LG G6 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nick Cave 31. 7. 2018 22:29

na co jsi byl zvyklý u Mate 9 tak u G6 na takovou výdrž rychle zapomeň ;-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod cartee 31. 7. 2018 22:30

jj vim a počítal jsem s tím.. a taky mě štve ten signál.. ten je fakt špatnej.. ale snad si zvyknu :-) tys mě nicku varoval :-D
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 31. 7. 2018 22:47

Jj a nedal sis říct :)
už jen to, že je horší kvalita příjmu signálu, signál neustále kolísá, vybíjí docela dost baterii, sám jsem to se svým předchozím founem zažil, kdy jsem se pohyboval dlouhodobě v oblastech s nízkou kvalitou signálu, jakmile jsem ale byl v oblasti s dobrým pokrytím, znatelně baterka při stejném využití vydržela déle
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod cartee 31. 7. 2018 22:50

nějakou dobu si ho nechám a pak půjdu zpátky do mate9.. :-D
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 31. 7. 2018 23:48

Jestli bydlíš někde, kde máš problém se signálem, zkus přepnout pouze gsm, to by nemohlo pomoct? Já teda problém se signálem nemám nikde, člověk by řekl, že v dnešní době uprostřed Evropy to pokrytí bude lepší, nevím teda co máš za (pseudo)operátora.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 8. 2018 11:13

Tak dneska jsem G6 zabalil a poslal zpet do LG shopu. Vcera jsem udelal zamerne spousty fotek a videii doma...jak venku, tak doma a ve sklepe v šeru i ve tmě. Natocil jsem videa i s prepnutim primo pri nataceni z normalniho na sirokouhly fotak a musim rict, ze to neni to, co jsem cekal. Pri sirokouhlem jsem mel pocit, ze to jako jako pres rybi oko. U videa to bylo zcela jasne patrne. Pri spusteni prehravani jiz nahraneho videa to bylo zpocatku jako zrychlene prehravani a ne klasicke.

Stejne tak jsem mel problem s vydrzi baterie. Nebylo to proste uplne ono. Ocekaval jsem od telefonu vice. Pockam, az mi dojdou penize zpatky a pak se rozhodnu, co dal. Zkusim mozna S8 a nebo jeste chvili pockam, jestli nebude zase od samsungu nejaka akce s cashbackem.
anonymni

Odeslat příspěvekod Katikakus 1. 8. 2018 12:32

Cartee, kdyby te varoval jenom Nick. Varoval jsem te i ja a upozornoval presne na tyto dve veci. A prece si se nechal zvyklat naprosto nesoudnym zaslepenym fanatikem, ktery problem vidi vsude jinde, jen ne v jeho milovanem telefonku - tu je to rukama, tu za to muze operator, atd.

Katikakus píše:
cartee píše:já nad tím přemýšlím čím dál tím víc.. G6 mě láká hodně.. asi můj huawei mate 9 půjde do světa.

To chces opravdu vymenit Mate 9 za mene vykonny LG G6, navic s vyrazne horsi vydrzi na baterii? To si moc nepomuzes:
https://www.gsmarena.com/lg_g6-review-1590p5.php

Ale jak vidim, postupne to leze ven, to na jsme ja i dalsi zde upozornovali. Ono zname "nejsem tak bohaty, abych si mohl dovolit kupovat levne nekvalitni veci" plati u smartphonu take.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 1. 8. 2018 13:14

chvilku si ho ještě vyzkouším a půjdu zpátky do mate9.. njn chybama se člověk učí..
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Brůča1 1. 8. 2018 14:34

Slabší baterie znamená, že je to nekvalitní telefon? Zajímavá úvaha....
Brůča1
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 8. 2018 14:42

u mě to tak platí, hry na smartphonu nehraju, priorita výdrž baterie, ale neřek bych nekvalitní, ale jen nevyhovující..
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 1. 8. 2018 16:41

No, kdyz se nekomu nelibi jak foti G6 za momentalni cenu, tak bude problem jinde. Lip fotici telefon za tu cenu neexistuje a zakonite bude ten clovek zklamany at koupi cokoli jineho.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cartee 2. 8. 2018 08:05

tak borci musím říct že až na ten signál teda začínám být spokojenější než ze začátku. telefon se mi hodně líbí vzhledově, baterka, holt není na co jsem byl zvyklej ale den asi udělá, takže asi pohoda.. uvidime časem, ale začínám v g6 objevovat dobrej stroj :-)
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 2. 8. 2018 08:25

na lepší signál zkus simku jiného operátora
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod standavfr 2. 8. 2018 13:10

Se signálem jsem na tom stejně jako u s7 edge a o malinko hůř než s P9,nedá se ale říct,že by to byl v naší lokalitě průšvih.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod planetoid_LV426 2. 8. 2018 14:23

:D se tu řeší signál u telefonu, aniž by někdo napsal operátora :D Třeba já mám u sestřenky (S7) lepší signál s G6, jenže každý máme jiného operátora, takže to nevypovídá o ničem. Co už o něčem vypovídá je síla wifi... tam je malinko lepší ten můj, tolik k některýmy opěvovanému předraženému Samsungu :)

A k výdrži baterky, děcka, když ty telefony neumíte používat, tak si je nekupujte, kupte si Šaomi za 3 tisíce s HD a 4 ampérovou baterkou a buďte z ticha. Pokud někdo čeká, že mu taková vlajka s takovým displayem/rozlišením vydrží nonstop 2 dny, tak je blázen.

Tady jsou dva příklady, co G6 dokáže (samožřejmě to závisí na spoustě věcí, když bych ten telefon používal jinak, budou tam uplně jiná čísla) :

https://imgur.com/a/u1SlZfs

Obecně řečeno při větším používání den. Pří mírnějším dva dny. Což je normálka, jestli si někdo myslíš, že si koupí 2x tak drahou přitom vůbec ne lepší S8 třeba a vydrží mu 3 dny, tak je blázen.
planetoid_LV426
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka