, které mají mnohem slabší signál, rozpozná. Všechny ostatní přístroje (3 telefony a 2 počítače) jsou k wifi normálně připojeny. Telefon mám teprve pár dní, a zpočátku fungoval normálně. Kdyby nerozpoznal žádnou síť, tak by to bylo asi na reklamaci, ale v tomto případě se jedná pouze o "mou" wifi. Už jsem zkoušel restartovat modem i tovární nastavení telefonu a pořád nic.
Musíš mít v mobilu SIM kartu, jinak nepozná, že je v zemi, kde je 13. kanál povolen.

-- 21. 12. 2015 18:07 --

Ředitel ČTÚ píše:Tak Flex 2 vyzvednut, cena 5 945 Kč
Ta sleva byla 1024 z 6990, nebo ne? Tudíž jsi měl platit 5966.

-- 21. 12. 2015 18:25 --

michalreznar píše:Když se jim vrací zboží, tak údajně dělají problémy, stejně tak s reklamacemi, které neopravují a nevyřizují do 30ti dní, viz jejich Facebook, který je plný stížností, až mě to zarazilo u takové firmy...
To nemohu potvrdit a to u CZC nakupuji pravidelně od roku 2004. Nikdy žádný problém. Při reklamaci nebo vrácení jsem vždy dostal peníze na ruku. Možná, že dělají problémy lidem, kteří si eshop pletou s půjčovnou, tomu bych se nedivil. Facebook komentovat nemohu, ten ignoruji.
jis
Junior

Odeslat příspěvekod mcsafety 21. 12. 2015 19:09

"Ta sleva byla 1024 z 6990, nebo ne? Tudíž jsi měl platit 5966."
Taky jsem platil 5945. Nechápu co řešíš :D
mcsafety
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 21. 12. 2015 19:22

13 ty kanal jde povolit i bez sim.wifi manager , treba
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod riki 21. 12. 2015 19:54

Ředitel ČTÚ píše:Tak Flex 2 vyzvednut, cena 5 945 Kč, plomba na krabičce neporušená. o<:)

Mám to přesně stejně...prostě nový telefon,za stejnou cenu...Koukal si na displej?Já mohu říct,že slabá krupička a vpravo dole slabě nažloutlý,ale kdybych o tom nečetl,tak bych si toho asi vůbec nevšiml...a ani při aktualizaci nehřál...
riki
Junior

Odeslat příspěvekod jis 21. 12. 2015 20:30

mcsafety píše:Taky jsem platil 5945. Nechápu co řešíš :D
Snažím se zjistit, jaká tedy byla původní cena a kolik činila sleva. Na konkurenčním fóru jsem četl něco jiného.
jis
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka