LG G6 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 31. 8. 2018 06:29

Tak logicky nebudou fotky ze sirokace tak kvalitni jako z hlavniho objektivu. Ze selfie kamery taky ne. Ale jsou slusny, hlavne za dobreho svetla samozrejme. Lepsi najdes uz jen u G7.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Paja-indian 31. 8. 2018 16:36

Katikakus píše:Odpoved najdes tady: https://www.reddit.com/r/lgg6/comments/ ... ide_angle/

Mám tomu rozumět tak, že se do g6 montovali dva různé širokoúhlé objektivy? Přelouskal jsem to svou amatérskou angličtinou. Navíc jsem ještě zapátral a zjistil, že některé nedokonalosti odstranila aktualizace. Takže je g6 stále velmi dobrý tip na koupi...
Paja-indian
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 31. 8. 2018 17:50

Ano pochopils to spravne. LG pouzila dva ruzne moduly. Takze je to o stesti - dopredu nevis, jestli bude fotit dobre, nebo to bude stat za starou backoru.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod Tazz1 2. 9. 2018 10:00

Vždy můžeš telefon ve 14 dnech vrátit, takže koupíš, mrkneš a když tak vyměníš za lepší. Nicméně Oreo na tom krapet zapracovalo a rovněž je již dnes venku od cstarka verze gcamu, která zvládá dobré fotky i s tou horší čočkou.
Tazz1
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 6. 9. 2018 15:14

Zdravim vsetkych,

ma originalna nabijacka pribalena ku G6 na sebe oznacenie MCS-H05ED ?

ja som mal k dual-simu nabijacku s Taiwanskou koncovkou a uz ma nebavi pouzivat ostatne pomale nabijacky... tak rozmyslam, ze by som to odtial kupil aj s kablom
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod jiruna 6. 9. 2018 15:54

To je orig. přiložená k G6 MCS H06 ED
Přílohy
image.jpg
jiruna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loader 6. 9. 2018 20:05

Kup jakoukoliv certifikovanou s QC (Quick Charge) 3.0 předpokládám?
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 6. 9. 2018 21:34

diky za odpovede

poskulujem po nejakom viac-portovom Anker adapteri s QC 3.0 (su ale celkom drahe), momentalne vsak uprednostnujem ine vydaje... no aj tak chcem pre pripadny predaj doplnit balenie G6-ky o original nabijacku
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 8. 9. 2018 15:19

Zdravím "LGáře" :-) Hledám důvod, proč nekoupit LG G6, je téměř vyprodaný, ale ve srovnání s novými modely je na tom s výbavou skvěle a v jeho cenové relaci neporazitelný... Nemusím se bát koupit "starý" telefon, že ne? :-[

Jen ta notifikační dioda, na tu si budu těžce odvykat :oops:
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 8. 9. 2018 17:07

G6 je momentálně TOP koupě. S tou notifikační diodou jsem si to taky myslel (předchozí telefon ji měl), ale G6 má AoD a musím říct, že to je ještě lepší :)

PS: jak starý, telefon přeci kupuješ nový s plnou zárukou, jestli ho někdo vydal letos nebo loni, co na tom sejde, když je tak nabušený za ty prachy. Zpracování špičkové vč. IP68, 3x gorilly + 810g + folie z výroby, pecka foťák vč. širokáče, suprový display vč. HDR podpory atd. Skvělý a návykový telefon, mám ho od začátku léta a učaroval mi, pár telefonů jsem už měl a ještě víc viděl, ale tohle je vážně top extra vzhledem k té ceně. A ještě bych vyzdvihl jak skvěle padne do ruky, ideál na tu velikost displaye.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rakepka 8. 9. 2018 17:43

Telefon kup. Budeš spokojená. Z chybějící diody jsem taky obavu. Vůbec nechybí, vše máš zobrazeno na displeji. Dnes bych už nechtěl mobil bez zobrazování info na displeji ve spícím režimu.

Průběžná zpráva ke kauze záhadného nočního vybíjení baterie...viz. výše. Týden na noc vždy dám režim letadlo
a k žádnému vybíjení nedochází. Takže to bude věc SW. Uvidím, co dál. Bohužel si režim letadlo nemůžu dlouhodobě dovolil, protože potřebuji být k dostižení i v noci.
rakepka
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 8. 9. 2018 17:52

Děkuji za info, jdu ho koupit a už nebude nad ničím jiným přemýšlet ;-)
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Tazz1 9. 9. 2018 10:57

Souhlas, diodu víc než dobře zastane AoD. Po KnockOn druhá návykovka, bez které bych dnes již telefon nechtěl.
G6 v současné době splňuje vše co chci. Dobře padne do ruky, skvělý displej IP krytí i armádní certifikace. SD821 výkonově stačí na vše.
Prostě spokojenost. Uvidíme, zda dostane Pie.
Tazz1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka