Až někdo zase bude tvrdit, že S8 fotí líp, jak G6
https://www.pcworld.com/article/3194914 ... ge=3#toc-5A takových testů (škoda, že ne novějších po aktualizaci foťáku u G6, tam by rozdíl byl ještě větší) je všude mraky, ono netřeba testy, když jsme porovnával s kamarádovou S8, tak moje G6 ji jasně zválcovala. Ono totiž vážně není tajemství, že Samsungy mají příšerné barvy. Fosforová tráva, nádechy modré apod. jsou vyhlášené. Extra mišmaš je to pak na tom přesaturovaném amoledu

To jen tak, když jsem dnes ráno na někoho čekal a vešel do Datartu, kde stál borec s holkou u telefonů a držel na tom stojánku v ruce S8 a zkoušel fotit. Moc se netvářil, stoupl jsem si vedle něj, nahodil řeč, vytáhl G6, udělali jsme pár snímků, trochu pokecali a měl jasno. Nakonec z něj vypadlo, že se mu Samsungy nelíbí, ale že jeho kamarád do něj pořád hustí, jak je S8 super ať si ho zkusí.... bože, bože ... ti lidi už nemají ani svůj rozum. A když mu při odchodu říkám ve srandě za ušetřených 5tisíc jako bonus můžete brát každý měsíc do konce roku tady slečnu na parádní večeři do restaurace, tak té holce zářily očička

Tak snad ten borec trochu prozřel a nenechá se ovládat chytrákama typu jako je tady Knee, protože přesně tak nějak jsem si představoval toho jeho "kamaráda" ...