LG G4 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 1. 3. 2017 21:40

Nevim jak na G4, ale samsungach byla podpora aplikaci co se dali zobrazit vedle sebe dost chaba, jen zakladni aplikace. Na 7.0 je kompatibilita mnohem lepsi...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 1. 3. 2017 22:31

normálně dvě okna vedle sebe, v každém co chci. A to mám 5.1. Je to součást nádstavby od LG.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod christian 4. 3. 2017 17:10

Tak jo. Xda se zase plní, že 7.0 je oficiálně potvrzena na Q3 2017.. Tak uvidíme :)

Ale asi mě čeká další reklamace :/ Tentokrát mi zůstávají "duchové" na displayi a konec záruky se blíží :/
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 4. 3. 2017 17:22

já měl začátkem ledna bootloop, displej jsem chtěl "svést" s tím, popisoval jsem to jak jsem jen mohl /eshop/, posílal odkazy na fotky, nic, vyprdli se na displej.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod christian 4. 3. 2017 17:58

No já jsem tohle u reklamace bootloopu nějak neřešil, nebylo to tak vidět.. Ale teď se to docela zhoršuje (je to už poměrně dost vidět na více místech displaye) a mám obavu, že někdy v blízkých měsících to může odejít úplně.. :/
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 3. 2017 21:34

LG změnilo názor, G4 Nougat nakonec dostane
https://m.mobilenet.cz/clanky/lg-zmenil ... kaji-32393
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod kultus 6. 3. 2017 22:26

Prijde mi to jako ty jejich hratky s cenama pri uvadeni novych vlajek do prodeje...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 6. 3. 2017 23:00

můj názor je, že to "bude, nebude" je jen "práce" novinářů. Prostě vždy platilo to původní slovo, že bude.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod coyd 7. 3. 2017 13:48

Ale Q3 pro Koreu tzn. tady nekdy na podzim,zima, je docela pozde
HUAWEI P10 (Graphite Black)
coyd
Junior

Odeslat příspěvekod gifter 12. 3. 2017 10:48

Tak po dnešním přečtení, že začíná aktualizace na Android 7 u Galaxy S6, začínám čím dál tím víc litovat, že jsem vůbec tu G4 kupoval. Pokud se v LG rychle neprobudí, tak od nich další přinejmenším telefon určitě nekoupím.
Case: Fractal Design | PSU: Seasonic | MB: ASUS | CPU: AMD | RAM: Kingston | VGA: Sapphire | HDD: Seagate | SSD: Kingston | Fan: Arctic + Noctua | LCD: Dell | Win 10 Pro 64 bit
gifter
Junior

Odeslat příspěvekod mazda323 18. 3. 2017 20:18

Screenshot na lg G4 má být tlačítko vypnutí +tlačítko hlasitost dolů - - - mě to ale nefunguje-mate někdo zkusenost?
mazda323
Junior

Odeslat příspěvekod BB. 18. 3. 2017 22:20

Někdy se stane, že opakovaně místo screenu jen zeslabim hlasitost. To chce grif a opakovat... znám...
Naposledy upravil opasino dne 18. 3. 2017 22:37, celkově upraveno 1
Důvod: Předchozí příspěvek se necituje.
BB.
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 21. 3. 2017 03:31

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Miruska27 21. 3. 2017 09:32

Hezký den. Měl jsem v mobilu LG-G4 paměťovou kartu, a v ní jsem měl fotky a pak i některé fotky, které byly zakódované vestavěnou aplikací s číselným kódem. Ale mobil zemřel a tak ty zakódované fotky, které zůstaly na kartě, už neotevřu. Neví někdo, jak je dostat zpět??? Děkuji
Miruska27
Junior

Odeslat příspěvekod nufak 23. 3. 2017 08:52

mazda323 píše:Screenshot na lg G4 má být tlačítko vypnutí +tlačítko hlasitost dolů - - - mě to ale nefunguje-mate někdo zkusenost?

Musíš to zmáčknout zároveň a pak obě tlačítka chvilinku podržet.
nufak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka