jedna otázka mimo mísu, za kolik bych měl nabídnout k prodeji půl roku starou G4?, od prvního dne ochranné sklo a pouzdro, 100% stav, záruka, díky, přecházím na Oneplus 3
Nefunguje mi otáčení obrazovky - když dám kalibraci senzoru, tak se nikdy neprovede a hlásí " telefon nebyl položen na rovný povrch" - toto jsem zkusil snad 30krat - přes aplikaci " systém information" ale vidím že sensor reaguje na pohyb telefonu - Máte někdo nápady mimo dej to hned do servisu díky
Ještě přidám že kalibrace senzoru přes servisní menu proběhla patrně OK a že např LG health mi normálně v pořádku počítá kroky atd, ale obrazovka se neotáčí ( myslím ani u aplikaci jako SMS atd)
Vyřešeno řízeným flaknutim mobilu o stůl - zpusob odzkoušeny na zahraničních fórech - jinak ještě jedna věc - sítě mam preple na LTE ale internet indikuje max 3g a to v mistech kde lte je a ostatní mobily ho detekují jako LTE - mam mobil z CZ dostribuce
Pokud ti mobil nedetekuje LTE a nastaveno LTE (automaticky) máš, tak je problém v SIM kartě, měl jsem pár let starou SIMku a LTE neuměla, musel jsem ji vyměnit na prodejně, otázka chvilky.