LG G4 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mila_s 7. 5. 2016 06:20

"Přehrávání" do Bluetooth ?
Dá se nějak nastavit, aby se po propojení s handsfree Bluetooth v autě taky do jeho reproduktoru přehrávaly zvukové hlásky (např. z navigace) ? (Hovory mi do Bluetooth normálně jdou).

PhoneProfiles
Našel jsem appku PhoneProfiles. Umožňuje nastavit různé profily s individuálním chováním (zvukové profily, hlasitosti, rádia=zap./vyp. bluetooth, WiFi, dat. připojení, .... Obsahuje taky události (řízené časem, polohou, ...), takže si to pak volí profil podle zadaných podmínek. Něco tak povedeného jsem už dlouho neviděl :-)
Win 10 Home, Lenovo Idea Pad Y50-70, 8 GB RAM, HDD 1 TB, Intel Core i5.
Mila_s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nevericitomas 9. 5. 2016 17:01

Vaso00 píše:Zdravím, již týden jsem majitelem právě verze Black leather z LGshop. Kupoval jsem ji tam z důvodu nové výrobní série (neměl by se jí týkat možný problém s bootloop).

Proc myslis, ze nove serie Lg G4 (a ktere konkretne?) by meli mit vyreseny bootloop problem? - nikde na netu jsem vyjadreni LG nenasel a ze si nekdo mysli, ze posledni serie uz snad budou v poradku nic neznamena.
nevericitomas
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 9. 5. 2016 17:56

No já mám udajně 505 cz z prvního prodeje už rok pořád čekám že zvadne a ono nic že by to byli nějaké jiné asi si ji budu muset rozdupat jinak nevím.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod venca60 9. 5. 2016 18:26

Ahoj vsem, da se jeste nekde objednat originalni zadni kozeny kryt (hnedy)?? Nikde se mi to nedari najit.
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 9. 5. 2016 21:19

Pročítal jsem zahraniční fóra a tam se k tomu vyjadřovali. Chyba se má týkat přístrojů vyrobených do srpna 2015. Jak jsem četl, tak sděluji, nepředkládám to jako pravdu pravdoucí. Ale já, jako uživatel, rád předejdu "možným" problémům. :-)
Takže to berte čistě jako mou "prevenci".
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod Dusan 13. 5. 2016 16:21

venca60 píše:Ahoj vsem, da se jeste nekde objednat originalni zadni kozeny kryt (hnedy)?? Nikde se mi to nedari najit.

Videl jsem ho nekde za nejakych 1500 Kc, ale kdyz uz kupovat jiny tak bych sel do cerneho, protoze ten hnedy je od LG naprosty krok mimo. Ma zivotnost tak mesic, pak vypada jak kus hadru. Cerna kozena zada nevypadaji tak pekne v krame, ale maji radove vetsi zivotnost.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior

Odeslat příspěvekod Blacksheep.CZ 15. 5. 2016 16:46

Já mám hnědá a jako kus hadru rozhodně nevypadají. Nechal bych to na každém, jaký má osobní vkus. 8-)
LG V30 MOROCCAN BLUE
Blacksheep.CZ
Junior

Odeslat příspěvekod pejevovell 22. 5. 2016 18:28

Ahoj tak jsem čerstvým vlastníkem G4 hnědá kůže. Příjemné překvapení po rozbalení, dodáno včetně plastového krytu. Určeno pro Portugalsko a vyrobeno 3.2016. Zatím spokojenost, akorát přechod z čistého androidu ( Nexus 4 ) nic moc. Záda zatím po 14 dnech používání jako nové.
pejevovell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k1slovakia 23. 5. 2016 00:43

Zdravim, niekde v diskusii k recenzii som cital ze do G4 davaju 2 rozdielne optiky, jedna z nich (neviem typ) vraj robi velmi presvetlene fotografie. Ma s tym niekto skusenosti a je to pravda? Ak ano o aky typ resp. znacku optiky sa jedna? Dik
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 23. 5. 2016 02:49

to dělá samsung, o LG nevim, ani tomu moc nevěřím
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 23. 5. 2016 07:07

Přesně tyhle prasečinky dělá samsung Lg nikdy nemělo potřebu tohle provádět.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod milan.44 23. 5. 2016 15:55

Zdravím, vybírám G4 a rozhoduji se mezi černá vs. hnědá kůže. Někde se dočítám, že černé provedení má větší odolnost, že ta hnědá je cca po měsíci odřená a škaredá. Jak to tedy je ? A dále se rozhoduji mezi nákupem CZC vs. Mall . Zkušenosti s těmito obchody ? Děkuji.
milan.44
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 23. 5. 2016 16:02

jaks to četl, tak to je
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 5. 2016 16:10

Czc i Mall jsou ok. Mrkni na heureku.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milan.44 24. 5. 2016 06:18

Přeji hezký den všem, znáte někdo prosím tuto firmu, případně zkušenost ? Jinak ta cena je špičková...

http://www.mobilyostrava.cz/cz/eshop/mo ... -kryt.html
milan.44
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka