Nevim jak na G4, ale samsungach byla podpora aplikaci co se dali zobrazit vedle sebe dost chaba, jen zakladni aplikace. Na 7.0 je kompatibilita mnohem lepsi...
já měl začátkem ledna bootloop, displej jsem chtěl "svést" s tím, popisoval jsem to jak jsem jen mohl /eshop/, posílal odkazy na fotky, nic, vyprdli se na displej.
No já jsem tohle u reklamace bootloopu nějak neřešil, nebylo to tak vidět.. Ale teď se to docela zhoršuje (je to už poměrně dost vidět na více místech displaye) a mám obavu, že někdy v blízkých měsících to může odejít úplně..
die('Hacking attempt');
Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
Tak po dnešním přečtení, že začíná aktualizace na Android 7 u Galaxy S6, začínám čím dál tím víc litovat, že jsem vůbec tu G4 kupoval. Pokud se v LG rychle neprobudí, tak od nich další přinejmenším telefon určitě nekoupím.
Hezký den. Měl jsem v mobilu LG-G4 paměťovou kartu, a v ní jsem měl fotky a pak i některé fotky, které byly zakódované vestavěnou aplikací s číselným kódem. Ale mobil zemřel a tak ty zakódované fotky, které zůstaly na kartě, už neotevřu. Neví někdo, jak je dostat zpět??? Děkuji