LG G7 ThinQ - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marlo79 1. 11. 2018 14:03

Bol som rozhodnuty pre G7 a karty sa zamiesali znova. Parada. Je este nieco co by stalo za zvazenie?
Marlo79
Junior

Odeslat příspěvekod jahobova 1. 11. 2018 14:50

Také jsem byla pro G7 rozhodnutá....a teď váhám...mám stařenku G3 a pořád nenacházím nic, co by ji nahradilo. Zkusila jsem Honor 10 a rychle vrátila. co poradíte?
jahobova
Junior

Odeslat příspěvekod David79 1. 11. 2018 15:05

Tak to jsem rád že v tom nejsem sám, taky mám stařičkou G3 a zatím jsem nenašel nástupce za rozumné peníze. ;-)
David79
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 11. 2018 15:07

jahobova píše:co poradíte?

Že by jsi si měla založit samostatné vlákno na výběr smartphonu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Marlo79 1. 11. 2018 20:10

Carismatico ak mas G7 aj V30 mohol by si sem hodit foto porovnania? Skor ma zaujima fotenie vonku.
Marlo79
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 11. 2018 20:32

Jo, jak bude čas, udělám pár fotek. Nicméně pokud by měl někdo opravdu zájem, tak G7 prodám, jako nová, za 12000,- komplet chráněná fóliemi zepředu i zezadu.
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod maciakba 6. 11. 2018 23:29

celkom by ma ten rozdiel vo fotkach zaujimal.... inak klesnu ceny este do vianoc? moja G5 uz umiera a je cas na vymenu :-/
maciakba
Junior

Odeslat příspěvekod Marlo79 14. 11. 2018 14:42

Tak G7 doma a uplna spokojnost..
Marlo79
Junior

Odeslat příspěvekod walltax 16. 11. 2018 10:07

Carismatico píše:Jo, jak bude čas, udělám pár fotek. Nicméně pokud by měl někdo opravdu zájem, tak G7 prodám, jako nová, za 12000,- komplet chráněná fóliemi zepředu i zezadu.

Máš prodáno?
walltax
Junior

Odeslat příspěvekod roman II 16. 11. 2018 10:46

Lg g7 klesla pod 11 tis. Kč, nastává pravý čas na koupi, je tato bezdrátová nabíječka kompaktibilní https://de.aliexpress.com/item/FLOVEME- ... a2aa1fa-39
roman II
Junior

Odeslat příspěvekod dropadred 16. 11. 2018 16:38

dropadred píše:Inak, moja G7 začína mať pekný problém, už druhý deň mi večer z ničoho nič začal preblikávať obraz (obraz - čierna obrazovka - obraz), spraví to párkrát, potom úplne vytuhne telefón a reštartuje sa.

Budúci mesiac asi kúpim niečo nové a tento pôjde na reklamačku a potom rovno do bazáru...

Našťastie to už nerobí, takže zatiaľ ostáva. Aj keď neviem aké sklo chráni zadok ale v okolí LG loga vzadu už mám celkom dosť mikroškrabančekov a to ten telefón je naozaj max. tak na plávajúcej podlahe a drevenom stole. Ale to je asi u každého...stále lepšie ako posledný Pixel, ktorý sa vraj pekne jednoducho škriabe/odiera.

Inak ale už by som privítal konečne update, minimálne bezpečnostné záplaty. Má to 2 a pol mesiaca staré záplaty.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Junior

Odeslat příspěvekod walltax 17. 11. 2018 10:43

roman II píše:Lg g7 klesla pod 11 tis. Kč, nastává pravý čas na koupi, je tato bezdrátová nabíječka kompaktibilní https://de.aliexpress.com/item/FLOVEME- ... a2aa1fa-39

Tak u nás začíná v rozumných e-shopech na 12tkč a i to už se dá..
walltax
Junior

Odeslat příspěvekod Marlo79 19. 11. 2018 19:20

roman II píše:Lg g7 klesla pod 11 tis. Kč, nastává pravý čas na koupi, je tato bezdrátová nabíječka kompaktibilní https://de.aliexpress.com/item/FLOVEME- ... a2aa1fa-39

Ja som objednal toto ale do auta:
https://de.aliexpress.com/item/Baseus-A ... d6867267-1
Buduci tyzden by som to mal mat doma. Snad to bude ok.
Marlo79
Junior

Odeslat příspěvekod lacino88 23. 11. 2018 20:17

Ahoj. Do nedavna som bol vlastnikom LG G6 s ktorou som bol celkom spokojny, ale reklamoval som ho na zaklade ghost screenu, na displeji ostavali vypalene casti predoslich aplikacii, ktore boli dlhsie zobrazovane. Vypalenie po case zmyzlo. LG G6 som kupoval za 460e a kde mi ponukli vymenu z anovy kus samozrejme som odmietol, kedze nove teraz idu po cca po 280e.

Aj napriek tomu ze som s G6 problemi nemal, este raz by som do nej nesiel, a uvazujem o kupe novej vlajkovej lodi. Precital som si cele vlakno a po pravde neviem. G7 vyzera na prvy pohlad fajn a za cenu 450e by smo len vymenil G6 za G7, len nie som si isty ci za tie eura by konkurencia nebola na tom lepsie.
Mal by som este otazku:
- ma G7 tak isto ako G6 rovny displej, kde sa krasne dalo nalepit tvrdene sklo? G6 som mal stale v puzdre a zo sklom. Jeden cas som mal Galaxy S7 edge a sklo bol neskutocny problem, a ako naschval ked som jeden cas skusal foliu mi fon (ako celkovo prvy fon co som mal) spadol nestastne na beton a samozrejme na ohnuty display.

Som ochotny dat max 600e (doplatit k vratenym euram). Rozmyslal som nad MI8, brat aj kolega ho maju a dost si ho chvalia, dokonca aj fotak. Ten by ma vysiel v 128Gb verzii cca 430e -450e.

OP 6T je tiez zaujimavy fon, ale cenou je na hranici 600e (alebo 550e ak by som kupoval priamo cez oneplus.com), ale ne som si isty ci mi otlacok v dispeji a mensi vyrez stoja za doplatok cca 150e (608e v Bestcena za 8GB verziu).

Za radu vopred velka vdaka.
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1; PSU SuperFlower 650W Gold; MB MSI Z97 Gaming 3; CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX; GPU ASUS Strix GTX 970; RAM Kingston 2x8GB HyperX;SSD 240GB+500GB;HDD 1TB+2TB; NEC EA244WMi; OnePlus 8Pro 256GB;Samsung UE48H6470
lacino88
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka